a mo.zesz mi napisać czy tam gdzieś można podgrzc obiadek taki w słoiczku, bo to pora Maksiowego jedzonka i musze mu cos wziąść. myslałm, że podgrzeje w domu i dam do termosu to by było w kinie w sam raz, ale ten termos nefrologa nie przetrzyma

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mo.zesz mi napisać czy tam gdzieś można podgrzc obiadek taki w słoiczku, bo to pora Maksiowego jedzonka i musze mu cos wziąść. myslałm, że podgrzeje w domu i dam do termosu to by było w kinie w sam raz, ale ten termos nefrologa nie przetrzyma![]()
A co powiecie na wizytę w Teatrze Lalek - to co prawda dla tych nieco starszych Maluszków, ale ja właśnie zrobiłam sobie rezerwację na czwartek 10 kwietnia na przedstawienie "Trzy świnki" - mój Szymon świetnie zna tę bajkę, więc chyba będzie zadowolony.
W opisie podają, że jest dla dzieci od lat 3.
jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja tak chce na ten film :O:O:O:O kurcze ile on moze trwac? musze na 13 30 byc w domu i na rehabilitacje :O jak sie spoznie 10 minut to sie nic nie staniewiec pewnie na 90% bedziemy
![]()
Czesc skarbeczki![]()
Kuba postanowil sie zbuntowac i znow kilka razy sie w nocy budził - ja nie powinnam go rzekomo podnosic a wyjmowanie z lozeczka najwiecej wysilku kosztuje.......niestety tego problemu nie da sie ominac![]()
Wczoraj wieczorkiem mialam pierwsze lekcje jazdy...........bozzzzzz co za stres.....juz sie okazalo ze mam jakies zle nawyki (ktore mi wpoil oczywiscie poprzedni instruktor)............Pan mowi ze bedzie dobrze
........zobaczymy![]()
![]()
![]()
![]()
Dzis kolejne 2 godziny i jutro znowu![]()
hehe a wczoraj niezle sie usmialam - ja jezdzilam, a moj M jezdzil biedaczek po aptekach zeby wykupic mi recepte......Jezdzil chyba z 1,5 godziny (razem z Kubala oczywiscie), albo nie bylo jednego, albo wcale i tak w kolko. W koncu mu powidziala jakas mgr ze takich czopkow nie ma, tylko tabletki - wiec M zdesperowany, zczytal telefon z pieczatki i zadzwonil do ginki z pytaniem co ma robic![]()
![]()
![]()
Widze ze kino na tapecie ;-) Ja oczywiscie mam nadzieje ze sie pojawie
IVKA - Teatr Lalek fajna sprawa - tylko nasze dzieciaczki jeszcze za male.........wiekszosc jest ponizej roczku
MAMOOLIVKIINELCI - widze ze tez nie mialas za ciekawie w ciazy......Tylko Twoja pierwsza corcia to byla jeszcze wtedy malusia z tego co licze.......wiec i lzejsza.....
Ciezko jest tak malucha prawie rocznego z dnia na dizen oduczyc ze mama nie mze nosic......Plus jest taki ze Kuba juz sam chodzi od jakiego czasu - minus ze nie chce chodzic ze mna tylko w swoja strone
No ale coz - inni daja reade to ja tez dam nie?
A u Ciebie to byl gorszy problem z tymi cesarka (gdzies mi sie przewinelo na forum) - szczerze wspolczuje takich przejsc :-(
PUSIA - bidulko kochana, przerabane masz te nocki ostatnio - zycze zeby lepiej bylo.
No i ciesze sie ze z bioderkami ok.
A wiesz ze my poki co zrezygnowalismy z basenu - Kuba po miesiecznej przerwie jakos nie byl zachwycony i poki co odpuscilismy
ANIELAP - witaj kochana. A co u Was, jak tam Zuzia?