reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Maron boska, przecudowna, przesłodka, ahh te oczka, a jakie pełne usteczka. Ty się mamusia szykuj na zatrzęsienie kawalerów :-D:-D:-D:-D

Nareszcie po wizycie ufffff jaka radość, jaka ulga :-D jest pęcherzyk ciążowy 8mm rozmiar wręcz idealny:-D. Jest też pęcherzyk żółtkowy :-D:-D co nawet zaskoczyło ginka. Wyksztusił z siebie ze zdziwieniem i pełnym uśmiechem "oooo i nawet pęcherzyk żółtkowy już się utworzył". Mówię Wam jaka dumna byłam z mojego 8mm szczęścia :-D:-D:-D:-D.
Dostałam luteinę 2x dziennie ale z wrażenia nie zapytałam jak długo mam aplikować hmmm aż się skończy?
Wiek ciąży 5 tydzień a więc idealnie jak na suwaczku.
Dostałam zwolnienie i następna wizyta za 2 tygodnie a na niej posłucham ślicznie bijącego serduszka.:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dana - super, zobaczysz, że za 2 miesiące zaciążysz, jak ja. Jestem pewna! :tak: I jeszcze na 2012 się załapiesz :-)
Syneczki - no to superowo. A dwóch tych pęcherzyków nie widział ;-)?

Dana, Syneczki - fantastyczne wieści. Syneczki z ta luteina, w ulotce jet napisane, ze do 20 tygodnia i ja rzeczywiscie tez tak bralam. A ile opakowan Ci zapisal?

Wika to prawdziwa impreza:tak::tak:
Liv to co owulacja wróciła i do następnej produkcji się szykujesz?:-p:cool2:

Syneczki bardzo się cieszę:tak::tak: bardzo bardzo bardzo
Maron śliczn mała!! cudna!!
Danao daję Wam 2 msce i będą 2 kreski:tak::tak:

Jak tam dziewczyny na początek weekendu?
Mam pytanie - potwornie jest mi niewygodnie wokół brzucha. Nie jest jakiś wielki, a już czuję jakby nie było gdzie mu rosnąć. Czuję się jak nadmuchany do granic możliwości balon. Czy to normalne?

Halo, halo , ja wiem że weekend , ale na 2 stronę spadłyśmy , nie wiedziałam gdzie szukać :-D
calogera - głupoty piszesz że przez Ciebie , tutaj zawsze w weekendy tak jest:tak:Daj znać co powiedzieli w szpitalu, to już dzisiaj.
Qcz - myślę że po prostu rośniesz :-) ale się nie znam na tym :no:
syneczki - a nie mówłiśmy że dobrze będzie :tak: a L 4 prosiłaś czy sam Ci dał?
dana - stawiam że termin porodu będziesz miała w grudniu :tak::-p na święta :-) znasz przyczynę a to jest 99% sukcesu - bo ten 1% to wiesz na co:-p

Wika - pewnie imprezujesz kobieta, fotki dawaj tych smakołyków, ciekawe jak smakuje ten torcik , ciężko mi sobie wyobrazić :-D

reklama
Do góry