Witam Panie :-)
Bunny myślisz o rozszczepie warg? a skąd nagle ten pomysł? Lekarz miał jakieś podejrzenia? Nic nie kojarzę żebyś wspominała a tak z doświadczenia Ci powiem że wszelkie rozszczepy (czy to podniebienia czy to warg a nawet kręgosłupa) są wykluczane już dużo wcześniej w każdym razie ja przy każdej ciąży już w pierwszym trymestrze max w połowie drugiego wiedziałam że wszystko dobrze.
Gratuluje rewelacyjnych wieści. Powiedziałabym że chłopak pewny w końcu gdy sprzęt wyrośnie to już odpaść nie może ale w odpowiednim momencie się powstrzymałam
daleko nie musiałam szukać
Ale u Ciebie jest ten facet jak bum cyk cyk
Agnieszka a to dlaczego juz nie staraczka 2012? czyżby cel osiągnięty?
Phoenix 2 starszych braci, trzeci wśród Aniołków ale i tak nie zmienia to faktu że będzie tłoczno w domu
Koleżanki Marcelinki z niezapowiedzianymi wizytami no a w rewanżu koledzy Oliwierka i Amadeuszka że niby grę chcieli pożyczyć
tak tak w moim rodzinnym domu było podobnie
Wika mój Ami tydzień przed porodem tzn 3 tygodnie przed terminem jeszcze był poprzecznie, ja się cieszyłam że cesarka a tu zonk 3 dni przed porodem
ależ byłam niepocieszona.
Trina jak tak czytam o Twojej Lilce od razu przychodzi mi mój Oli na myśl. Z tym że moje chłopisko łzawienie oczek i ich zaczerwienienie (zarówno białka, obwódki jak i skórę dookoła oka) na tle alergicznym. I tak kilka razy do roku. Od niemowlaka było to naszym zmartwieniem, lekarz twierdził że maluszki mogą tak mieć, kazała przemywać strata tata a wyszło ze to alergia.
Qcz jak u Ciebie?
MArtolinko no popatrz trafił Ci się ewenement osobiście zauważyłam ze drugie zwykle jest spokojniejsze. No nic ponoć gdy "za młodu" się wyszaleje w podeszłym wieku (czytaj rok) będzie chodzącym spokojem.