reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

grooszka jak sie wyrobie to czerwiec / lipiec a jak nie to zobaczymy ;D ;D ;D
kurcze moje dziecko jakos dziwnie spokojnie dzis zasnęło...czy to zwiastun niespokojnej nocki???
a zdjęcie wysłac ci na maila???

reklama
maila dostałam i uzupełniłam co trzeba,

siwasku nic się nie martw napiszesz i obronisz jestem pewna, bo zdolna z Ciebie bestia.

jutro jedziemy do teściów, może trochę odpocznę.

L4dy, a ty jak wrócisz to się odezwij

Jestem ;D melduje sie wykończona i padająca na buziulke :p
qrcze dzisiaj wracalismy od tesciów z Siechnic do domku 4 h ...normalnie koszmar !!!!!

Do Wrocka z Siechnic luzik ..Jasio spał słodziutko bo on lubi jazdy autobusowe a z wrocka do Sobótki miałam przerwe godzinna wiec z meżem bryknelismy do Galeri Dominikańskiej .Jasio sie obudził i narobił krzyku :( Musiałam go wytachac z wózka i poszukac ustronnego miejsca żeby nakarmic moja pocieche ;D
No wiec poszłam do kibla ..a tam jest taki pokoik do przewijania niemowląd .Nakarmiłam łobuziaka i była już cisza :p

Zjedlismy coś , wypiliśmy kawusie i bryk do autobusu i do doomku .

Jestem padnieta bo dzisiaj miałam do załatwienia dużo spraw ...ide do mezuulka sie zagrzac :p

a co u was laseczki moje ?? ;D

hihi Lady dobrze wiedzieć że w Galerii jest takie miejsce na nakarmienie małego... :)

ja z moim małym powoli się dogaduję w kwestii karmienia, nasza ulubiona pozycja to leżenie na boku, brzuszek do brzuszka :) tylko w takiej nie boli kręgosłup ;)

A ja też u teściów byłam w niedzielę i stwierdzam co następuje:
1. wyśmiałam się na cały następny tydzień
2. odpoczęłam na cały następny tydzień
3. kawy wyżłopałam na cały następny tydzień
4. najadłam się na cały następny tydzień
5. i prania mam na cały następny tydzień.

Ogólnie bardzo dobrze i fajnie i ciśnienie po kawie mam takie, że aparatura ekg by wysiadła.

L4dy zrób coś żeby już była wiosna, zaczaruj ;D

Misia wiktorek jest taki słodki i na zdjęciach wygląda na maluszka, a w rzeczywistości pewnie byku, już niedługo nie będzie się mieścił w wózku. ;D ;D

Siwasku a jak Tobie minął weekend? Igunia jest prześliczna :-*

a teraz coś z innej beczki :p

w sobote mamy chrzciny Jasia

troche sie denerwuje ::)

Mamy juz wszystko : ciuszki <czytac frak :p ;D i kombinezonik itp.Knajpka zarezerwowana ...menue ustalone ...zapłacone ....pustka w portfelu...
::)

skąd ja to znam....

wiosna prześliczna tylko za oknem ktoś się pomylił i dalej wyświetlają zimę ;D

ja na weeked bylam sama z niunia...ale spedziłyśmy go bardzo miłłło...a tatus był na jakis głupich targach...
a i musze sie pochwalic mam juz 4 podrozdziały do mgr :) :) :)

Iga zrobila sie ostatnio taka wesola i chetna do zabawy ;D ;D ;D chyba wiosne juz czuje w kościach :)

w srode idziemy na szczepienie....brrrr....

a my jak bywamy w centrach handlowych to karmimię na ławeczkach bo chyba tylko w galerii jest ten pokoik........ hehe..... taka ze mnie wyzwolona mamuśka 8) O0 ;D

reklama
Siwasek i to mi sie podoba, moja bratowa w Londynie też karmi bez stresu w miejscach publicznych (nawet w autobusie raz się jej zdażyło) i nie robiła tym żadnej sensacji, tylko ta nasz Polska taki konserwatywny kraj (czyt. ciemnogród).
A co do mgr to też gratuluje, przyjaciółka jak do tej pory ma jedną stronę - tytułową.

Do góry