reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hejka. Nadaje że szpitala. Mloda wstrzelila się w termin i od wczoraj jest na swiecie.Lila ma 53 cm i wazy 3760g wiec lekarz dobrze na ostatnim usg wyliczyl. Porod ekspres. Po 12 zaczely się pierwsze skurcze. O 15.20 bylismy w szpitalu z 8cm rozwarciem. A o 16.30 Lila przyszla na swiat. Wiecej jak wrocimy do domku w srode.

reklama
Mmona no nareszcie jesteś:-) Madzia jest śliczna! Gratuluje!!! Tłumacz sie co tak znikłaś, cio?
Ja nie karmilam bo sutki nie chciały współpracować a i mleko bardzo szybko znikło. Ale Liv dobrze mówi.

Trina nie no gratuluje !!! Patrzcie jaka Lila punktualna. Gratuluje !!! Już sie foty doczekać nie mogę.

Lelek o kurcze mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze! Jak ja rodziłam Patryka to była taka laska ktora w ciąży przytyła 20 kg była po terminie chyba tydzień dziecko sie urodziło zdrowe ale miało 2300 .

Syneczki duzo odpoczywaj i pij . A papu chłopaka moze niech robi ktoś inny. Piotrek rano zanim wyjdzie niech zrobi chłopka śniadanie Tobie to zaoszczędzi przyjemności z kibelkiem. Ja u Ciebie obstawiam dziewczynkę czuje to w kościach. A powiedz mąż zdał wtedy te egzaminy ?

Kwiatuszek jakie brzydactwa tfu tfu :-) oby sie chowały

Mmona śliczna córa!!!

Trina gratuluję !!! dobrze , że już się nie męczysz;-)

kto następny w kolejce? Czy to już Lelek i ...ja?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
dla odmiany dziś nieźle wieje;-)piekę właśnie kuraka na obiad i tak pięknie pachnie mmm;-)wybieramy się na spacer i mam nadzieję , że głów nam nie pourywa;-)

Calogera a@ w końcu przyszła?

Do góry