reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

o kurcze Lelek &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was

Syneczki, trzymaj się jakoś :)

Kwiatuszek, cudne psiaki :)

Liv, oj oj oj Ty to niedobra żona jesteś:-D:-D małż pizze robi, a ta wybrzydza:szok: nie ładnie:-D:-D:-D

Martolinka, pokaż nowy nabytek w uszku!!
:-D

Trina ???

reklama
wow, kwiatuszek :-D

martolinka, e kto tam na odrosty patrzy:laugh2:ja z odrostami chodzilam od 10 grudnia, farbe rzucilam tydzien temu;-)

biedna Lelek, tak sobie mysle, ze w sumie moze byc pomylka jakas, bo ona sama z terminem nie byla pewna. Dwojka moich dzieciakow miala miec hipotrofie przez paru lekarzy do tego potwierdzona, a wcale tak nie bylo. Mala moze mala byla, ale nie jakos szczegolnie a maly mial byc mniejszy od corki a wyszedl wiekszy. Szkoda, ze barany nie pomysleli, ze jak matka w momencie wlasnego porodu byla drobna to prawie pewne, ze dzieci tez beda niewielkie. Moze w wypadku Lelci tez tak jest, oby.

a macie!!!!!!!! :no: jeszcze nic nie mamy dla drugiego Maluszka:no::szok::no::szok:

M. kiedyś podczas kąpieli Igora przeprowadza z nim męską rozmowę:

M. Iguś, wiesz, ze będziesz miał rodzeństwo??

I; yhyyyyy

M. jak będzie chłopiec to nazwiemy go Borysek. Dobrze??

I: yhyyy

M. albo Wojtuś...

I: nie, nie, nie....

M. Czyli Borysek??

I: tak :)

M. a jak będzie siostrzyczka, to nazwiemy ją......

I; nieeeeeeeeeee, nie , nie...

M: Nie chcesz mieć siostrzyczki??

I: nie, nie, nie:no:

:-D:-D:-D
myślałam że padnę stojąc za drzwiami

Tym bardziej , że wagowo mała Lelek pasuje na termin kwietniowy więc kto wie.. wierzę , ze jest jej tam żle , ale miejmy nadzieję , że jest pod dobrą opieką..
Wika rośnie Ci mały szowinista;-)

Witam Kobitki,

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Nie było mnie tu pare miesięcy:) Bunny do mnie pisała i wkoncu musze do was napisać.
15 lutego 2012 roku zostałam szcześliwą mamusią małej Madzi. Poród miałam cięzki 15h, i bóle krzyżowe, ale z chwilką gdy zobaczyłam perełke wszystko mineło.
Teraz mam problem z pokarmem, mała nie chce ssac piersi, a ja nie mam go tam za duzo. Karmie ją sztucznym. Czy miałyscie podobny problem?
A teraz przedstawiam wam moją perełkę

DSC01269.jpg

reklama
mmona ja tez pamietac Cie:tak:
w dupcie dostaniesz za niepisanie:-D:-p

Magda jest urocza, gratuluje kruszynki:-D

jak chcesz mozesz laktacje pobudzic laktatorem - co 2-3 godziny sciagaj mleko. Konsekwentnie. Mozesz tez pic herbatki laktacyjne, koper wloski, ale to glownie za placebo sluzy.

Do góry