reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

a my wlasnie wrocilysmy z nad morza angielskiego, teraz 3 tygodnie w peterborough i mykamy na miesiac do Polski :)) wkoncu, trzeba korzystac z tego ze jeszcze siedze na macierzynskim, prawda? :)

dzidzia19 --> to nie pozostaje nam nic jak tylko 3mac kciuki zeby porod byl szybki :) a chetnych do spacerkow napewno bedzie duzo, np ja ;)

P.S dziewczyny czy chodzicie/chodzilyscie/wybieracie sie ze swoimi maluchami na basen? Bo ja by chciala pochodzic jak wroce z PL czyli od kwietnia, z tym ze ie do konca sie orientuje gdzie w peterborough mozna pojsc na basen z dzieckiem - bo przeciez woda musi byc nie chlorowana, o okreslonej temperaturze itd...

reklama
no to super, ze jest ktos chetny, mam nadzieje, ze jak wrocisz z Polandii to uda Nam sie spotkac. Dla zainteresowanych znalazlam kiedys przez przypadek link odnośnie basenu dla dzieci:
BASEN DLA DZIECI
Pozdrawiam i czekam na wiecej postów

dzidzia19,

witamy na watku i trzymamy kciuki za szczesliwe rozwiazanie :))
Co do spacerow - to z pewnoscia jak zrobi sie cieplej bedzie zorganizowane jakies spotkanie ( tak mysle )..

elwis,

hej babeczko, co tam u Ciebie, jezdzisz jeszcze na spotkania do klubu ?

Karusza,

ja jakos nie moge sie zdecydowac na ten basen z mala, sama nie wiem dlaczego ??

Maureen, ale tak ogolnie nie mozesz sie zebrac, czy masz jakies watpliwosci?

dzidzia19, dzieki za link, jutro do nich przedzwonie i sie wszystkiego dowiem :))

Karusza,

chyba bardziej nie moge sie zebrac hi hi..

A Ty zadzwonilas na ten basen ? Jesli tak, to podali jakies konkrety ?

elwis,

to zapraszam do siebie na kawke ;-)
Kubus moze pobawi sie z Amelka ? Ostatni raz kiedy sie widzieli, to Kubus byl jeszcze niemowlaczkiem :-D Ale teraz to kompan do zabawy :tak:

Witam!
A mogłabym sie dowiedzieć co to za spotkania w piatki i gdzie? tak z ciekaowsci co sie dzieje i jak mamy spedzaja czas z dziecmi.
Pozdrawiam wszystkich

dzidzia19,

spotkania odbywaja sie w kazdy piatek w Veranda Centre na Bourges Boulevard. Ja juz od pewnego czasu nie chodze, bo sie przeprowadzilam i mam teraz tam dosc daleko, jednak kiedy chodzilam spotkania byly w godz. 16-18. Jesli sie cos zmienilo, niech mnie Elwis poprawi ;-)

Tu masz dokladny adres :

The Veranda Family Centre,Bourges Boulevard,Peterborough,Cambridgeshire,PE1 2AF

Acha, pytalas co to za spotkania, wiec chodza na nie polskie mamy z dziecmi w roznym wieku. Mamy wspolnie pija kawke i rozmawiaja, a dzieci pod ich okiem bawia sie w pokoju obok :)

reklama
Nic się nie zmieniło, spotkania dalej w tych samych godzinach, tyle , ze to bardziej od 17 niz od 16 bo wczesniej nikogo nie ma:) Ja tam jestem nowa, ale podoba nam sie i jak tylko mamy czas chodzimy:)

Do góry