reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Włąśnie wróciłąm z ktg i nic nie zapowiada, że to już
unhappy.gif
a zwolnienie mam do wtorku, później muszę iść na macierzyński
realmad2.gif

trina moja kumpela tez tak miala i poszla do rodzinnego chyba po dalsze l4 :-) dal jej jeszcze na tydzien i w tym czasie urodzila :-)
wika my czujemy sie dobrze :-) mala dalej spiocha, poki co Aniolka mamy w domu :cool2:
Widze ze temat wagi sie rozpoczal :-D ja sie musze pochwalic ze mam juz 10 kg mniej :-) no i brzuch mi z dnia na dzien spada, teraz mam juz prawie takie jak przed ciaza :-) tylko flaczek straszny :confused2:
martolinka jeszcze 2 miesiace :-)

reklama
Maron - tylko, że ja tu obca jestem. Niby się zapisałam do lekarza pierwszego kontaktu, ale na oczy go nie widziałam. Jak nie urodzę i będe dalej przeziębiona, to pójde, moze mi da zwolnienie. Ale jak nie to raczej nie mam po co iść.

Maron tak jeszcze 2 msce...i już mam tej ciąży po dziurki w nosie. naprawdę cieżko mi już , ale dzielnie trwam;-)
Trina kto wie może mała pojawi się w najmniej spodziewanym momencie;-)życzę Ci żeby to było jak najszybciej
Mama Stacha- ZDRÓWKA!!

Hej!
Troszkę mnie nie było tutaj. Najpierw ten Szczecinek, później montaż kuchni, multum mycia, układania i ogólnie pełna przeprowadzka z dołu na górę. Uff... wreszcie koniec!
Co tam u Was?

Witajcie,
zawiozłam M do pracy , Antka do przedszkola i mam wolne;-)planuje dziś wjechać do kosmetyczki i jak będzie wolna to robię sobie drugą dziurkę w uchu;-)takie młodzieńcze marzenie;-)

Danao witaj!!! fajnie , ze jesteś:tak:

to sie dzialo dana u Ciebie:tak:
jak o mnie pytasz - to standardowo

martolinka, e ja po piatkowym wyrywaniu osemki mam dosyc kosmetologii;-)ale spelnienia marzenia zycze

trina:confused::-D:-p juz:-p dobra zostawie Cie w spokoju, wiem, jak to wkurza:tak:

maz postanowil mnie wczoraj wyreczyc w robieniu obiadu no i? miala byc pizza i byla tylko nie taka jaka zwykle, bo nie bylo drozdzy i keczupu i pieczarek i w ogole. Na koniec powiedzialam by zrobil nam po drinku to moze nie bede czuc jaka jest niedobra:-D

snieg sie topi a wlasciwie juz lodowisko zniknelo mi sprzed domu wiec jako tako zadowolona jestem, choc brak uzycia kupionych sanek doprowadza mnie ciagle do szalu

no i maly skubaniec na rekach by sobie ciagle spal

cześć i czołem :-D

melduję, że żyję

odezwę sie później... idę robić obiad

Witam moje kochane strasznie za wami tesknie
Oczekuje na @ bo raczej w tym miesiacu cykl byl bezowulacyjny lekarz kazal mi odstawic lutke na kilka miesiecy bo organizm mogl sie do niej juz przyzwyczaic
Niedługo sie przeprowadzamy do tesciow ale na gore i wszystko osobno

Syneczki gratulacje
Maron rowiez gratuluje
Wszystkim kochane zycze II kreseczek mam nadzieje ze ja szybko do Was wroce tez i kochabe lekkich porodów
a nam sie rodzinka powiekszyła tez oto foteczka
DSC01272_zmniejszacz-pl_845846.jpg
DSC01214_zmniejszacz-pl_130413.jpg
Ogolnie czasem wpadam na bb zob co sie dzieje ale staram sie nie przebywac dobrze sie czuje nie myslac o staraniach

Cześć dziewczyny.
Dopiero teraz o 14:20 rozpoczynam dzień. Boże jak mnie dopadło. Zaczęło się w nocy.... wybudzałam się jak mnie mdliło ale sen jednak wziął górę. Zwalczyłam mdłości 5 razy ale za szóstym już nie dałam rady o 9 jak wyskoczyłam z łóżka.... wisiałam na sedesie do 12. Trzeba było w końcu dać chłopcom jeść, ledwo zrobiłam im śniadanie i znów do łazienki. Dramat. Teraz dopiero mogę powiedzieć że klucha stoi na wysokości przełyku ale chyba już ekscesów nie będzie. Lepsze te mdłości niż wymioty. Od rana jestem na 7 chrupkach kukurydzianych i wierzcie mi nie potrafię się na nogach utrzymać. Obiadu dzis nie robię kicham na wszystko. Wiem że gdy otworzę lodówkę znów mnie dopadnie.

Kwiatuszku Oliwierek i Amadeuszek jak się przyssali do zdjęć :szok: no i mają nowy cel - urobić mamę na psa :-D

reklama
Przekazuje info o Lelek. Na ostatniej wizycie lekarz stwierdził , że dzidziuś jest za mały w stosunku do wieku ciążowego. Dziś ze skierowaniem Lelek stawiła się w szpitalu , gdzie lekarze potwierdzili opinie gina. Lelcia ma robione badania , mała "złoślwie" położona miednicowo, waga 1900 , ale obwód głowki i wzrost 3 tyg. mniejszy od normy. Beda podawac Lelci leki na podtuczenie dziecka,
Trzymajcie kciuki

Do góry