reklama
Witam Mamusie :-)
Mam do Was ogromna prosbe. W zwiazku z tym,ze w styczniu z corcia jedziemy na 3 msc do jej taty, szukam pediatry z Hamburga, lub z okolic kierujac sie na Kiel.Macie moze jakiegos lekarza najlepiej co by mowil po polsku lub angielsku. Niemieckiego niestety nie znam. Mam z mala troszke problemow zdrowontych i bedziemy musialy co 4tyg. chodzic na kontrole.
Z gory dziekuje za informacje.
Mam do Was ogromna prosbe. W zwiazku z tym,ze w styczniu z corcia jedziemy na 3 msc do jej taty, szukam pediatry z Hamburga, lub z okolic kierujac sie na Kiel.Macie moze jakiegos lekarza najlepiej co by mowil po polsku lub angielsku. Niemieckiego niestety nie znam. Mam z mala troszke problemow zdrowontych i bedziemy musialy co 4tyg. chodzic na kontrole.
Z gory dziekuje za informacje.
No mnie to czeka za pol roku, Hani jest co prawda zapisana do dwoch jednego katolickiego u nas na Billsted, drugie ewangelickie tez niedaleko ale jak bedzei z miejscami nie wiem...Ja mieszkam w HH juz dlugie 4 lata. Mam trzyletniego Kubusia i wlasnie szukam dla niego przedszkola. Jestem totalnie zestresowana tym faktem. Pozdrawiam
reklama
S
SugarbabyLove
Gość
hej ja się dołączę! Coprawda nie mieszkam w Hamburgu, ale niedaleko- w Neumunster. Do hamburga mam 40 minut autem