reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Bunny, jedz, jedz... nie odmawiaj sobie :tak::tak:

Qcz
, może tak jak mówi Liv, zbiera Ci się woda w organizmie?? Ale Ty wiesz, ze dla Maleństwa i tak będziesz najpiękniejszą Mamą na świecie:-)

Dana,
to chyba w Szczecinku siedzi, hmm??

Calogera
, ile dni jesteś po terminie @@??

Mama Stacha, co u Ciebie??

Truskawcia, wpadła, napisała jedno zdanie i wypadła:eek::eek::eek:

reklama
Calogera jeszcze nie wszystko stracone:tak:póki @ nie ma nadzieja jest

Qcz po ciąży będziesz się martwić wagą , wyglądem itp. Nie frustruj się , bo to szkodzi Wam obojgu!!

Dziewczyny na wstępie przepraszam że tylko o nas ale muszę się wygadać...

Wczoraj przed spaniem wyczułam u starszego synka powiększony węzeł przy żuchwie ale tak sporo powiększony, dziś rano patrzę a on opuchł z jednej strony. Boże jak przykro na niego patrzeć...
unhappy.gif
pierwsza myśl to świnka ale nie możliwe w końcu był szczepiony. W necie wyszukałam że w przypadku szczepionki nie ma szans na zachorowanie.
Powiększone węzły przy żuchwie mogą również świadczyć o stanach zapalnych zębów bądź infekcjach wirusowych, bakteryjnych i niestety ale i gorszych zmianach limfatycznych. Z tym że przy nowotworze ma miejsce ogóle całościowe uporczywe swędzenie ciała a to nie ma miejsca i ponoć nie ma opuchlizny a węzeł jest nieprzesuwalny a ten nasz wywołał ogromną opuchliznę i da sie go przesuwać jak się chce. Na prawdę nie chcę o tym myśleć!!!!
Umówiłam się na wizytę dziś o 17 z panią doktor neonatolog-pediatrą a jednocześnie ordynatorem naszego szpitala dziecięcego. Gdy usłyszała że węzeł przy żuchwie nie kazała czekać do przyszłego tygodnia a pędzić dziś do niej wieczorem do domu. Ja wiem że węzły to poważna sprawa ale na informacje o tym który to węzeł dało się wyczuć wyjątkową powagę sytuacji.
Zejdę na zawał do 17.

Moja najmłodsza siostra dzis mnie zaskoczyła- mamy jej przywieżć Antka koło 18 i zostawić na noc . Rano koło 10 go odbieramy , bo na basen trzeba jechać. Stwierdziła , że w razie gdybym wylądowała w szpitalu mały był oswojony z różnymi miejscami do spania - np.u babci , cioci itp
wink2.gif
Antek już sie cieszy , że jedzie do Oli
yes2.gif
zarezerwowałam bilety na "Sponsoring"

Syneczki ja byłam szczepiona na świnkę i przeszłam ją tak samo jak moje siostry i koledzy z klasy - w niemal tym samym czasie
edit. nie myśl o najgorszym .. bedzie dobrze:)

Syneczki - moja mama w ostatnim roku miała dwukrotnie zapalenie ślinianek, to właśnie wygląda tak jak świnka, opuchlizna, ale i baaardzo duża bolesność. Powodem może być to, że jakaś drobinka jedzenia zatyka śliniankę i robi się stan zapalny.

Syneczki, ja też bym obstawiała świnkę... &&&& za Oliwierka:tak:

Martolinka, wolny wieczór z męzem:-D:-D:szok::szok: u la la :-D:-D to sie będzie działo:-D:-D:-D

reklama
Syneczki TOBIE panika nie wskazana więc głęboko oddychaj i sie uspokój. Będzie dobrze &&& daj znać po wizycie!!!

Martolinka jak Ci zazdroszczę tego wolnego wieczoru. Od narodzin Patryka nie miałam takiego:-( a teraz przy drugim to już w ogóle stanie sie to niemożliwe.

Calogera i jak wychodzicie dziś ze szpitala?

Jak sie trzyma u Was śnieg ? U mnie topnieje:-(.

Do góry