Pusia wiem co czujesz. U nas najlepsze, ze my mieszkajac 100 metrow od granic Wroclawia musielismy tez sie przemeldowac do tesciow z powodu Manki zlobka i Julki przedszkola. Malo tego, nie wystarczy meldunek dziecka w danym miescie, ale obojga rodzicow. Byc moze udaje sie zalatwic jak pokazesz pity swoje, ze rozliczasz sie we Wroclawiu. Bo o to mniej wiecej chodzi, gdzie sie placi podatki. Julka z racji naszych przeprowadzek nie miala chwilowo meldunku. Od razu dotarlo to do przedszkola i mielismy przeboje z kierowniczka. Musielismy jej pity pokazywac. Paranoja.
A moze, jesli macie zamiar dlugo wynajmowac mieszkanie, dogadac sie z wlascicielem na meldunek czasowy, powiedziec w czym rzecz? A w ogole to sprawdz, bo mialy sie zmienic przepisy i mial wejsc taki, ze do melunku nie jest potrzebny wlasciciel, wlasnie dla wynajmujacych taki przepis. Ale nie znam szczegolow.
ale wiesz co to u nas widzę jeszcze gożej niz myślałam bo my PITy rozliczamy na sa w woj lubuskim bo Piotrek ma firmę która jest tam załozona a ja jestem bezrobotną z zasiłkiem i tez pity u sibie w woj rozliczam - no ale co tam jak na razie nie ma co myślec o żłobku zwłaszcza ze jeszcze Kacper ma to uczulenie wiec z jedzeniem tez kłopoty a szkoda gadac