reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Sowinka a co Ci?

katrina ciekawe czy na lozeczku sie skonczy:-D moze przy okazji zmienisz zaslonki, dywan, meble...parkiet:-D zartuje, lepiej miec szybciej poustawiane niz na ostatnia chwile

wiesz co Qcz ja mysle jak phoenix, ze Ci sie szyjka skraca. Nie wiem jak wyglada czop bo w zadnej ciazy go nie widzialam. W pierwszej ciazy mialam znaczenia krwia juz na sam koniec gdzies 3-4 dni przed porodem, teraz poszly od razu wody. Jak bedziesz miala rodzic to i tak bedziesz wiedziec, wierz mi;-)

Liv, wiem, wiem, że będę wiedzieć;-) Nie chodziło mi o to "czy to już". Pytałam tylko, żeby się dowiedzieć czy któraś z was może też tak miała i na ile przed. Wyczytałam, że jest to normalne, własnie tak jak mówisz, kiedy szyjka się skraca. Mały może pchać na szyjkę i mogły popękać naczynka. Ogólnie mam wrzucone na luuuuuuz ;-)

Haha... ja mam wrzucone na luz, a wczoraj jak powiedziałam M, że coś się tam powoli zaczyna dziać, to na jego twarzy pojawił się cień realizacji, że ostatnie 9 miesięcy naprawdę się wydarzyło ;-)

Ostatnia edycja:
witajcie piąteczkowo

Liv - my wynajmujemy dom, więc nie będę zmieniać żadnych wykładzin itd., teraz tylko przemeblowanie, ale w czasie wakacji chcemy przygotować pokoik dla Alinki, taki sypialniano - szkolny, bo do zabawy ma na dole, zażyczyła sobie, żeby był w różowe serduszka, więc tato ma pole do popisu.

Jestem zmęczona na maxa,mała cała noc nie spała, bo ja bolało uszko, na 16-tą idziemy do lekarza. A potem muszę jeszcze pojechać do pracy (ostatni dzień).
Życzę Wam miłego dnia.

Hej!
Przyszłam sie pochwalić:-) Dzisiaj byłam znów na podglądzie i podobno owulacja wystąpiła:-) Teraz mam czekać i jak by mi wyszedł test pozytywnie mam od razu biec do gina, jak przyjdzie normalnie miesiączka to w 20 dc zrobić po raz kolejny badania TSH, prl i progesteron

A 2 maja byliśmy u teściowej na grillu. Siedzimy sobie na dworze, aż tu nagle przulatuja dwa młode boćki. Zrobiły kółko nad nami i odleciały:-) Poważnie, lata juz nie widziałam bocianków na własne oczy:-) Alez miałam radochę:-D

Dana - moja kolezanka kiedys tak sie dowiedziala, ze jest w ciazy, a 2 lata pozniej jej siostra. Bocki do nich na dzialke letniskowa wtedy przylecialy. Trzymam kciukasy!

Qcz i jak tam???

Dana trzymam kciukasy:tak:

Ja jutro mam imprezkę urodzinową, ale nie mam nawet siły nic robić, więc ciasto kupię jutro w cukierni, tort robi mi siostra, a nawet jak będzie padać to zrobimy grilla w garaży, a zjemy w domu..jedyne na co się zebrałam to zrobienie galaretek:-p

reklama
Do góry