Wika dziękujemy za pamięć :-)
A jak zdrówko u Was?
Calogera szkoda ze @ przylazła. Tulę mocno
Ja nie mam problemu z piciem u Patryka, jak są te upały to potrafi wypić z 2 litry w ciągu dnia.
Syneczki a ja wierzę i jestem przekonana ze Marcelinka Marcelinka zostanie juz do końca. No czuje to w kościach.
Co do rumunow to sie w ogóle nie dziwię ze sie wkurzyłaś. Dziecko dzieckiem ale chyba by mnie nerwy niezle poniosly i smarkacza bym skrzyczala no i pewnie też taka mamusia by sie nasłuchała. A jeśli moje dziecko by kogoś drapało czy popychało to po pierwsze bym za karę zabrała go z placu zabaw i wytłumaczyła ze tak sie nie robi a nie jeszcze warczala na innych rodziców. Ja to sie zastanawiam co wyrośnie z takie dziecka które juz teraz grozi komuś śmiercią no i gdzie on sie tego nauczył? Moze rodzice do niego tak mówią?
Martolinka ja po porodzie z Patim też tak mówiłam i długo nie wytrzymałam by znowu zajść w ciąże.
POKAŻ NAM ALE! Porod szybki też taki chce! No i fajnie ze m był z Tobą mój by chyba zemdlał
Qcz piękna torba! też taka chce!
Kurcze szkoda ze będziesz sama tym bardziej trzymam kciuki żeby porod sn. Moze jednak uda sie kogoś ściągnąć do Ciebie, oby
Mój Piotrek pewnie też nie dostanie wolnego w pracy gdy sie Domink urodzi też zastanawiam jak to bedzie z dwójką sama (bo chodź mieszkam z mama to żadnej pomocy nie dostanę) na pewno bedzie ciekawie.
Trina jak sie czują dzieci?
Rozczochrana, Mama Stacha zazdroszczę koncertu.
Rozczochrana udanego wypadu do Pl no i by lekarze pomogli
Katrina super ze impreza urodzinowa sie udała
Dana idziesz jeszcze oglądać pęcherzyki?
Moje małe serduszko ma dwa latka. Nie chce mi sie aż wierzyć ze to juz tyle czasu mineło.
Młody wczoraj cały dzień miał gości. Chrzestna z rodzina zawitała o 9.30 a ja ja przywitałam w ręczniku na głowie. Pati sie wyszalał z jej dziećmi błagan zrobili taki w pokoju z zabawkami ze sprzatalam pół godziny.
Impreza urodzinowa z tortem odbyła sie o 15. Pati nie chciał zdmuchnac świeczki od razu złapał widelec i chciał jeść. Chodź impreza była udana i starałam sie nie przejmować to Wam powiem ze mam żal. Chrzestna Patryka nie przyjechała na imprezę bo ona z nasza wspólna teściowa siedzieć nie bedzie a moi rodzice nie przyszli bo mama jest obrażona z naprawdę blachego powodu na mojego Piotrka. A skoro mama nie idzie to mój tata też i chrzestny Patryka.
Normalnie śmiechu to wszystko wartę. Cieszę sie ze Pati ma dopiero dwa lata i nic nie rozumie bo było by mu przykro tak jak mi