reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

To gratulacje dla Kacperka!!! Nim się obejrzysz to bedzie biegał:-) Tak szybko sie rozwija:-) Makijaże oglądałam na NK, są super! Bardzo mi się podobają:tak: Szkoda że mieszkamy tak daleko, chętnie zostałabym Twoją modelką. A Zuzia zajęłaby się Kacperkiem;-)
Pozdrawiamy serdecznie i udanej wycieczki życzymy. Czekamy na relację i jakieś fotki.​

reklama
Cześć dziewczynki!
Sama w domku jestem, bo M pojechał z facetami na weekend:sorry2: Czemu kobiety nie wyjeżdżają tak... Jakieś SPA mi się marzy:tak:

Pusia-popatrzyłam na Twój suwaczek i nieźle się zdziwiłam-Kacper ma już prawie 9 miesięcy:szok: Czyli prawie tyle ile Basia, jak Cię zaczepiała w kinie;-) Miłego wyjazdu:-)
Anielap-gratulacje kulinarne dla Ciebie:-)
Renta-współczuję diety-też przez to przechodziłam... Moja córcia do dzisiaj ma skazę białkową:-( A na laktację spróbuj Karmi:tak:
Miauczus-Ty też już na wczasach?:confused:
Kadia-śliczne zdjęcia! Miłego urlopu:-)

To gratulacje dla Kacperka!!! Nim się obejrzysz to bedzie biegał:-) Tak szybko sie rozwija:-) Makijaże oglądałam na NK, są super! Bardzo mi się podobają:tak: Szkoda że mieszkamy tak daleko, chętnie zostałabym Twoją modelką. A Zuzia zajęłaby się Kacperkiem;-)
Pozdrawiamy serdecznie i udanej wycieczki życzymy. Czekamy na relację i jakieś fotki.​

Dziękuję za gratulacje w imieniu Kacperka:tak::-). No ja tez zżałuję że nie mieszkamy bliżej siebie bo bardzo chętnie poćwiczyła bym malowanie na jakiejś ładnej buźce :tak::-). O widzisz dobrze że mi przypomniałaś muszę naładować baterie do aparatu :-D

Cześć dziewczynki!
Sama w domku jestem, bo M pojechał z facetami na weekend:sorry2: Czemu kobiety nie wyjeżdżają tak... Jakieś SPA mi się marzy:tak:

Pusia-popatrzyłam na Twój suwaczek i nieźle się zdziwiłam-Kacper ma już prawie 9 miesięcy:szok: Czyli prawie tyle ile Basia, jak Cię zaczepiała w kinie;-) Miłego wyjazdu:-)

OOO SPA też mi się marzy.

O kurcze to rzeczywiście ale ten czas szybko leci ... wtedy w kinie Kacper był taki malutki hihi a tu proszę ... kurcze to i ja jestem coraz starsza :szok::szok::szok:;-). Dziękuję i mam nadzieję, że wyjazd sie uda wszystko zależy od pogody :tak:

Pusiu-a Ty na jakiś kurs makijażu się wybrałaś czy tak z zamiłowania?:confused: Bo z tego co pamiętam to Aniela jest kosmetyczką:tak:

Jak na razie z zamiłowania ale planuje iść do Akademii Wizażu i Stylizacji we Wrocławiu http://www.wizazlux.pl/ . Myślałam żeby iść we wrześniu już to jest roczne ale jednak chyba wybiorę się na następny nabór (z tego co wiem jest w lutym ... zobaczymy jak z kasa będzie bo jak na razie mnóstwo innych wydatków :baffled:

Witam w koncu mąż zrobił porzadek w kompie i forum mi działa:-D
Nie odzywałam sie kilka dni, bo brak czasu, troszkę u rodziców siedziałam, byliśmy nad zalewem w Sulistrowiczkach i jutro tez jedziemy:tak: w końcu pogoda dopisuje, a mąz do pracy w poniedziałek.
Anielko ups zjadłabym torcika, ale na diecie klonowej jestem już 5 dni, teraz kończe na weekend i od poniedziałku znowu 3 dni. daje rade:szok:Jutro się zważę i napisze ile mi spadło.

Zdjecia super, wszystkim dzieciaczkom grtuluje sukcesów.

Renata ja tez na laktacje Karmi piłam, pomagało i bawarke. Tylko to Karmi takie odgazowane i max pól dziennie.

Ide spac, wszystko na grilla już przygotowane, rano tylko sałatke zrobie.

Beti-to poprosimy o zdjęcia w nowej fryzurce:tak: Jestem ciekawa postępów w odchudzaniu po tej diecie;-)
Pusia-to ja też jestem chętna na malowanie-jak będę miała jakąś okazję mogę się zgłosić?:blink:

reklama
Beti-to poprosimy o zdjęcia w nowej fryzurce:tak: Jestem ciekawa postępów w odchudzaniu po tej diecie;-)
Pusia-to ja też jestem chętna na malowanie-jak będę miała jakąś okazję mogę się zgłosić?:blink:

Nie ma problemu :) :tak:

A teraz zmykam spac bo jutro o 5 rano będę chodzić na rzęsach

Do góry