reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hej dziewczyny!!!
My po wizycie jest bardzo dobrze , nawet lekarz był zdziwiony że generalnie dzieci po operacjach serca maja znikształacona klatke a on jak w książce, a klaudia miala 2 lata temu sporo krótsza nózkę i bardzo dużą skolioze a teraz nóżka jest krótsza ale mniej i skolioza właściwie zniknęła , oplacalo sie tyle pracować
Anetko no to masz z tym Kuba , trzymam kciuki oby wszystko było ok
oczywiście za 2w1 tez i nie martw sie te usg czasami "klamie" a poza tym jeszce pewnie przybierze a i tłuścioszkiem nie musi być, najwazniejsze zeby zdrowy był , a tak bedzie trzymajcie sie cieplutko

Aniela a Ty ucałuj Swoja gwiazde jutro jestem na kursie kolo Was na Inflanckiej pozdrawiamy

reklama
Witam dziewczyny.

Jeśli chodzi o spital dobry do rodzenia to polecam z czystym sumieniem szpital w Wałbrzychu. Mają tam oddział patologii ciąży, porodówkę tak wyposażoną, że... brak słów, lekarzy spcjalistów ale co najważniejsze świetnie wyposażony oddział ostrego dyżuru neonatologicznego a co za tym idzie nawet jeśli (nie daj Boże) coś by się działo z maleństwem w minutę jest podpiętę do specjalistycznego sprzętu. Kiedy urodził się mój Tymuś byłam światkiem jak jednodniowemu maluszkowi ustała akcja serca w moment był podpięty do aparatury i przeżył. Po za tym opieka świetna, nie ma smrodu szpitala, łazienki zadbane. czysto, schludnie, przyjemnie i profesjonalnie. Przy cesarce asystowało dwóm lekarzom 6 położnych, 1 pediatra i anesteziolog. Teraz Tymuś ma 3 miesiące a ja jeśli zdecyduję się na jeszcze jedno dziecko to tylko tam. Można obejrzeć szpital w każdy pierwszy piątek miesiąca i na ich stronie intenretowej to jest Szpital Specjalistyczny Ginekologiczno Położniczy w Wałbrzychu.

Załączniki

• DSCF7018.JPG
    DSCF7018.JPG
    78,6 KB · Wyświetleń: 30
BARA - kochana Ty zawsze o mnie pamietasz :-*
Coz....poki co nie ma zbytnio o czym pisac.....5 dni po terminie i nic....
Jezdzilam do szpitala na ktg, ale na samych idiotów trafialam....wiec ostatnio nie bylam bo tylko sporo nerwow mnie to kosztowalo....:baffled:
Do wszystkich dotychczasowych problemow doszlo rozchodzenie spojenia lonowego :sorry:.....i nadal nie wiem jak urodze......
Dzis nareszcie mam wizyte u mojej ginki - nie bylo jej przez prawie 2 tyg.......Mam nadzieje ze w koncu podejmie jakies decyzje.....Bo mam juz naprawde dosyc :-(
Marze zeby juz nie brac tych wszystkich lekow.....A najbardziej zeby malemu nic nie bylo....
A w najblizsza sobote 29.11 Kuba ma operacje wodniaka jaderka :confused2:
No i tyle u mnie :confused2:

hej dziewczyny
szukam dobrego ginekologa, który przyjmuje w rejonach ul.Legnickiej (tzn.w tej części miasta)
będę wdzięczna za namiary
pozdrawiam

Hej dziewczynki widziałam na NK że Anetka tuli juz Filipka jaki on sliczny!

Gratulujemy Anetko czekamy na sprawozdanie. A jaki on do Kubusia podobny, a Kuba jaki starszy brat. Boskie chłopaki.

Dziewczynki ja tu zadko zaglądam, bo od 24 listopada pracuje i wstaję o 4.30 i już mam dość. Ale jak trzeba to trzeba. Maksio był 6 dni w złobku i juz drugi tydziń siedzi w domu bo ma zatoki zawalone. Mam nadzieje ze w poniedziałek juz pójdzie do złobka.
spadam spać co u was?

Aneta - wielkie gratulację :tak:
Beti - ja też już mam dosyć - na cały listopad Mirek chodził 5 dni do żłobka - reszta to choroba, gardło, sraka itp.
dzisiaj znowu już siedzi -w domu - gorączka i sraka i kaszel - porażka

reklama
Witam serdecznie!!!!!!

Anetko gratuluje i ucałuj malutkiego!!!!

A u nas w sumie kiepsko maly ma rany na pupie od srody ma rozwolnienie, i ponad 39 stopni miał bo dzisiaj już spadła temp, mam nadzieję że jutro juz sie unormuja te kupy , bylismy u lekarza i napewno jest to jelitówka,

Gosia moja Klaudia jak poszła do zloba to zaden miesiąc nie zaplaciłam nawet w 10 % wiecznie była chora i tez była po kilka dni lub wcale, a teraz jest ok i nie choruje, śliczne zdjecia

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci

Do góry