reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

o kurcze Lelek &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was

Syneczki, trzymaj się jakoś :)

Kwiatuszek, cudne psiaki :)

Liv, oj oj oj Ty to niedobra żona jesteś:-D:-D małż pizze robi, a ta wybrzydza:szok: nie ładnie:-D:-D:-D

Martolinka, pokaż nowy nabytek w uszku!!
:-D

Trina ???

reklama
wow, kwiatuszek :-D

martolinka, e kto tam na odrosty patrzy:laugh2:ja z odrostami chodzilam od 10 grudnia, farbe rzucilam tydzien temu;-)

biedna Lelek, tak sobie mysle, ze w sumie moze byc pomylka jakas, bo ona sama z terminem nie byla pewna. Dwojka moich dzieciakow miala miec hipotrofie przez paru lekarzy do tego potwierdzona, a wcale tak nie bylo. Mala moze mala byla, ale nie jakos szczegolnie a maly mial byc mniejszy od corki a wyszedl wiekszy. Szkoda, ze barany nie pomysleli, ze jak matka w momencie wlasnego porodu byla drobna to prawie pewne, ze dzieci tez beda niewielkie. Moze w wypadku Lelci tez tak jest, oby.

a macie!!!!!!!! :no: jeszcze nic nie mamy dla drugiego Maluszka:no::szok::no::szok:

M. kiedyś podczas kąpieli Igora przeprowadza z nim męską rozmowę:

M. Iguś, wiesz, ze będziesz miał rodzeństwo??

I; yhyyyyy

M. jak będzie chłopiec to nazwiemy go Borysek. Dobrze??

I: yhyyy

M. albo Wojtuś...

I: nie, nie, nie....

M. Czyli Borysek??

I: tak :)

M. a jak będzie siostrzyczka, to nazwiemy ją......

I; nieeeeeeeeeee, nie , nie...

M: Nie chcesz mieć siostrzyczki??

I: nie, nie, nie:no:

:-D:-D:-D
myślałam że padnę stojąc za drzwiami

Tym bardziej , że wagowo mała Lelek pasuje na termin kwietniowy więc kto wie.. wierzę , ze jest jej tam żle , ale miejmy nadzieję , że jest pod dobrą opieką..
Wika rośnie Ci mały szowinista;-)

Witam Kobitki,

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Nie było mnie tu pare miesięcy:) Bunny do mnie pisała i wkoncu musze do was napisać.
15 lutego 2012 roku zostałam szcześliwą mamusią małej Madzi. Poród miałam cięzki 15h, i bóle krzyżowe, ale z chwilką gdy zobaczyłam perełke wszystko mineło.
Teraz mam problem z pokarmem, mała nie chce ssac piersi, a ja nie mam go tam za duzo. Karmie ją sztucznym. Czy miałyscie podobny problem?
A teraz przedstawiam wam moją perełkę

DSC01269.jpg

reklama
mmona ja tez pamietac Cie:tak:
w dupcie dostaniesz za niepisanie:-D:-p

Magda jest urocza, gratuluje kruszynki:-D

jak chcesz mozesz laktacje pobudzic laktatorem - co 2-3 godziny sciagaj mleko. Konsekwentnie. Mozesz tez pic herbatki laktacyjne, koper wloski, ale to glownie za placebo sluzy.

Do góry