reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Sowinka a co Ci?

katrina ciekawe czy na lozeczku sie skonczy:-D moze przy okazji zmienisz zaslonki, dywan, meble...parkiet:-D zartuje, lepiej miec szybciej poustawiane niz na ostatnia chwile

wiesz co Qcz ja mysle jak phoenix, ze Ci sie szyjka skraca. Nie wiem jak wyglada czop bo w zadnej ciazy go nie widzialam. W pierwszej ciazy mialam znaczenia krwia juz na sam koniec gdzies 3-4 dni przed porodem, teraz poszly od razu wody. Jak bedziesz miala rodzic to i tak bedziesz wiedziec, wierz mi;-)

Liv, wiem, wiem, że będę wiedzieć;-) Nie chodziło mi o to "czy to już". Pytałam tylko, żeby się dowiedzieć czy któraś z was może też tak miała i na ile przed. Wyczytałam, że jest to normalne, własnie tak jak mówisz, kiedy szyjka się skraca. Mały może pchać na szyjkę i mogły popękać naczynka. Ogólnie mam wrzucone na luuuuuuz ;-)

Haha... ja mam wrzucone na luz, a wczoraj jak powiedziałam M, że coś się tam powoli zaczyna dziać, to na jego twarzy pojawił się cień realizacji, że ostatnie 9 miesięcy naprawdę się wydarzyło ;-)

Ostatnia edycja:
witajcie piąteczkowo

Liv - my wynajmujemy dom, więc nie będę zmieniać żadnych wykładzin itd., teraz tylko przemeblowanie, ale w czasie wakacji chcemy przygotować pokoik dla Alinki, taki sypialniano - szkolny, bo do zabawy ma na dole, zażyczyła sobie, żeby był w różowe serduszka, więc tato ma pole do popisu.

Jestem zmęczona na maxa,mała cała noc nie spała, bo ja bolało uszko, na 16-tą idziemy do lekarza. A potem muszę jeszcze pojechać do pracy (ostatni dzień).
Życzę Wam miłego dnia.

Hej!
Przyszłam sie pochwalić:-) Dzisiaj byłam znów na podglądzie i podobno owulacja wystąpiła:-) Teraz mam czekać i jak by mi wyszedł test pozytywnie mam od razu biec do gina, jak przyjdzie normalnie miesiączka to w 20 dc zrobić po raz kolejny badania TSH, prl i progesteron

A 2 maja byliśmy u teściowej na grillu. Siedzimy sobie na dworze, aż tu nagle przulatuja dwa młode boćki. Zrobiły kółko nad nami i odleciały:-) Poważnie, lata juz nie widziałam bocianków na własne oczy:-) Alez miałam radochę:-D

Dana - moja kolezanka kiedys tak sie dowiedziala, ze jest w ciazy, a 2 lata pozniej jej siostra. Bocki do nich na dzialke letniskowa wtedy przylecialy. Trzymam kciukasy!

Qcz i jak tam???

Dana trzymam kciukasy:tak:

Ja jutro mam imprezkę urodzinową, ale nie mam nawet siły nic robić, więc ciasto kupię jutro w cukierni, tort robi mi siostra, a nawet jak będzie padać to zrobimy grilla w garaży, a zjemy w domu..jedyne na co się zebrałam to zrobienie galaretek:-p

reklama
Do góry