reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Trinuś mojeeeeeeeeeee gratuuuuu laaaaaaaaaacjeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D czekam na zdjęcia :-D

Bunny
wczoraj niestety nawet po kilku łykach wody mineralnej gościłam w znienawidzonym przeze mnie miejscu tak więc nawet pić się bałam normalnie otrząsało mnie na samą myśl. Ostatnia salwa poszła w nocy. Dziś wstałam i pełna szczęścia że po wszystkim i co prawda nic z siebie nie wyrzuciłam ale mdli ojj mdli i kilka razy już było blisko. Mówisz ze córka? kto wie w końcu pierwszy raz mnie taki stan dopadł a samych chłopaków nosiłam :-D
Tego pamiętnego dnia jeden zdał zdążył nazbierać wymagana ilośc pkt ale tego drugiego już absolutnie nie :-p 0pkt się chłopak przejął :-D

reklama
Wiadomości od Lelek: miała całą noc skurcze , szyjka się skraca, wód jest mało. Ze względu na to oraz na hipotrofie lekarze chca rozwiazać ciąże wcześniej. Na razie bedzie 10 dni na obserwacji i lekarze zadecyduja , czy mozna już ciąc( mała ułozona miednicowo wiec na razie SN nie wchodzi w grę).

Biedna Lelek bardzo wszystko przeżywa..

Jejku Lelek, trzymaj się kochana!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wspieram duchowo Lelek, bo wiadomo inaczej sie nie da

cos kolo 34 tygodnia chyba jest, nie? moj maz tez tak jakos kolo 34 sie urodzil i wielki jest;-)
nie da sie jakos powstrzymac skurczy? w sumie u mnie w 34 jak masz skurcze to juz nie podtrzymuja, ale w pl to chyba inaczej wyglada.
Najwyzej mala trafi do wylegarni, troche sie podekuje i bedzie duza dziewczynka:tak:

hej dziewczyny

ed-
a Lelcia robila jakies ekstra badania w ciazy czy nie, wie ktoras jak mala sie rozwijala? powinni malej nerki sprawdzic

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwile na ile mloda pozwoli.wybrala sobie opcje all inclusive pobytu w szpitalu i korzysta z miejscowego solarium. A że mamy z cycem pod lampy się nie da wciagnac jest foch. I nic innego nie pomaga, bo mi się eko-dziecko urodzilo, ktore nie toleruje smoka ani butli. Cyc albo nic i to jeszcze odpowiednio podany, bo jak inaczej to foch. Ksiezniczka...

z tego co wiem to u Lelci wszystko było ok.. nie skarżyła się na jakieś złe wiesci.. tylko cały czas było zamieszanie z terminem porodu. teraz zaczęła 34 tc wiec nie jest zle , ale chyba do 36 tc chcą "dociągnąć"

Trina mała zna najnowsze trendy - opalenizna jest w modzie:-D

teraz dopiero doczytałam Lelku cokolwiek by nie było jedno jest pewne - WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !!!! Spójrz na to z innej strony, szybciej zobaczysz swoją córeczkę. Trzymak kciuki by wszystko ułożyło się jak najlepiej.

Trinuś hahaha tak wyobrażam sobie córę w okularkach a wokoło lampy - taka to pożyje :-D

reklama
mmona ogromne gratulacje :-)
trina gratuluje :-):-) ale sie wstrzelila w termin :-) spora ta Twoja corcia :-) wracajcie szybko :-)
Trzymam kciuki za Lelka

Do góry