reklama
L4dY-bIrd
doula
Jestem ;D melduje sie wykończona i padająca na buziulke
qrcze dzisiaj wracalismy od tesciów z Siechnic do domku 4 h ...normalnie koszmar !!!!!
Do Wrocka z Siechnic luzik ..Jasio spał słodziutko bo on lubi jazdy autobusowe a z wrocka do Sobótki miałam przerwe godzinna wiec z meżem bryknelismy do Galeri Dominikańskiej .Jasio sie obudził i narobił krzyku Musiałam go wytachac z wózka i poszukac ustronnego miejsca żeby nakarmic moja pocieche ;D
No wiec poszłam do kibla ..a tam jest taki pokoik do przewijania niemowląd .Nakarmiłam łobuziaka i była już cisza
Zjedlismy coś , wypiliśmy kawusie i bryk do autobusu i do doomku .
Jestem padnieta bo dzisiaj miałam do załatwienia dużo spraw ...ide do mezuulka sie zagrzac
a co u was laseczki moje ?? ;D
qrcze dzisiaj wracalismy od tesciów z Siechnic do domku 4 h ...normalnie koszmar !!!!!
Do Wrocka z Siechnic luzik ..Jasio spał słodziutko bo on lubi jazdy autobusowe a z wrocka do Sobótki miałam przerwe godzinna wiec z meżem bryknelismy do Galeri Dominikańskiej .Jasio sie obudził i narobił krzyku Musiałam go wytachac z wózka i poszukac ustronnego miejsca żeby nakarmic moja pocieche ;D
No wiec poszłam do kibla ..a tam jest taki pokoik do przewijania niemowląd .Nakarmiłam łobuziaka i była już cisza
Zjedlismy coś , wypiliśmy kawusie i bryk do autobusu i do doomku .
Jestem padnieta bo dzisiaj miałam do załatwienia dużo spraw ...ide do mezuulka sie zagrzac
a co u was laseczki moje ?? ;D
hihi Lady dobrze wiedzieć że w Galerii jest takie miejsce na nakarmienie małego...
ja z moim małym powoli się dogaduję w kwestii karmienia, nasza ulubiona pozycja to leżenie na boku, brzuszek do brzuszka tylko w takiej nie boli kręgosłup
ja z moim małym powoli się dogaduję w kwestii karmienia, nasza ulubiona pozycja to leżenie na boku, brzuszek do brzuszka tylko w takiej nie boli kręgosłup
A ja też u teściów byłam w niedzielę i stwierdzam co następuje:
1. wyśmiałam się na cały następny tydzień
2. odpoczęłam na cały następny tydzień
3. kawy wyżłopałam na cały następny tydzień
4. najadłam się na cały następny tydzień
5. i prania mam na cały następny tydzień.
Ogólnie bardzo dobrze i fajnie i ciśnienie po kawie mam takie, że aparatura ekg by wysiadła.
L4dy zrób coś żeby już była wiosna, zaczaruj ;D
Misia wiktorek jest taki słodki i na zdjęciach wygląda na maluszka, a w rzeczywistości pewnie byku, już niedługo nie będzie się mieścił w wózku. ;D ;D
Siwasku a jak Tobie minął weekend? Igunia jest prześliczna :-*
1. wyśmiałam się na cały następny tydzień
2. odpoczęłam na cały następny tydzień
3. kawy wyżłopałam na cały następny tydzień
4. najadłam się na cały następny tydzień
5. i prania mam na cały następny tydzień.
Ogólnie bardzo dobrze i fajnie i ciśnienie po kawie mam takie, że aparatura ekg by wysiadła.
L4dy zrób coś żeby już była wiosna, zaczaruj ;D
Misia wiktorek jest taki słodki i na zdjęciach wygląda na maluszka, a w rzeczywistości pewnie byku, już niedługo nie będzie się mieścił w wózku. ;D ;D
Siwasku a jak Tobie minął weekend? Igunia jest prześliczna :-*
L4dY-bIrd
doula
....czesc laseczki moje kochane
...mam dla was prezent ......Wiosne .....
ah......jak ładnie pachna te kwiatuszki : ....rozmażyłam sie ....ale co nam pozostało : : : :
...mam dla was prezent ......Wiosne .....
ah......jak ładnie pachna te kwiatuszki : ....rozmażyłam sie ....ale co nam pozostało : : : :
L4dY-bIrd
doula
a teraz coś z innej beczki
w sobote mamy chrzciny Jasia
troche sie denerwuje :
Mamy juz wszystko : ciuszki <czytac frak ;D i kombinezonik itp.Knajpka zarezerwowana ...menue ustalone ...zapłacone ....pustka w portfelu...
:
w sobote mamy chrzciny Jasia
troche sie denerwuje :
Mamy juz wszystko : ciuszki <czytac frak ;D i kombinezonik itp.Knajpka zarezerwowana ...menue ustalone ...zapłacone ....pustka w portfelu...
:
siwasek
Fanka BB :)
ja na weeked bylam sama z niunia...ale spedziłyśmy go bardzo miłłło...a tatus był na jakis głupich targach...
a i musze sie pochwalic mam juz 4 podrozdziały do mgr
Iga zrobila sie ostatnio taka wesola i chetna do zabawy ;D ;D ;D chyba wiosne juz czuje w kościach
w srode idziemy na szczepienie....brrrr....
a my jak bywamy w centrach handlowych to karmimię na ławeczkach bo chyba tylko w galerii jest ten pokoik........ hehe..... taka ze mnie wyzwolona mamuśka 8) O0 ;D
a i musze sie pochwalic mam juz 4 podrozdziały do mgr
Iga zrobila sie ostatnio taka wesola i chetna do zabawy ;D ;D ;D chyba wiosne juz czuje w kościach
w srode idziemy na szczepienie....brrrr....
a my jak bywamy w centrach handlowych to karmimię na ławeczkach bo chyba tylko w galerii jest ten pokoik........ hehe..... taka ze mnie wyzwolona mamuśka 8) O0 ;D
reklama
Siwasek i to mi sie podoba, moja bratowa w Londynie też karmi bez stresu w miejscach publicznych (nawet w autobusie raz się jej zdażyło) i nie robiła tym żadnej sensacji, tylko ta nasz Polska taki konserwatywny kraj (czyt. ciemnogród).
A co do mgr to też gratuluje, przyjaciółka jak do tej pory ma jedną stronę - tytułową.
A co do mgr to też gratuluje, przyjaciółka jak do tej pory ma jedną stronę - tytułową.