reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Calogera nie koniecznie ja byłam tak kurchlająco psikająca w styczniu że nie wiem jakim cudem "paczuszka" trafiła na swoje miejsce i już w nim została.

Bunny jejku ja pamiętam zimową krtań Oliwierka w tym roku jak w środku nocy do szpitala jechaliśmy.

Trina 10/13 dwa opcjonalne terminy to co 13?

A teraz ogłaszam konkurs na treść mojego nowego nicka przyjmuję propozycję. Rozwiązanie konkursy w piątek.

reklama
Syneczki MAMA#4 ? Kurcze nie wiem

Trina a pediatra nie kazał Ci z tym oczkiem iść do okulisty? No i zdrowka dla dzieci

Calogera Syneczki dobrze gada moze przeziębienie pomoże

Jak znajdę jakąś tania chustę to chyba sie skusze. Moze używaną kupić jak myślicie? Czy moze nie ryzykować ?

Bunny - okuliste mamy w przyszlym tygodniu. A co do chusty, to moze pomysl o miekkich nosidlach ergonomicznych? Np. Tula albo Manuka. Sa w podobnych cenach co chusty, a latwiejsze i szybsze w obsludze. No i zasada dzialania ta sama.

Ostatnia edycja:
Syneczki - Moze byc 13 :-D:-D Ja mialam termin na 8. A co do nicka, to nie mam pomyslu :zawstydzona/y:

U nas chorobska. Maciek zasmarkany, zamiast do przedszkola chodzi do babci. Na szczescie nic wiecej nie ma. Lila za to znow ma oczko ropiejace. Mamy umowionego okuliste na przyszly tydzien i obawiam sie, ze jednak trzeba bedzie jej ten kanalik udroznic, bo masaze nic nie daja. A jak czytalam w necie jak to sie robi, to ciary mnie przeszly. Najczesciej na zywca, wbija sie cieniutka, dluga igle w kacik oka...
dzis jedziemy do Wawy, bo Maciek ma w piatek konsultacje w Kajetanach w zwiazku z jego opozniona mowa. Poza tym mamy tez pare rzeczy do zalatwienia, paszporty dla dzieciakow, bo planujemy wyjazd we wrzesniu do Hiszpanii. Ja musze papierologie w pracy pozalatwiac i pozbyc sie w koncu sluzbowego sprzetu typu laptop i komora.
Chcemy tez zlozyc podanie do zlobka. Nie sadze, zeby Lilka sie dostała, bo liczy sie kolejnosc zgloszen, ale sprobowac mozna. Z tym, ze nawet jak sie dostanie wolalabym, zeby poszla dopiero od przyszlego roku, tak jak Macius, jak bedzie miala prawie rok.

Witajcie,

mała jest bardzo absorbująca. Antek przy niej to był anioł. Skalę głosu też ma imponującą ;-)

Syneczki gratuluję córy!!!!!!!:tak:
Bunny używana chusta nawet lepsza nić nówka, bo jest już "złamana".

edit. a gdzie QCZ?:cool2:

Dzień doberek:-D

Syneczki ja stawiam na 13, bo to fajny dzionek:tak: co do nicku to nie mam pomysłu, ale może jeszcze do piątku przyjdzie mi coś do głowy:tak:

Lelek zdrówka dla dzieciaczków
:-D

Szwagierka ma mieć dziś cesarkę, więc czekam na jakieś info:-D a śmiać mi się chciało, bo ja ten termin wyliczyłam nawet mam w kalendarzu zapisane:-p a wyliczyłam to tak -> szwagierka ma urodziny 04 lutego, a Bart urodził się 13-go, więc 9 dni po jej urodzinach, ja miałam urodziny 07 maja, a 9 dni później jest 16-ty hahahahahah:tak:

Od rana czułam się super już się zaczęłam martwić, bo ja jestem taka durna, że jak się źle czuję to przynajmniej wiem, że wszystko jest ok, no ale teraz czuję się już normalnie (czyt. boli mnie brzuch), więc spoko:tak:

Ostatnia edycja:
Sowinka to chyba mialo byc do triny a nie do mnie:-D

Syneczki gratuluje pipuchy!!!

Liv! Jaka mama takie dzieci! Jestescie niesamowici! Ząbek w 3 mies i to piatka!:szok::szok::-D

trina zdrowka dla dzieciaczkow, bida z tym oczkiem to szkoda jakby trzeba bylo kanalik czyscic:no:

wika pokazna wyprawka:-p

martolinka a no widzisz, ja to dzis na szczepieniu pierwszy raz slyszalam jak moja córa wyje:-D:-D tak to skrzeczy czy jeczy a no i warczy:-p:-D o i dowiedzialam sie ze od urodzenia przytyla 1kg i teraz ma 4100:tak:

Ze standardowych rzeczy to to ze zoladek znow mnie kopie, chyba mam jakas nerwice czy co skoro gastroskopia ok, a i ojciec polozyl mi plytki w lazience a efekt.... poryczalam sie bo wcale kolor podlogi nie pasuje do scian:no:chyba mi zapakowali inne niz chcialam:wściekła/y:

Witajcie dziewczyny!

Dla nie wtajemnoczonych...staraczką 2012 nie jestem ale wpadłam odwiedzić moje koleżanki i zobaczyć co was :tak:

martolinka GRATULUJĘ córeczki :-)
Alicja piękne imię wybraliście :tak:
Jak poród?jak się czujesz?

Wika eeeee kochana GRATULUJĘ córeczki :tak:
Będziesz miała parkę :-D

lelek Ty też masz córeczkę?Super!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry