reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

Czesc mamuski !!!!! Zostal mi miesiac do urodzenia ukochanego Nathanka nie moge sie juz doczekac zreszta moj maz rowniez. No i jeszcze jeden skan przed nami mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze sie dowiem ile maluszek wazy. Jest mi coraz ciezej maly sie niesamowicie wierci kopie jak pilkarz hihi nie moge wieczorami zasnac mimo tego ze jestem zmeczona no i ciagle mysle o porodzie o tym jak to bedzie kiedy dzidzia przyjdzie na swiat jak bedzie wygladal do kogo bedzie podobny itp. Mam wielka nadzieje ze wszystko bedzie dobrze a porod chcialabym miec naturalny o tym chyba najbardziej marze i bez komplikacji. Pozdrawiam ;)

reklama
Dusia, to nic mi nie pozostaje tylko zyczyc Ci powodzenia :))
moje slonko ma juz 9,5 tygodnia :) a rozwija sie zdecydowanie ponad swoj wiek :)
tylko nie mamy z kim na spacery chodzic i nudno jest jak cholerka :(

czesc dziewczyny, dawno tu nie zagladalam, bedzie juz chyba z rok...:zawstydzona/y: gratulacje dla swiezych mamusiek i powodzenia dla tych nadal oczekujacych :) moj maly bedzie mial za chwile 14 miesiecy a czuje sie jakbym byla w szpitalu tydzien temu - tak szybko rok minal, nie mowiac juz o mojej pannie ktora niedlugo konczy 3 lata...po co te dzieciaki tak szybko rosna??

no i ta pogoda....czy to tylko ja czy kazdy marzy juz o wiosnie??

Lulu oj marzy mi się wiosna nawet już o lecie marze:) te kurtki czapki i tak wstrętnie zimno bez humoru aż sie nie chce z domu wychodzić, gdyby nie moja córcia to chyba bym nie miała zadnej motywacji by wychylić nos . Jestem nowa na forum i w mieście, ale widzę, że coś tu cichutko. Mam nadzieję,że jest to związane z tym że wiele osób wyjechało do Polski na święta i jeszcze nie wróciło. Oby coś się ruszyło bo chciałabym poznać inne mamusię a nawet bliżej poznać, spotkać się, pogadać:) Mam 15 miesięczną córeczkę Julie.

czesc dziewczyny ;) na wczoraj mialam termin porodu cos maluszek nie chce wyjsc a ja jestem coraz bardziej nerwowa no i naprawde mam juz dosc noszenia go w brzuchu jest mi ciezko czuje sie jak wieloryb a nocy to wstaje z 10 razy do kibla masakra ciagle tylko odbieram telefony od znajomych z pytaniem czy juz urodzilam napewno boje sie ze bede miala wywolywana ciaze a tego bym nie chciala no i nie moge sie doczekac mojego malenstwa w domu juz wszystko na niego czeka lozeczko gotowe a on na zlosc pewnie po tacie nie chce wyjsc ale co tam pozostaje mi tylko cierpliwie czekac nie pomagaja dlugie spacery sprzatanie w domu czy nawet mycie okien trzymajcie kciuki za mnie moze to juz dzis a moze nie?

Dusia życze Ci by maluszek wyszedł sam bez zadnego wywoływania, tak jak było u mnie:) Urodziłam w nocy a dzień przed porodem zrobiłam maraton po sklepach i wspinałam sie na 4 pietro, na efekty długo czekać nie musiałam:)POwodzenia życze!!!

hej mamuski ;) w piatek w nocy przyszedl na swiat nasz ukochany synek urodzil sie zdrowy i cudowny teraz jestesmy juz w domku dzieki bogu nie mialam wywolywanej ciazy a tak sie balam opieka w szpitalu byla super jestesmy szczesliwymi rodzicami a teraz ide spac musze dojsc do siebie bo po porodzie spalam bardzo malo buziaki dla wszystkich maluszkow ;)

Dusiaxxx Gratulacje!!!!! Oby wam zdrowo rosl!
Ja wlasnie zaczynam starania o drugiego maluszka. Mam juz 14 miesieczna oliveczke. Teraz jak podrosla znow mam chwile czasu na pisanie na forum. Jest moze jakas mama z ortonu? Chetnie poznamy jakies inne maluszki niedlugo wiosna mozna pospacerkowac :)

gratulacje dusiaxxx!! i duuuuzo zdrowka zycze:)

mamgosia i weri, tak patrze ze chyba moj synus jest w wieku waszych dziwczyn:) i nie wiem jak wasze, ale moj maly chlopak to zywe srebro i wszedzie go pelno...ostatnio zaczal sie na wszystko wspinac a jego celem stal sie telewizor....:baffled:
my jestesmy z hampton, ale bywam na ortonie od czasu do czasu, a mamgosia, skad piszesz?

pozdrowienia

reklama
Witam. Dawno nie pisałam,jakoś rzadko tu któraś pisze. No ja też mam problem ze spacerami,nie lubie chodzić sama. Z chęcią umówiłabym się na jakąś kawę. Fakt w piątki chodze na spotkania polskich mam,ale nie zawsze mogę:hmm:Ja mieszkam na Westwood.
dusiaxxx Gratuluje dużo zdrowia i radości

Do góry