reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

normalnie foch... e-ciotkom nie dać znać;-)

MARON GRATULACJE!!!;-)

Liv uwierz , że nawet z dwulatkiem bez drugiej pociechy potrafię mieć zabiegany dzień;-)

reklama
Bunny - raczej smarkająca bomba ;-) a tu nawet żadnych kropli do nosa wziąść nie mogę, buuuuu. Mam nadzieję, że do porodu przejdzie..... Zaciskam nogi i czekam grzecznie
Anastazja -wywołana to się ujawniła, a tak się nie odzywa, wstyd :-p

Witajcie,
oj jak ja kocham piątki;-)co prawda jest trochę do sprzątania , ale potem wolne. Siostra w niedziele przyjdzie do małego a my robimy sobie mały wypad "do miasta";-)

Jakie plany weekendowe drogie panie?

Martolinka, u mnie imprezzka dla Igusia, czyli od dzisiaj spędzam czas w kuchni:baffled::baffled::baffled::baffled: NIe lubie!!!!!

trina - no bo czasami taka depresja dopada człowieka, wszyscy dookoła w ciąży albo urodzili , a ja w tym samym miejscu, dlatego w taki dni wolę zaglądać tam gdzie nie ma tych tematów :-)
wika - Ja ostatnio czuję pociąg do gotowania :-D mogę Ci pomóc :-pTo kiedy ten Kraków odwiedzisz co ?;-)
martolinka - ja na weekend zostaję sama, po raz pierwszy od 4 lat :szok: mój wybywa do Wawy, bo miał być mecz, no alei tak do kolegi jedzie także nie odwoływał wyjazdu:tak: zastanawiam się czy nie pójść na maraton firmowy do multikina.:-)
danka - &&&& da Ci jakieś leki i pójdzie z buta, ja poszłam do pierwszego lepszego i okazał się lepszy, jeśli nie powiedzieć najlepszy. Dał mi skierowania na badania, czekam na odpowiednie dni i pójdę puścić krew. Zakupiłam sobie testy OWU i mierze tempkę i chyba OWU miałam w 11dc tylko skąd takie 30 dniowe cykle?:szok:

reklama
Dana &&&& za wizytę :) Będzie dobrze :-)

Anastazja,
dzięki, pomoc się przyda, bo przy dwulatku ciężko mi ogarnąć takie gotowanie i Małego :baffled:teraz chwila przerwy, rolada sie piecze, ciasto już w połowie jest zrobione. Muszę dać Igorowi zupę i sama też coś przegryżć... a do Krakowa jedziemy w następną sobotę :-):-)
a pomysł z maratonem fajny:-):-)

Do góry