reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Dziewczyny i ja też jestem za parkiem:tak: To może Park Południowy? Bliżej by mi było... Ale jeżeli większość zadecyduje inaczej to się dostosuję:happy2: A co powiecie na godzinę np-po 12-tej?

OOOO mi tez ten park bardziej pasuje :)) bo mam bliżej.
Godzina 13 myślę, że oki :)) . Kurcze tylko nie wiem czym mam dojechać :szok::szok:
będę miała test bojowy hahah.

Czyli podsumowując nasze spotkanie

- 1 lipca
- 13:00
- park południowy
- dokładne miejsce spotkania koło baru - chyba znajde hihi

Może niech któraś poda nr telefonu w razie jak byśmy nie mogły się znaleźć ?? Najlepiej jak by to była dziewczyna która dobrze wie gdzie ten bar :tak:;-):-)

znajde napewno:) i bede jesli nic mi nie wyskoczy, ale rczej nic. zab mnie strasznie boli, ale dam radę, i tak nie moge go usunąc w tych dniach bo @ mam.

to co ile nas będzie ??

1. Beti77
  2. Ja (Pusia)
  3. kasia2506
  4. aneta23
  5. miauczus54
  6. ...................................?????????:confused:

Dziewczyny ja też chętnie bym się pisała na spotkanie z Wami... Tylko dla mnie Park Południowy to całkiem drugi koniec miasta. Nie mam pojęcia czym tam dojechac, a jeśli już, to jazda autobusem zajmie mi pewnie dobrą godzinę:-(
Pospieszny D jedzie ode mnie na Krzyki, czy orientujecie się czy tym dojadę do tego parku?​

nie wiem Anielko ale zapytam siorę w końcu w MPK pracuje.

dziewczynki mam prośbe, nie smiejcie sie jutro z moich mega odrostów, szukam dobrego fryzjera, chcę wogóle zmienic fryzure i kolor i jakos nie moge się za to zabrac, a już nie chcę kombinować z farbami. Może mi jutro kogos polecicie:)

ale się ciesze na spotkanie:)

reklama
Dziewczyny ja też chętnie bym się pisała na spotkanie z Wami... Tylko dla mnie Park Południowy to całkiem drugi koniec miasta. Nie mam pojęcia czym tam dojechac, a jeśli już, to jazda autobusem zajmie mi pewnie dobrą godzinę:-(
Pospieszny D jedzie ode mnie na Krzyki, czy orientujecie się czy tym dojadę do tego parku?​

Z tego co ja się orientuje to dojedziesz nim do parku :) bo ja będę chyba nim jechać tylko że z drugiej strony miasta :) (od Kleciny)

Do góry