reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Maron boska, przecudowna, przesłodka, ahh te oczka, a jakie pełne usteczka. Ty się mamusia szykuj na zatrzęsienie kawalerów :-D:-D:-D:-D

Nareszcie po wizycie ufffff jaka radość, jaka ulga :-D jest pęcherzyk ciążowy 8mm rozmiar wręcz idealny:-D. Jest też pęcherzyk żółtkowy :-D:-D co nawet zaskoczyło ginka. Wyksztusił z siebie ze zdziwieniem i pełnym uśmiechem "oooo i nawet pęcherzyk żółtkowy już się utworzył". Mówię Wam jaka dumna byłam z mojego 8mm szczęścia :-D:-D:-D:-D.
Dostałam luteinę 2x dziennie ale z wrażenia nie zapytałam jak długo mam aplikować hmmm aż się skończy?
Wiek ciąży 5 tydzień a więc idealnie jak na suwaczku.
Dostałam zwolnienie i następna wizyta za 2 tygodnie a na niej posłucham ślicznie bijącego serduszka.:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dana - super, zobaczysz, że za 2 miesiące zaciążysz, jak ja. Jestem pewna! :tak: I jeszcze na 2012 się załapiesz :-)
Syneczki - no to superowo. A dwóch tych pęcherzyków nie widział ;-)?

Dana, Syneczki - fantastyczne wieści. Syneczki z ta luteina, w ulotce jet napisane, ze do 20 tygodnia i ja rzeczywiscie tez tak bralam. A ile opakowan Ci zapisal?

Wika to prawdziwa impreza:tak::tak:
Liv to co owulacja wróciła i do następnej produkcji się szykujesz?:-p:cool2:

Syneczki bardzo się cieszę:tak::tak: bardzo bardzo bardzo
Maron śliczn mała!! cudna!!
Danao daję Wam 2 msce i będą 2 kreski:tak::tak:

Jak tam dziewczyny na początek weekendu?
Mam pytanie - potwornie jest mi niewygodnie wokół brzucha. Nie jest jakiś wielki, a już czuję jakby nie było gdzie mu rosnąć. Czuję się jak nadmuchany do granic możliwości balon. Czy to normalne?

Halo, halo , ja wiem że weekend , ale na 2 stronę spadłyśmy , nie wiedziałam gdzie szukać :-D
calogera - głupoty piszesz że przez Ciebie , tutaj zawsze w weekendy tak jest:tak:Daj znać co powiedzieli w szpitalu, to już dzisiaj.
Qcz - myślę że po prostu rośniesz :-) ale się nie znam na tym :no:
syneczki - a nie mówłiśmy że dobrze będzie :tak: a L 4 prosiłaś czy sam Ci dał?
dana - stawiam że termin porodu będziesz miała w grudniu :tak::-p na święta :-) znasz przyczynę a to jest 99% sukcesu - bo ten 1% to wiesz na co:-p

Wika - pewnie imprezujesz kobieta, fotki dawaj tych smakołyków, ciekawe jak smakuje ten torcik , ciężko mi sobie wyobrazić :-D

reklama
Do góry