hej Madziulka ja tez mialam krwawienie w czwartym miesicu pojechalismy do szpitala obejrzala mnie lekarka zajrzala do srodka po czym stwierdzila ze nic sie nie dzieje oczywiscie bylam wystraszona pytala tylko czy uprawialam seks ze moze to jest przyczyna jednak my wtedy nic nie robilismy stwierdzila ze to zmiany podczas ciazy i ze to caliem normalne jednak po jakims czasie znow mi sie to przydazylo jednak nie krwawienie a lekkie plamienia ale po kilku godzinach mi przeszlo wiec nie pojechalam drugi raz do szpitala. Tak wiec jak widzisz nie tylko ty to przechodzilas. Pozdrawiam
reklama
ma_dzi_ulka,
wszelkie krwawienia i plamienia podczas ciázy nalezy konsultowac z lekarzem, bez dwóch zdan, poniewaz przyczyny mogá byc bardzo rózne.. Myslé, ze skoro Cié wypuscili to wszystko jest w porzádku czasem zdarza sié krwawienie jak przy normalnym okresie Sciskam Cié mocno.
karusza,
hop, hop, odezwij sié !!
Elwis,
co tam u Ciebie kochana, jak twoje chlopaczki ?? ja wybieram sié do klubu i wybieram, tylko dotrzec nie mogé, najgorzej z dojazdem Poza tym wiesz jak to jest z takim maluszkiem, ech...
wszelkie krwawienia i plamienia podczas ciázy nalezy konsultowac z lekarzem, bez dwóch zdan, poniewaz przyczyny mogá byc bardzo rózne.. Myslé, ze skoro Cié wypuscili to wszystko jest w porzádku czasem zdarza sié krwawienie jak przy normalnym okresie Sciskam Cié mocno.
karusza,
hop, hop, odezwij sié !!
Elwis,
co tam u Ciebie kochana, jak twoje chlopaczki ?? ja wybieram sié do klubu i wybieram, tylko dotrzec nie mogé, najgorzej z dojazdem Poza tym wiesz jak to jest z takim maluszkiem, ech...
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Ja juz nie mam krwawien od 3 dni wiec mam nadzieje ze mi sie jakos poukladalo wszystko w srodku! A co do seksu to nie mam pojecia czy my cos teraz mozemy probowac bo lekarz mi powiedzial ze niewidz przeszkod do normalnego zycia ale niewiem co mial w tym zdaniu na mysli?! musze chyba poloznej zapytac!!!!! Chociaz dzidzia oki bo sie wierci jak niewiem jaki lobuz...... mam nadzieje ze to jakis pilkaz bedzie a nie kolejna tancerka... trzymajcie kciuki za synusia
pozdrawiam was i buziaki dla wszystkich dzieciaczkow!!!!!
pozdrawiam was i buziaki dla wszystkich dzieciaczkow!!!!!
Ma_dzi_ulka,
to trzymamy kciukasy za synka, skoro tak pragniesz, chociaz.. ja mam 3 corki i nie zamienilabym ich za nic na swiecie !! ;-)
A Ty juz niedlugo bedziesz miec scan polowkowy, wiec pewnie sie dowiesz, kogo nosisz pod sercem :-)
to trzymamy kciukasy za synka, skoro tak pragniesz, chociaz.. ja mam 3 corki i nie zamienilabym ich za nic na swiecie !! ;-)
A Ty juz niedlugo bedziesz miec scan polowkowy, wiec pewnie sie dowiesz, kogo nosisz pod sercem :-)
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Maureen jesli bedzie coreczka to bedziemy sie cieszyc tak samo mocno jak i na synusia ale jakos tak zawsze sie ma jakies oczekiweania dowiem sie juz za dwa i pol tygodnia to dam wam znac Narazie siedze z mala w domku do wtorku i odpoczywam a u was co slychac? jak dzieciaczki?
EHH nie bylo mnie tu dlugo bo jakos czas nie specjalnie na to pozwalal
2 pazdziernika - 9 dni po terminie - po 26h skurczy, 4h parcia, urodzila sie moja cora porod zakonczony emergency cesarka :/ mloda zamiast wstawic w kanal tyl glowki - wstawila przod przez co porod naturalny nie byl mozliwy, za to nie wiem czemu tyle czasu nas meczyli skoro wiedzieli o tym od poczatku. Mloda urodzila sie z wielkim siniakiem na glowce bo niestety 4h parcia zrobilo swoje :/
Poki co moj brzdac jest naprawde grzeczniutki, niunia placze bardzo zadko, najczesciej jak sie nudzi
Karmie poki co butelkowym mlekiem bo dopiero nabieram mleka w cyckach...a niestety dopoki nie bede miala 100% pewnosci ze wystarczy mi mojego do karmienia to nie moge jej przestawiac bo po mieszaniu mleka moja niunia ma straszne bole brzuszka...
a dzisiaj moje Slonko pierwszy raz obsralo sie po pachy miala cale plecy w pieknej zolciutkiej kupce
no i zmykam bo chyba zglodnialysmy bo cos ciumkac i mlaskac zaczelysmy
2 pazdziernika - 9 dni po terminie - po 26h skurczy, 4h parcia, urodzila sie moja cora porod zakonczony emergency cesarka :/ mloda zamiast wstawic w kanal tyl glowki - wstawila przod przez co porod naturalny nie byl mozliwy, za to nie wiem czemu tyle czasu nas meczyli skoro wiedzieli o tym od poczatku. Mloda urodzila sie z wielkim siniakiem na glowce bo niestety 4h parcia zrobilo swoje :/
Poki co moj brzdac jest naprawde grzeczniutki, niunia placze bardzo zadko, najczesciej jak sie nudzi
Karmie poki co butelkowym mlekiem bo dopiero nabieram mleka w cyckach...a niestety dopoki nie bede miala 100% pewnosci ze wystarczy mi mojego do karmienia to nie moge jej przestawiac bo po mieszaniu mleka moja niunia ma straszne bole brzuszka...
a dzisiaj moje Slonko pierwszy raz obsralo sie po pachy miala cale plecy w pieknej zolciutkiej kupce
no i zmykam bo chyba zglodnialysmy bo cos ciumkac i mlaskac zaczelysmy
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Karusza
Od nas tez wielkie gratulacje i cierpliwosci zyczymy dla rodzicow i malutkiej ksiezniczki!!!!!!!!!!!!
Od nas tez wielkie gratulacje i cierpliwosci zyczymy dla rodzicow i malutkiej ksiezniczki!!!!!!!!!!!!
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
My juz dzis po usg i wszytsko z godnie z planem BEDZIE SYNUS! Perfekcyjnkie sie rozwija i nie ma zadnych problemow! Jestem przszczesliwa
reklama
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Dziewczyny a wy to jeszcze zyjecie w ogole czy nie?????? Taka cisza na forum.........:!!!!!????
Podziel się: