reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Bunny, &&& za wizytę :) Co u Ciebie?

Trina, co u Was?? Jak dzieciaczki??

Syneczki jak się czujesz??

Sowinka :-):-) świetnie czytać takie posty:tak:

reklama
Sowinko jak miło jest się cieszyć tak po prostu :-D
Sowinko Wikuś u mnie dwie bółki z serem i herbata brzoskwiniowa. Amadeuszek z wysoką gorączką i kaszlem odsypia noc, Oliwierek w przedszkolu, dzidziuś fika po brzuszku (prawdopodobnie chłopiec, na połówkowym dowiem się tak już na pewno)
A tak teraz wyglądamy (zdjęcie z zeszłego tygodnia po wizycie co to usłyszałam że chyba chłopiec)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , wchodzę a tu takie emocje, aż nie doczytałam do końca co napisałyście :-D
w Krakowie słoneczko przebija się - także pogoda jest - Ala wychodzi :tak::tak:
Bunny - &&&& za wizytę

edit: Już wszystko wiem :-p
dana - &&&& za rozpoczęcie sezonu 2013 , mam nadzieję że razem go zaczniemy - bo jak nie to nie ręczę za siebie :eek:
syneczki - ślicznie, ślicznie, ślicznie - też taki chcę ;-)
sowinka - tryskasz energią , aż miło popatrzeć - i się zarazić :cool2:

Buziaczki - będę tu zaglądała dzisiaj często w oczekiwaniu na wieści od martolinki - a napisał ktoś do niej smska może ?

Ostatnia edycja:
Dzięki Gosiulek :) Nie zabije :-D

Kurcze, a mnie nie będzie po południu i nie będę znać najnowszych wieści o Martolince:sorry2:

Syneczki, piękny brzusio :)) achhh i gratuluję kolejnego Synka :) Bedziesz Królową w domu:-):-)

5 razy zabierałam się za pisanie tego posta :-)

pewnie że będzie nasz 2013 - 13 jest szczęśliwa - tak sam jak 7 :-p

wika - napiszę Ci smsa jak będzie wiadomo :tak:
gosiulek - myślę że się nie obrazi - miałam do niej napisać , ale jak wszystkie zaczniemy pisać to zapomni że rodzić poszła :-D

reklama
Do góry