reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Trinuś mojeeeeeeeeeee gratuuuuu laaaaaaaaaacjeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D czekam na zdjęcia :-D

Bunny
wczoraj niestety nawet po kilku łykach wody mineralnej gościłam w znienawidzonym przeze mnie miejscu tak więc nawet pić się bałam normalnie otrząsało mnie na samą myśl. Ostatnia salwa poszła w nocy. Dziś wstałam i pełna szczęścia że po wszystkim i co prawda nic z siebie nie wyrzuciłam ale mdli ojj mdli i kilka razy już było blisko. Mówisz ze córka? kto wie w końcu pierwszy raz mnie taki stan dopadł a samych chłopaków nosiłam :-D
Tego pamiętnego dnia jeden zdał zdążył nazbierać wymagana ilośc pkt ale tego drugiego już absolutnie nie :-p 0pkt się chłopak przejął :-D

reklama
Wiadomości od Lelek: miała całą noc skurcze , szyjka się skraca, wód jest mało. Ze względu na to oraz na hipotrofie lekarze chca rozwiazać ciąże wcześniej. Na razie bedzie 10 dni na obserwacji i lekarze zadecyduja , czy mozna już ciąc( mała ułozona miednicowo wiec na razie SN nie wchodzi w grę).

Biedna Lelek bardzo wszystko przeżywa..

Jejku Lelek, trzymaj się kochana!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wspieram duchowo Lelek, bo wiadomo inaczej sie nie da

cos kolo 34 tygodnia chyba jest, nie? moj maz tez tak jakos kolo 34 sie urodzil i wielki jest;-)
nie da sie jakos powstrzymac skurczy? w sumie u mnie w 34 jak masz skurcze to juz nie podtrzymuja, ale w pl to chyba inaczej wyglada.
Najwyzej mala trafi do wylegarni, troche sie podekuje i bedzie duza dziewczynka:tak:

hej dziewczyny

ed-
a Lelcia robila jakies ekstra badania w ciazy czy nie, wie ktoras jak mala sie rozwijala? powinni malej nerki sprawdzic

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwile na ile mloda pozwoli.wybrala sobie opcje all inclusive pobytu w szpitalu i korzysta z miejscowego solarium. A że mamy z cycem pod lampy się nie da wciagnac jest foch. I nic innego nie pomaga, bo mi się eko-dziecko urodzilo, ktore nie toleruje smoka ani butli. Cyc albo nic i to jeszcze odpowiednio podany, bo jak inaczej to foch. Ksiezniczka...

z tego co wiem to u Lelci wszystko było ok.. nie skarżyła się na jakieś złe wiesci.. tylko cały czas było zamieszanie z terminem porodu. teraz zaczęła 34 tc wiec nie jest zle , ale chyba do 36 tc chcą "dociągnąć"

Trina mała zna najnowsze trendy - opalenizna jest w modzie:-D

teraz dopiero doczytałam Lelku cokolwiek by nie było jedno jest pewne - WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !!!! Spójrz na to z innej strony, szybciej zobaczysz swoją córeczkę. Trzymak kciuki by wszystko ułożyło się jak najlepiej.

Trinuś hahaha tak wyobrażam sobie córę w okularkach a wokoło lampy - taka to pożyje :-D

reklama
mmona ogromne gratulacje :-)
trina gratuluje :-):-) ale sie wstrzelila w termin :-) spora ta Twoja corcia :-) wracajcie szybko :-)
Trzymam kciuki za Lelka

Do góry