reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Trina, poszło do Ciebie jakiś czas temu zaproszenie do grupy! No chyba że nie przyjmujesz, to oki ;-)

reklama
hej, hej
czytam was, ale nie mogłam się zebrać do tej pory, żeby coś napisać.

Calogera wielkie gratulacje i trzymam kciuki. Niech będzie wszystko w porządku. A który tydzień cyklu masz? Może miałaś późną owulację stąd słaba kreseczka. Testy mają czułość około 12,5 mlU, a ciąża jest od 5 w górę, więc w wynikach z bety będziesz wiedziała. Normalnie w organiźmie ma się mniej niż 4 mlU.

Wika kolejny chłopak w 2012! :-)

Bunny jak tam u Ciebie?

Ja czuję się... dupawo. Mam lekki zjazd z powodu mojego ciała. Od lat zmagam się z ogromnymi kompleksami i teraz wszystkie moje smutki wróciły. Wydaje mi się, że przywaliłam nagle na wadze w ciągu, dosłownie, ostatniego tygodnia lub dwóch. Aż się boję zważyć. Uda zaczęły mi się ocierać o siebie między nogami i tak mnie to denerwuje, że masakra. Jestem wielka bania :-( Także dla mnie tłustego czwartku nie ma.

W sobotę nad ranem lecę do Polski odwiedzić rodziców, więc pewnie mnie nie będzie zbyt często. Ale postaram się być od czasu do czasu.

Qcz moze woda sie zbiera w organizmie, nie jedz duzo soli. Cisnienie masz ok?

waga sie nie przejmuj w gruncie rzeczy ciaza to nie konkurs pieknosci

trina jestes pewna, ze nie dostalas? najwyzej zostanie wyslane jeszcze raz:tak:

Qcz moze woda sie zbiera w organizmie, nie jedz duzo soli. Cisnienie masz ok?

waga sie nie przejmuj w gruncie rzeczy ciaza to nie konkurs pieknosci

trina jestes pewna, ze nie dostalas? najwyzej zostanie wyslane jeszcze raz:tak:

Niby wiem, że nie konkurs piękności, ale czuję się ze sobą strasznie źle. Ciśnienie mam ok i generalnie stronię od soli. Chociaż przyznam, że ostatnio moje obiady nie są jakieś super zdrowe. Z drugiej strony też nie wpieprzam jak prosię. Ehhh... nie wiem, jakiś słaby czas mnie naszedł.

Qcz - ja niby też jakoś dużo więcej nie jadłam, a ponad 20 kg mam na koncie. Cóż taka uroda moja widać.... wezmę się za siebie za jakiś czas, bo tez patrzeć nie mogę.
Liv - no nie mam nic :no:

cześć Mamuski

calogera - gratulacje!!!!

Qcz - mam to samo, nie to, że kilogramy mnie dobijają (6 na plusie), brzuszek nie jest duży, za to "siedzenie" i to mnie dobija. A nie jem dużo i słodyczy niewiele, bo mnie nie ciągnie, ale poszło jak zwykle tam, gdzie nie chcę.

Wika pogratulowac ptaszka :-).

Liv u nas są non stop jajoczka ubrudzone

Lelek biedny Miłoszek :-(. Jeszcze trochę i będzie Iga na świecie i nie będziesz sobie mogła wyobrazić życia bez niej. Na wszystko przyjdzie pora:-)

Calogera nie masz za co przepraszac w końcu nie Ty kłamałaś tylko ten test. Nie masz za co przepraszac! W sumie to dziwne testy sie przeważnie mylą w druga stronę. No ale dopóki @ nie przyjdzie zawsze jest nadzieja więc ja trzymam kciuki &&&.

Pati śpi już nie pamiętam kiedy ostatni raz o tej godzinie była taka cisza. Idę wciągnąć paczka. Wiem wiem na noc sie nie je takich rzeczy no ale muszę bo oszaleje.

reklama
Wika, cieszę się, że synuś i że zdrowy :-)
Calogera, głowa do góry, test mógł być zły ale i w labie się czasami mylą. Pozostaje ci za kilka dni powtórzyć test.
Qcz, ja niby szcupła a też mi się uda ocierają co mnie strasznie denerwuje, no i w ciąży nie jestem więc masz prawo.
A gdzie Dana?
YYYYYYY, i znów zapomniałam co więcej chciałam napisać.

Do góry