reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Powiedz gdzie jej będzie lepiej;-)

Wow 3 godziny Ci pospał? Antek śpi na razie 1,5 i mam nadzieje , ze da mi jeszcze troche luzu

nooo, on tak śpi co dzień:tak: tylko jest jeden minus tego jego spania... wstaje o 6.00:szok::szok: a dzisiaj to była nawet 5.00 i już nie usnął:no::no:

dobra, ja spadam na dzisiaj

paaaaaaaaa

reklama
Dzień dobry:tak:

Ja zaś jakaś padnięta, ale od piątku mam wolne i dopiero do pracy przychodzę 7 maja (hehe jak nie wezmę w/ż, bo to moje urodzinki:-p):tak: no to myślę, że w końcu wypocznę:-)

Dziewczyny Bartek to już prawie wcale nie śpi w dzień i albo wygląda to tak, że jak jest na dworze to potem jak przychodzi to kąpiel i szybciutko zasypia, a jak jest w domu to wieczorem troszkę pomarudzi, ale potem też kąpiel i też w miarę szybko zasypia:tak: generalnie to śpi w dzień tylko jak sam się położy i zaśnie albo jak gdzieś się jedzie w ciągu dnia to czasem zaśnie w samochodzie:tak:

Martolinka oczywiście wielkie kciuki dziś już 25:-D

Dana
wielkie kciukasy działajcie działajcie:-)

coś sie zaczeło.. poleciały mi wody , ale troche choć jestem pewna , ze to one.. niestety nie były czyste. mała jakas cichutka , mnie pogoniło do kibelka .. Antka M zawiózł do przedszkola i zaraz ruszamy

coś sie zaczeło.. poleciały mi wody , ale troche choć jestem pewna , ze to one.. niestety nie były czyste. mała jakas cichutka , mnie pogoniło do kibelka .. Antka M zawiózł do przedszkola i zaraz ruszamy

oooo, jakie wiesci z rana:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki poród:tak::tak::tak:

Aaaaaaaaaa Martolinka trzymam kciuki powodzenia. Ala miała poczekać na słoneczko a tu taka brzydka pogoda.
Masz numer tel do którejś z nas?

No dobra lecę suszyć włosy bo dziś idę oglądać dzidzie. Kciuki proszę by sie dzidziol ładnie pokazał łącznie z tym co ma między nogami

Bunny - kciuki, żeby nic tam między nogami nie dyndało ;-)
Martolinka - super, że się zaczęło. Życzę Ci, żeby to poszło jak u mnie za 2 razem - 4 godz od pierwszych skurczy i po sprawie, albo jeszcze szybciej:-D

reklama
Wiecie dziewczyny mam tak dobry humor, że to jakaś masakra -> cały czas buzia mi się cieszy:tak: zadzwonił do mnie kolega, którego chyba sto lat nie widziałam i on jest tak pozytywnie do świata nastawiony, że mi też się udzieliło:-D jeszcze do tego może dziś małą Alę powitamy na świecie -> cudnie:-) a dzieciaczek od Bunny ujawni swoją płeć:-D Dana zadziała tak, że będą dwie kreseczki na teście:-)
Syneczki co u Ciebie??

Ostatnia edycja:
Do góry