reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć dziewczyny!
Ale ten weekend szybko minął:szok: Wczoraj byliśmy u dziadków (jednych i drugich), więc trochę odetchnęłam od swojej córci:tak:
U nas dzisiaj pobudka standardowo po 6, a mała przed 9 poszła spać, bo już zmęczona była...

Gingeros-masz rację pogoda fatalna-gdzie ta wiosna?:-( A Antonek ślicznie się usmiecha:-)
Anielap-do wózka na pewno się przyzwyczaisz-a jak Zuzi się podoba?;-)
Beti-no tak... teściowa-ja nawet nie będę poruszać tego tematu, bo szkoda miejsca na BB:dry:
Aneta-super, że wieczór się udał-oby takich więcej!;-) A co do prawa jazdy to każdy mówi coś innego-moja siostra w tamtym roku tylko dokupiła sobie jazdy do kursu z 2003 roku:tak:
Pusia-ja brałam wapń w tabletkach (jest taki w sprzedaży):happy2:

reklama
Witajcie kochane................
ja tak z rano niesmialo donosze...........................ze zrobilam tescik :-p:-):-):-):-):-) Chcecie zobaczyc? ;-)

GINGEROS - przesliczna fotka.....maly jest cuuuudny :-)
BETI - echhhhh te tesciowe.......jak dobrze ze moja daleko ;-)
ANIELAP - napewna przyzwyczaisz sie do kolek..........z cala pewnoscia teraz wygodniej jak wozio mniej miejsca zajmuje :tak:
KASIA - o 6 to nie o 4 nie? :-D Fajnie ze dziadkowie zabawiali Basie :tak:

Cześć dziewczyny!
Ale ten weekend szybko minął:szok: Wczoraj byliśmy u dziadków (jednych i drugich), więc trochę odetchnęłam od swojej córci:tak:
U nas dzisiaj pobudka standardowo po 6, a mała przed 9 poszła spać, bo już zmęczona była...

Gingeros-masz rację pogoda fatalna-gdzie ta wiosna?:-( A Antonek ślicznie się usmiecha:-)
Anielap-do wózka na pewno się przyzwyczaisz-a jak Zuzi się podoba?;-)
Beti-no tak... teściowa-ja nawet nie będę poruszać tego tematu, bo szkoda miejsca na BB:dry:
Aneta-super, że wieczór się udał-oby takich więcej!;-) A co do prawa jazdy to każdy mówi coś innego-moja siostra w tamtym roku tylko dokupiła sobie jazdy do kursu z 2003 roku:tak:
Pusia-ja brałam wapń w tabletkach (jest taki w sprzedaży):happy2:

Fajnie, że trochę odpoczęliście od Malutkiej ;-).
Co do tego wapnia to musze sie zoriętowac w aptece ale tak sobie mysle, że w tym Prenatalu tez jest Wapń więc to chyba może .

Witajcie kochane................
ja tak z rano niesmialo donosze...........................ze zrobilam tescik :-p:-):-):-):-):-) Chcecie zobaczyc? ;-)

CZY MI SIĘ DWOI W OCZACH... :szok::szok::-):-):-):-)GRATULUJEEEEEEEEEE - ALE FAJNIE !!!!!!
JAK ZOBACZYŁAM TEST TO AŻ MNIE CIARKI PRZESZŁY PRAWIE JAK BY TO BYŁ MÓJ TEST:tak::-D:-D:-D:-D
BUZIAKI ALE SIĘ CIESZĘ :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
:-):-):-):-):-)

witam sie i ja.:-)
bylismy w piekarni po chlebek, Maksio nie odpuscił zadnej kałuży wiec mokry troszke wrócił, dobrze ze mu te zimowe buciki Bartka nałozyłam bo nie przemokły przynajmniej.
Potem umyłam okno w kuchni a Maksio w tym czasie narobił bałaganu w pokoju, potem dzielnie sprzatał:-D, w zasadzie to mi jeszcze okno w pokoju zostało i takie porzadki powierzchowne i góra prania do prasowania ale co tam.

Maksio spi, wczoraj zasnła po 23 już myślałam ze zbzikuje:baffled:, normalnie padaka Piotrek się nie wyspał i prawie zaspał do pracy.

ide robic witrażyki świateczne na okno, w tym roku jestem jeszcze daleko w tyle.

Gingeros Antonek kibic jak się patrzy:tak:. Cudny chłopak:tak:
Kciuki trzymamy za jutrzejszy dzień...
A wózeczek czerwony. Zaraz wklejam fotkę:-)

Aneta GRATUUUULACJE!!!! To zmieścisz się jeszcze w tym roku;-)
Ależ się cieszymy!!! A jak Twój mężczyzna zareagował? Opisuj szybko...

Beti jakie robisz witrażyki?

Olcia dziś do Ciebie śle zdjęcia...​

Dzieki kochane za gratulacje :-)
ANIELAP - a M oczywiscie szczesliwy - stwierdzil: no przeciez mowilem ze bedzie w marcu :-D.......dostalam wczoraj 25 zonkili :-p i ciagle mnie pyta jak sie czuje........ :rolleyes2:

jejku Anetko23 gratuluje i podziwiam, bardzo szybko zdecydowałas się na 2 dzidzie, podziwiam i zazdroszcze bo ja się nie zdecyduje.

Mały Antonek też swietny chłopak.

U nas po staremu, już z Maksiem dziś nie wychodzę, bo ten wiatr taki zimny, posprzatałam, zrobiłam kilka baranów ( witrażyków, ja maluje takimi farbkami na folii a potem na okna przyklejam). Rózne takie obrazeczki. a teraz świateczno- wiosenne robie.

Strasznego mam lenia, nic mi sie nie chce. Mąż z pracy zakatarzony wrócił myslałam ze dziecia przypilnuje, a on mi tylko mówi że o spaniu marzy. ja też, no ale widac ze chory.

reklama
Kobitki którego ortopedę do niemowlaczków polecacie (chodzi mi żeby iść i zrobić to USG bioderek co bym wiedziała że jest wszystko OKI ). Tak czytam na necie to polecają dr Michajłowa wiecie coś o nim ?? gdzie przyjmuje jak sie rejestrować i ile kosztuje wizyta. Znalazłam informacje jakieś ale z dawnych lat i nie wiem czy to wszystko aktualne. Była bym wdzięczna za pomoc
Buziaki

Do góry