kadia2
Fanka BB :)
A no właśnie widziałam że jest jedna mamusia z Gałowa Ja mam tam rodzinkę jeszcze
A coś o mnie... Hmmm... aktualnie to można powiedzieć chyba tylko tyle że mamusia;-)
A moja córeczka.. O jejku przecudowny dzieciaczek. Co najważniejsze to zdrowiutka i rośnie jak na drożdżach
Ja na razie nie pracuję więc cały swój czas poświęcam Martynce, a później się okaże. Wolałabym posiedzieć w domu z córcią niż oddawać do żłobka no ale mieszkamy z chłopakiem u jego rodziców więc może lepiej będzie jak pójdę do pracy będzie nam łatwiej odkładać na coś własnego. Chcielibyśmy w przyszłym roku kupić gdzieś działeczkę koło Wrocławia i pomału budować własny domek a wiadomo na to potrzebny będzie mega kredyt i trochę się boimy jeszcze w niego pakować nie wiedząc jak będzie wyglądała nasza sytuacja. Chłopak pracuje jako kierowca w bakomie więc na brak jogurtów nie narzekam:-) A żeby stać nas było na nasze "marzenia" planuje otworzyć własną firmę transportową... planów dużo, zobaczymy co z tego wyjdzie
Pozdrawiam
Hej !!!!
No to plany macie super, trochę cierpliwośći a pewnie się spełnią , nasze się juz spełnimy, mamy nasz domek a marzylismy dość długo. A myslę że własna firma to warto spróbować i to transportowa , mój mąz pracuje w takiej branży i rozwija sie cały czas. Trzymam kciuki za spełnienie marzeń a są po to zeby je realizować. Ucałowania dla córci
Witam:]
Jestem nową użytkowniczka tego forum,mam 21 latek i na czerwiec 2009 mam termin porodu.Jestem z Ołbina,możne znajdzie się też jakaś przyszła mama z tych okolic:] pozdrawiam
Witamy serdecznie , oj to super gratuluje , jeszce ciut Ci zostało ale zobaczysz jak szybko minie i jest to wspaniały okres bynajmniej dla mnie był. Pozdrawiam serdecznie