reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Anastazja, ja o 16.00 dopiero wybywam. Mamy roczek chrześniaka M.:tak:

Nie mogę odejść, bo zestresowana jestem, jakbym sama rodziła:-D:-D

Sorry ze dopiero teraz ale byłam u kuzynki na herbatce (przyszłej chrzestnej dzidziola) A więc dzidzia zdrowa śliczna. Nie wiem ile wazy bo według lekarza sie nie da jej wymierzyc wrrr. Przytyłam kg.

A teraz zagadka:-D. Czy sie dowiedziałam kto siedzi u mnie w brzuszku.
A) nie
B) dziewczynka
C) chłopiec
Przewidzianych nagród nie ma :p

Syneczki a ja nadal mówię ze bedzie dziewczynka :p. Śliczny masz brzuszek. Zdrówka dla synka

Wika udanej imprezki rodzinnej

Martolinka trzymam kciuki za szybki porod

No, ruszyło! :-D Trymam kciuki - Bunny, Martolinka - dawajcie znać co tam u Was :-D Choc pewnie Martolinka nie osobiście bo będzie miała inne rzeczy na głowie, a w sumie glowe w chmurach i radość nie z tej ziemi :-D

Wieści od Marty:
rozwarcie na 3 palce skurcze co 5 minut
biggrin.gif
kobiety rodzimy
p.gif

Bunny dziewczynka :tak:

bunny, mów szbko, bo za uszy (króliczkowe :-p) wytargam
ja tu z młodą na cycu, jedna reka pisze, bo pekam z ciekawosci, a Ty napięcie budujesz :sorry:

reklama
Do góry