reklama
saszka14
Zaciekawiona BB
Susi wiesz może coś odnośnie jutrzejszego spotkania?My z Zuzą się wybieramy Lulu84 szkoda że Was nie będzie przez najbliższe tygodnie.Tak czy siak do zobaczenia jutro z dziewczynami które się wybierają na spotkanie
saszka14
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny!Coś cicho na forum przez ostatni tydzień...U nas nie za ciekawie.Najpierw było zapalenie gardła Zuzi i ledwo to sie skończyło to zaczęły wychodzić zęby.Cztery naraz.Całe szczęście to już ostatnie(piątki).Mimo wszystko Zuza do tej pory nie przechodziła wychodzenia zębów tak źle jak teraz.Cały czas jest marudna,płaczliwa, w nocy nie może spać (normalka).Zreszta ja jej się wcale nie dziwię bo pamiętam jak mi wychodził ząb mądrości (i to tylko jeden a nie cztery naraz).Masakra była taka że musiałam brać antybiotyki.Dzisiaj było trochę lepiej ale zęby nawet się jeszcze nie przebiły a wiadomo że piątki do najmniejszych nie należą...No nic zmykam już i pozdrawiam Was wszystkie.
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Witam Was w sobotni poranek....
Ja ostatnio nie mam na nic czasu.... Koszmar....praca, dom, zakupy, obiad, kapac mala i wieczoram juz nie mam na nic sily w piatek lecimy do polski wiec troche sie oderwe od tej szrej i meczacej codziennosci... 27 jedziemy na slub wiec troche poimprezujemy
Saszka14 sprobuj malej dawac jakis paracetamol...mojej Juli to pomagalo...chociaz nie mielismy za bardzo problemow z zabkami, teraz zostaly jej tylko 5-tki i 3-ki i moze smaruj jej tymi zelami powinno pomoc!
Dziewczyny jak tam po spotkaniu?? ja tez sie wybiram ale to juz moze po urlopie...Moja mal byla wczoraj przez chwilke z niania na spotkaniu dopuki Kuba byl w pracy wiec pewnie ja widzialyscie
oki zmykam sie zbierac na miasto kupic malej sulienke na slub
buuziaki dla maluszkow
pozdrawiamy......
Ja ostatnio nie mam na nic czasu.... Koszmar....praca, dom, zakupy, obiad, kapac mala i wieczoram juz nie mam na nic sily w piatek lecimy do polski wiec troche sie oderwe od tej szrej i meczacej codziennosci... 27 jedziemy na slub wiec troche poimprezujemy
Saszka14 sprobuj malej dawac jakis paracetamol...mojej Juli to pomagalo...chociaz nie mielismy za bardzo problemow z zabkami, teraz zostaly jej tylko 5-tki i 3-ki i moze smaruj jej tymi zelami powinno pomoc!
Dziewczyny jak tam po spotkaniu?? ja tez sie wybiram ale to juz moze po urlopie...Moja mal byla wczoraj przez chwilke z niania na spotkaniu dopuki Kuba byl w pracy wiec pewnie ja widzialyscie
oki zmykam sie zbierac na miasto kupic malej sulienke na slub
buuziaki dla maluszkow
pozdrawiamy......
saszka14
Zaciekawiona BB
Ma_dzi_ulka praktykujemy smarowanie dziąsełek Calgelem i nawet pomaga ale nie na długo (a wiadomo że nie można smarowac częściej niz 6 razy na dobę).Jeżeli chodzi o paracetamol i pochodne to staram sie nie faszerować Zuzy zbytnio lekami (zresztą dopiero skończyła serię antybiotyków i przestała brać Nurofen przeciw gorączce).Jeżeli jest już naprawde źle to daję jej Nurofen (przeważnie w nocy) ale staramy się nie robić tego za często.Nas w tym tyg na spotkaniu nie było bo niestety zatrzymały nas sprawy urzędowe i po prostu się nie wyrobiłyśmy.Pozdrowionka!
Witajcie mamusie z Peterborough.
Od niedawna mieszkam w Paston i komletnie jestem tu zagubiona nieznam nikogo i niema z kim pogadać.mam 19 miesięczna córkę i milo byłoby od czasu do czasu spotkac i porozmawiac kogoś innego niż męża.pozdrawiam !!!!!!!:-)
Od niedawna mieszkam w Paston i komletnie jestem tu zagubiona nieznam nikogo i niema z kim pogadać.mam 19 miesięczna córkę i milo byłoby od czasu do czasu spotkac i porozmawiac kogoś innego niż męża.pozdrawiam !!!!!!!:-)
saszka14
Zaciekawiona BB
Witaj Izunia!Fajnie że do nas dołączyłaś.Mieszkam na Waltonie więc blisko Paston.Mój mąż pracuje na nocki więc w sumie ja często nawet męża w ciągu dnia prawie nie widzę bo śpi. Jeżeli chciałabyś się kiedyś spotkać pisz na pw.Pozdrowienia!
reklama
hej Saszka14
Ciesze sie ze odpisalas na moja wiadomosc..Z mila checia sie spotkam :-) bo jak dluzej tak tu posiedze to zwarjuje. Napisz tylko kiedy bedziesz miala czas i ochote, a wtedy dogadamy sie co do miejsca.
Ciesze sie ze odpisalas na moja wiadomosc..Z mila checia sie spotkam :-) bo jak dluzej tak tu posiedze to zwarjuje. Napisz tylko kiedy bedziesz miala czas i ochote, a wtedy dogadamy sie co do miejsca.
Ostatnia edycja:
Podziel się: