My chodzimy do Michajłowa ale prywatnie. kiedys przyjmował na Młodych Techników, ale teraz ponoc gdzie indziej ma gabinet, tez musze dowiedzieć sie gdzie bo w maju na wizyte musimy iśc. Jak dla mnie to super ortopeda, ma super podejscie do dzieci.
reklama
Michajłow oraz Szybiński (my do tego drugiego chodzimy) przyjmuja na Gajowickiej 114/116. Tel (71) 3636584 (tylko tam sa okreslone godziny rejestracji....a moze inaczej...jesli wypisuje glupoty to przepraszam ;-)
Cena jesli sie nie myle - 80 zł - wizyta + usg.
Michajłow oraz Szybiński (my do tego drugiego chodzimy) przyjmuja na Gajowickiej 114/116. Tel (71) 3636584 (tylko tam sa okreslone godziny rejestracji....a moze inaczej...jesli wypisuje glupoty to przepraszam ;-)
To ten Michajłow też przyjmuje na Gajowickiej czy gdzieś indziej ??
PUSIU - tak jak napisalam....obydwaj przyjmuja na Gajowickiej
OKI to trzeba będzie tam zadzwonić
Mialam Wam jeszcze napisac co tam po wizytach u lekarzy....
U endokrynologa ok.....poziom TSH po tabletkach taki jak ma byc......wiec bierzemy nadal tyle ile zwykle.
U pediatry - to co zwykle......marne przybieranie na wadze..............obecny wynik to 8780 g i 75 cm..........
I w zwiazku z tym dostalismy skierowanie do szpitala - do Kliniki Gastrologii Dzieciecej na kompleksowe badania.............bedzie trzeba zostac na oddziale
...na szczescie ze mna....musze tam zadzwonic i zapytac co i jak i ile to potrwa
No i poza tym to ciemiaczko za male....mamy zrobic badanie - metabolit wit.D - tylko podobno w lux medzie tego nie robia - tak twierdza w zabiegowym, a pani dr mowi inaczej...i maja to wyjasnic z dyrekcja......moze to zrobie w Diagnostyce bezposrednio......i tyle.....tak czy tak trzeba zaplacic.
U endokrynologa ok.....poziom TSH po tabletkach taki jak ma byc......wiec bierzemy nadal tyle ile zwykle.
U pediatry - to co zwykle......marne przybieranie na wadze..............obecny wynik to 8780 g i 75 cm..........
I w zwiazku z tym dostalismy skierowanie do szpitala - do Kliniki Gastrologii Dzieciecej na kompleksowe badania.............bedzie trzeba zostac na oddziale
No i poza tym to ciemiaczko za male....mamy zrobic badanie - metabolit wit.D - tylko podobno w lux medzie tego nie robia - tak twierdza w zabiegowym, a pani dr mowi inaczej...i maja to wyjasnic z dyrekcja......moze to zrobie w Diagnostyce bezposrednio......i tyle.....tak czy tak trzeba zaplacic.
To ja dopiszę że rejestracja jest od pon-czw w godz. 12.30-14-30. I cholernie ciężko sie dodzwonić. Trzeba mieć mega cierpliwość.
Dzieki kochane za gratulacje :-)
ANIELAP - a M oczywiscie szczesliwy - stwierdzil: no przeciez mowilem ze bedzie w marcu .......dostalam wczoraj 25 zonkili i ciagle mnie pyta jak sie czuje........
Cudownie...
U nas po staremu, już z Maksiem dziś nie wychodzę, bo ten wiatr taki zimny, posprzatałam, zrobiłam kilka baranów ( witrażyków, ja maluje takimi farbkami na folii a potem na okna przyklejam). Rózne takie obrazeczki. a teraz świateczno- wiosenne robie.
Beti to Ty zdolniacha jesteś... Mnie sie bardzo podobają takie witrażyki i na allegro kupuje bo jakoś aplastyczna jestem. Gdybyś miała jakeś motylki albo rybki na zbyciu to chętnie kupię:-)
Mialam Wam jeszcze napisac co tam po wizytach u lekarzy....
I w zwiazku z tym dostalismy skierowanie do szpitala - do Kliniki Gastrologii Dzieciecej na kompleksowe badania.............bedzie trzeba zostac na oddziale...na szczescie ze mna....musze tam zadzwonic i zapytac co i jak i ile to potrwa
A ile Kuba przybiera miesięcznie? Wypytuję bo moja Zuzka to straszny niejadek i tak się zastanawiam co to może się dziać jak nie będzie rosła.
A z tym ciemiączkiem to jak jest. U Zuzki od urodzenia jest 0,5 na 0,5cm i nic się nie zmienia. Nasz pediatra jakoś nic o tym nie wspominał...
A z tym ciemiączkiem to jak jest. U Zuzki od urodzenia jest 0,5 na 0,5cm i nic się nie zmienia. Nasz pediatra jakoś nic o tym nie wspominał...
Anielko ja początkująca jestem w tych witrazykach ale jak chcesz to ci chetnie zrobie motylki bo mam kilka szablonów ale mam nadzieję ze mówimy o tym samym. ja rysuje na folii potem odklejam i przyklejam na szybe. Po swiętach dokupie kilka kolorków farbek, bo niektóre juz mi sie kończa i zrobie Ci te motyle. oczywiście w prezencie nie ma mowy o zadnej zapłacie:-) jakos się umówimy i ci je dam tylko ja dopiero zaczynam.
Maksio wykapany i zaraz idzie spac.
Maksio wykapany i zaraz idzie spac.
reklama