reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

normalnie foch... e-ciotkom nie dać znać;-)

MARON GRATULACJE!!!;-)

Liv uwierz , że nawet z dwulatkiem bez drugiej pociechy potrafię mieć zabiegany dzień;-)

reklama
Bunny - raczej smarkająca bomba ;-) a tu nawet żadnych kropli do nosa wziąść nie mogę, buuuuu. Mam nadzieję, że do porodu przejdzie..... Zaciskam nogi i czekam grzecznie
Anastazja -wywołana to się ujawniła, a tak się nie odzywa, wstyd :-p

Witajcie,
oj jak ja kocham piątki;-)co prawda jest trochę do sprzątania , ale potem wolne. Siostra w niedziele przyjdzie do małego a my robimy sobie mały wypad "do miasta";-)

Jakie plany weekendowe drogie panie?

Martolinka, u mnie imprezzka dla Igusia, czyli od dzisiaj spędzam czas w kuchni:baffled::baffled::baffled::baffled: NIe lubie!!!!!

trina - no bo czasami taka depresja dopada człowieka, wszyscy dookoła w ciąży albo urodzili , a ja w tym samym miejscu, dlatego w taki dni wolę zaglądać tam gdzie nie ma tych tematów :-)
wika - Ja ostatnio czuję pociąg do gotowania :-D mogę Ci pomóc :-pTo kiedy ten Kraków odwiedzisz co ?;-)
martolinka - ja na weekend zostaję sama, po raz pierwszy od 4 lat :szok: mój wybywa do Wawy, bo miał być mecz, no alei tak do kolegi jedzie także nie odwoływał wyjazdu:tak: zastanawiam się czy nie pójść na maraton firmowy do multikina.:-)
danka - &&&& da Ci jakieś leki i pójdzie z buta, ja poszłam do pierwszego lepszego i okazał się lepszy, jeśli nie powiedzieć najlepszy. Dał mi skierowania na badania, czekam na odpowiednie dni i pójdę puścić krew. Zakupiłam sobie testy OWU i mierze tempkę i chyba OWU miałam w 11dc tylko skąd takie 30 dniowe cykle?:szok:

reklama
Dana &&&& za wizytę :) Będzie dobrze :-)

Anastazja,
dzięki, pomoc się przyda, bo przy dwulatku ciężko mi ogarnąć takie gotowanie i Małego :baffled:teraz chwila przerwy, rolada sie piecze, ciasto już w połowie jest zrobione. Muszę dać Igorowi zupę i sama też coś przegryżć... a do Krakowa jedziemy w następną sobotę :-):-)
a pomysł z maratonem fajny:-):-)

Do góry