reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

witam piatkowo

anastazja
nie pitol, trzeba dzialac a nie sie zamykac na swiat:-p no wlasnie co tam u Ciebie? szpiegiem nie jestem tylko widze zes zalogowana, mod widzi wiecej niz inni

dana &&&&

wika zrob pysznosci a potem wszystkim powiedz-to dla mnie:-D

Bunny w zasadzie maly daje mi spac, no i dobrze, ze nie karmie cycem, bo przylepa i ciagle by mi wisial na tym cycu. Chyba bym sie zalamala:-D no i gluzy tam po swojemu uuu albo eee no i beczy leeeeeee;-) troche mu sie przytylo, w rekach czuje, zobacze w srode bo mam wizyte, ale na bank ma te 4,5 kg a moze i wiecej

co robie w weekend? :-D zamierzam sie opierniczac czyli mam zapiernicz. Musze wymienic zaslonki bo wstyd by swiateczne wisialy:-D bynajmniej wymienie tam, gdzie ludzie widza czyli kuchnia i jadalnia. W pokoju niech te mikolaje powisza jeszcze tydzien, zreszta maly je oglada. Jakies pranie, prasowanie. Moze cos na drutach porobie...W sobote final lokalnej eurowizji. A i oczywiscie bede myc mala i zmieniac jej ciuchy, bo zamierzam jej wmowic, ze nocnik jest fajny -wiec czeka mnie tez mycie domu.

maz do szefa:
no pracuje juz u was 10 miesiecy, syn ma miesiac (...)
szef (zacny i szybki matematyk:-D):
cos ty robil jak zaczales u nas pracowac?
ja:mowilam, ze dziecko zrobilismy w dniu gdy kontrakt podpisales:-p

meza przygody z zakupami:

od tygodnia nie moge doprosic sie odpowiednich chusteczek nawilzonych w 4paku.
ja- mamy teraz 2 dupcie nie jedna, nie kupuj mi pojedynczych opakowan:wściekła/y::baffled::nerd:

sroda
ja- kup mi tylko chleb i smietane
maz wypakowuje 2 siatki, paczki, szynki, kaszki dla myszy, feta takie tam...
ja-a gdzie smietana:nerd:
-oj, zapomnialem...
ja-chcialam tylko chleb i smietane a nie pol sklepu:dry:

czwartek
ja-co chcesz na obiad
-nie wiem...
ja-wiesz nic nie chce mi sie robic. Zjesz hot-dogi?
-ok...
ja- to kup bulki, parowki, salata(...) i skrzydelka, udka kurczaka czyste nieoprawione
wypakowuje zakupy, znowu pol sklepu...
ja-a gdzie bulki i parowki?
-eeee nie ma?
ja-nie:dry:
-ups
ja-dzieki.
robie wiec schab, ktory na szczescie rozmrozilam...
ja-czemu kupiles oprawione skrzydelka i udka:dry:
-co?
ja-sa oprawione, mialy byc czyste:nerd:
-ups...
ja-dzieki.A zajaczek stoi blady, kupilem sloj marmolady. Znasz te bajke?
-tak, przepraszam...

och:baffled:

reklama
Liv buhahahahahahahahahahahahahahahaha poryczałam się :-D

Dana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny boję się, jak ja się boję. Jeść nie mogę, picie staje mi w gardle o nauce już w ogóle mowy nie ma, nogi same podskakują w nerwach, jak ja się boję. Jeszcze 3,5 godziny - zejdę na zawał.

Syneczki slonko, rozumiem Cie, balam sie dokladnie jak Ty, u lekarza nawet na meza nie chcialam poczekac tylko chcialam juz wiedziec...Na pewno jest wszystko dobrze, postaraj sie nie denerwowac, bo stres wskazany nie jest. Masz bardzo mloda ciaze, mozesz jeszcze nic nie zobaczyc, u mnie z mala bylo w 5t+3 dni 2,5 mm

&&&&&

Dziewczynki!!!!! :-):-):-)

Dziekujemy serdecznie za gratulacje :-):-) mala jest cudowna, taka sliczna i ma czarne wloski po mamie :-):-):-) ale zem szczesliwa :-D:-D:-D:-D Adusia urodzila sie o 21.30 5.02 - cale 3555 g i 55 cm szczescia :-) rodzilam sn bez znieczulenia ale tragedii nie bylo :-)
ehhh sorry ze dopiero teraz ale wiecie ...obowiazki :-D

igcdwk.jpg

Ostatnia edycja:
Hej!
Zarejestrowałam się do gina na dzisiaj, na 14.00. Trzymać kciuki co by mi pan ginekolog cos miłego powiedział:-D I nie zdołował bardziej

Super! Trzymam kciuki w takim razie.

Syneczki, Tobie też dużo szczęścia. Wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się.

Liv nie ma to jak liczyć na facetów. Ja już sie przezwyczaiłam, że jak coś chcę, żeby było zrobione porządnie, muszę zrobić to sama ;] Nieogarnięty jest, ale kochany. Czyli pewnie tak jak Twój :-)

Maron prześliczna. Jeszcze raz gratulacje kochana :-)

wiesz Qcz jakos szczegolnie nigdy mi takiej lipy nie odwalal, chyba, ze juz sie starzeje i mu komorki w mozgu sie wylaczaja:-D

tak, ale zasada, ze jesli ma cos byc dobrze zrobione to trzeba to zrobic samemu jest bez watpienia najlepsza

dzis tez robi zakupy...zobaczymy co tym razem:nerd::rolleyes2::-D

kurde czybym owu miala:confused2:jakos tak dziwnie, chyba, ze mi sie reguluje wszystko

Maron, śliczności :-):-):-)

Liv :-D:-D:-D to masz jazdy z małżem :-D:-D mój nie lepszy :-D:-D:-D aaa i chwal nam sie tu postępami córy w nocnikowaniu:-):-)

Syneczki, wszystko bedzie dobrze :tak::tak::tak: &&&&&&&&&

Igor usnął..... siedzę cały czas w kuchni to i on ze mną, pałęta mi się pod nogami... a tto sciaga mikser, a to miskę z galaretką :szok::szok: ehhhh, teraz ciszoooooooooo trwajjjjjjjjjjjj :-D:-D:-D

Maron jaka ona śliczna no miodzio laska a te oczka. Gratuluje mamusiu !

Liv uwielbiam jak takie okruszki sobie gaworzą. Takie słodkie to. A nie karmisz bo nie chcesz czy nie masz pokarmu? Ja mam cały czas mieszane uczucia co do karmienia. Patryka nie karmiłam i nic mu nie brakowało ani nie chorwał.

Liv Qcz ja nie wiem co Wy macie za facetow. Moje chlopisko zakupy zawsze zrobi o niczym nie zapomni. Taki sie zrobił rozgarniety (ktoś musi bo ja ostatnio jestem taka rozciapciala histeryczka) :-) ciekawe na jak długo mu to zostanie mam nadzieję ze na zawsze.

Syneczki będzie dobrze będzie dobrze bo inaczej byc nie moze. Trzymam mocno kciuki &&&

Wika co za smakołyki robisz na imprezke Igorka?

reklama
poki co wika mala oglada zawartosc pieluch:-D

no pomoc Ci maly chce, co sie dziwisz:-D

ja uspilam moje dwa robaki i zabieram sie za przetwory mleczne, trzeba tylko mleko wydusic:-D:dry:

Bunny to masz szczescie do zakupowego faceta. Zawsze lubilam jak tata robil zakupy - wszystko, szybko i konkretnie. Brakuje mi tego.
Sciagam swoje mleko, nie karmie cycem a pokarmu mam od cholery tak, ze jak zjem cos nie tak to wylac moge i dziecko stekac mi nie bedzie, ze mama zgrzeszyla. Z mala na poczatku chcialam i szybko mi sie odechcialo. Teraz jest mi wygodnie po prostu, tym bardziej ze ja tam mistycyzmu nie widze w karmieniu piersia. Czlowiek cos chce zrobic a dziecko na cycu, tak mam prosciej i wbrew pozorom wiecej czasu dla siebie i innych.

Ostatnia edycja:
Do góry