reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Śpieszę donieść, że nasza kochana Maron urodziła 5.02. Ada śliczniutka jest! Zdjęcie wypatrzyłam na nk, jak się Maron pojawi to opowie znacznie więcej. Na co wszystkie czekamy:-)

reklama
polinkaa poobserwujesz siebie przez pare cykli i bedziesz wszystko o sobie wiedziec;-)

dana do tej pory myslalam, ze tylko anastazja /a Ty gdzie sie chowasz, nic nie piszesz a sie logujesz:-p/ zasluguje na miano szpiega:-D

no rowny miesiaczek po mnie, maron gratki :-D

Maron ogromne gratulacje!!! :-*
Jak sie czujesz mamusiu?
mala sie urodziła jak na zamówienie w końcu Maron bardzo chciala urodzić w tamten weekend.

Swoją droga na nk sie pochwaliła a tu nie!? No e-ciotka bunny jest nie pocieszona.

Trina pora na Ciebie! Jesteś teraz jak ta tykająca bomba :-D.

Syneczki Dana &&& za Wasze udane wizyty

Liv a jak tam nasz wilczek?

reklama
Maron - GRATULUJE!:-)
liv - o Ty szpiegu :-p a no ostatnie dni takie se były, weny brak, postanowiłam jak Sowinka , odpocząć , ale podczytuję Was :tak:
Wszystkie bez wyjątku pozdrawiam i życzę dużo zdrówka, łatwych porodów i spokojnych ciąż :tak:
Qcz - mam nadzieję że więcej takich akcji nie będzie, i do końca już będzie spokojna i szczęśliwa ciąża :-)
syneczki - Ja to jeszcze nie pogratulowałam ,także robię to teraz GRATULUJĘ!!! :-)

Do góry