reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć!
A ja znowu wieczorem-chciałam zajrzeć wcześniej, ale dość późno dzisiaj skończyła pracę, więc i czasu zabrakło:sorry2: A teraz chwila relaksu-oglądam House'a i piszę...
Znowu nam się plan zmienił i to na strasznie głupi-ten co był teraz był ok, a obowiązywał tylko 2 tygodnie-chore to jakieś:baffled::dry: Byłam dzisiaj na rozmowie u dyrektorki-poszłam spytać co z pracą na przyszły rok szkolny i czy dofinansuje mi studia-wszystko ma się wyjaśnić w kwietniu:tak:

Anielap-a co leczenie zęba kanałowo, że tak cierpisz?:confused::sorry2:
Anetka-na pewno na Filipka dostaniesz wychowawczy:tak:
Beti-ale Dzień Kobiet wcale nie jest świętem komunistycznym, tylko my go tak pamiętamy (te rajstopy i goździki:sorry2:)-pierwszy raz był obchodzony w USA pod koniec XIX wieku;-) A np Dzień Babci jest świętem komunistycznym-powstał ok 50 lat temu:tak: Sorry za to wymądrzanie się, ale wychodzi ze mnie nauczyciel:blink:
Pusia-głowa do góry:tak: Przyjdzie @ i spadnie to całe napięcie:tak:
Bella-jakiś koszmar z tymi szpitalami:no::wściekła/y::angry: Nam pediatra mówiła, żeby nie jeździć z dzieckiem do Korczaka, bo tam zawsze kolejki, ale na Brochów:sorry2:
Agnes-i jak zrobiłaś już porządek czy jeszcze walczysz?:confused::-D;-)
Nonek-cześć:-)

reklama
Ja idę do dentysty 11.03, bedzie konczyc mi kanałówkę.Ale nic nie boli.dała mi znieczulenie i nie czuje nic jak mi czyści kanały.jestem bardzo zadowolona ze swojej dentystki.Chodzę już do niej 3lata.

Anielap-nie zazdroszczę:no: Raz (w ciąży) miałam leczonego kanałowo zęba i nie było to zbyt przyjemne... Dodatkowo nie mogłam zrobić zdjęcia, bo ciąża, więc lekarka robiła wszystko na czuja i dwa razy dłużej niż normalnie, ale na razie jest ok:tak:
Agnes-znam to sprzątanie po wizycie dzieci-istny sajgon;-):-D

Kasia a na Brochowie zawsze przyjmuja czy tylko jak sa dyzury? Bo jakos nie w temacie jestem, a brochow widze od siebie z okna.

Na bol zeba czy dziasel polecam orejel zel, jeszcze niedawno byl taki dla dzieci na zabkowanie ( nie ma lepszego)ale z pl go wycofali. Ja wlasnie sciagam ze stanow dla znajomej go. Ale jest orajel dla doroslych, podobno dostepny w aptekach.
Aniela co ci puchnie??? To chyba niepokojacy objaw...?

skoro puchnie to musi być ostry stan zapalny.Pamietam pare lat temu tez zaczęłam puchnąć ,ból okropny-nie do wytrzymania- połknęłąm z 8 tabletek przeciwbólowych i nic nie pomagało , pojechałam na ostry dyżur,otworzyli mi tego zeba i ból i opuchlizna zeszła szybko a potem juz do dwojego lekarza chodziłam go leczyć.do tej pory jest ok.A jaki opierdziel dostałąm na ostrym dyzuże że tyle tebletek połkłam, no ale co miałąm robić jka ból był taki okrpny że mogłąm głową w ścianę uderzać.

reklama
Moja dentystka przepisała mi maść z antybiotykiem. I płukanie szałwią. Mówi że boleć może jeszcze przez tydzień, a puchnąć może do jutra. Generalnie mocno nie jestem napuchnięta, ale sama czuję że buzię mam okrągłą.

Dzięki dziewczyny za troskę. Aż mi głupio że taki nieprzyjemny temat wywołałam:zawstydzona/y:
Zmykam do wyrka, może uda mi się zasnąć...

Dobranoc...

Do góry