reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Peterborough

Filipowa Mama,

Nie ma za co, ciesze sie, ze moglam pomoc :)
Jak bedziecie juz po wizycie, to napisz jakie wrazenia ( i ceny ), moze to tez przyda sie innym mamusiom ;-)

reklama
Witam wszystkie mamusie!!
Dopiero co pozwoliłam sobie do Was dołączyć.Niedługo i ja zostanę mamą,spodziewam się córeczki.Termin mam na 28 sierpnia i będę rodzić w nowym szpitalu w Peterborough.Różne plotki słyszałam na temat tutejszych porodów,mam nadzieję,że nie będzie tak źle.........

halo ja tez witam:D 100 lat tu nie bylam ale jak trafilam to moge sie wypowiedziec na temat dwoch porodow:)4 miesiace temu rodzilam w nowym szpitalu i bylo super oprocz tego ze z 3minutowymi skurczami siedzialam godzine w korytazu:D Ale jak mnie juz wzieli to nie narzekam w ogole!!! Opieka super, warunki bardzo bardzo dobre!!! Ja nie chcialam zadnego znieczulenia ale maja wybor , sala z wlasna lazienka, muzyczka, pilki, wygodne lozko i wsumie robia wszystko o co sie poprosi....urodzilam o 23.15 a w domu bylam okolo poludnia na drugi dzien wiec tez nie najgorzej:) Jak masz jeszcze jakies pytania to postaram sie odpowiedziec!!! Pozdrawiam i powodzenia zycze!!!

Porodu sie nie ma co bac bo juz teraz chyba nie masz wyjscia:)) bede trzymac kciuki!!!! daj znac co i jak...!!! A bedzie chlopczyk czy dziewczynka???

No to jeszcze raz gratuluje!!!! Ja mam i dziwczynke i chlopca:) i nie zamienilabym ich juz w zyciu na nic!!!!! A jakie planowane imie??

Czesc! Czy mozna do was dolaczyc?Niewiecie moze czy gdzies na ortonie sa jakies spotkania dla polskich mam?gdzies czytalam o tym ,moze ktoras sie orietuje.?

reklama
Witam!!!!
niewiem czy na ortonie bo nigdy o tym nie slyszalam ale sa napewno w centrum:)

BASIENKA- Oliwia to sliczne imie i tez sie zastanawialam nad nim jak sie Julka miala rodzic ale tak jakos zostalo sie to pierwsze ktore nam sie spodobalo....A co do malego ma na imie Olaf i taki byl juz plan jak bylam w pierszej ciazy ze chlopak to Olaf:)

Do góry