reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ou Jezusicku! Wyszłam na spacer, wracam a Ala już na świecie! :-) Ogromne gratulacje!!!

Bunny teraz chyba mamy jakiś sezon na chłopaków :-))) Super, że nareszcie się dowiedziałaś:-)

Jaki fajny dzionek dzisiaj:-D mnie dobry humorek nie opuszcza, ale jakaś zmęczona jestem i strasznie mi zimno:eek: ja jestem ciekawa czy na serio będzie tak ciepło jak zapowiadają???:confused:

Jeju jeju, Martolinka - W KOŃCU! Gratulacje przeogromne dla dzielnej Mamusi i niemniej dzielnej Córeczki! :-D No doczekałyście się w końcu na mocne przytulenie :-)

Bunny - chłopaki są fajne, rzekłabym, że najfajniejsze (no wiadomo, dla mnie mój Staś jest pępkiem Wszechświata :-D) :-) Inna sprawa, że dziewczynki są tak samo najfaniejsze ;-) Tak jak w innych sprawach dwie rzeczy nie moga byc najfajniejsze to tu sprzeczności nie ma :-D

Katrina - no, Tobie tez już wiele nie zostało ;-)

Anastazja - no nie było mnie długo, nawet bardzo długo - no bo odłozyliśmy staranka i wiedziałam, że nie zostanę mamusią 2012. Ale jako, że znów od kolejnego cyklu bedziemy się mogli starać to czemu miałabym nie byc tu z Wami? :-D Co do tarczycy to mam niedoczynność - najprzyjemniejsza z chorób - jedna tabletka dziennie i jakby choroby nie było ;-) Ja co prawda mam troche bardziej skomplikowaną sprawę z tą moją tarczycą bo nie bardzo wiadomo czemu nie chce współpracować, diagnozy nie mam postawionej mimo 3,5 lat leczenia - no i co kilka miesięcy muszę zwiększać dawki hormonów, ale poza tym to to co napisałam wszystko jest w 100% jak u zdrowej osoby (no, poza ta jedna tableteczką) :-)

Ach jaki fajny ten dzisiejszy dzień:-)
Dostaliśmy zwrot podatku, Sowinka ma dobry humor od rana:-) i przede wszystkim jest juz Alunia na świecie:-) GRATULACJE !!! oczywiście z niecierpliwością czekamy na zdjęcie księżniczki:-)

reklama
Witam wlasnie weszłam wam napisać wieści od martolinki ale widze że Gosiulek już wam wszystko opowiedziała :-)

Rozmawiałam z Martolinką dziękuję za wszystkie ciepłe slowa, pozdrawia Was!!!

Mała ładnie pije mleczko z cyca, jest długa i dokładna waga 3950, poród oczywiście siłami natury, ma duzo ciemnych włosków, nos po tacie
laugh.gif
. Pytałam się czy imię do niej pasuje i Marta mówi że zdecydowanie tak
yes2.gif

Teraz mamy trzymac kciuki żeby dziewczyny szybko wyszly ze szpitala, bez żadnych dodatkowych przygod

Do góry