reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Qcz moze po prostu wiazadla Cie bola, mnie czesto tak bolalo i nic mi na to nie pomagalo

Nie, nie... Wiazadla swoja droga. Mam taki bol, jak mialam przy pozamacicznej. Mocny bol po stronie lewego jajnika plus, ehm.... Tylnych prywatnych czesci. Dlatego mysle, ze jakiegos powodu bardzo bola mnie blizny w srodku

Yh...Syneczki, dolaczam sie do tych, co zimy nie lubia. A sniegu to juz w ogole nie trawie. Jak czytam o tych temperaturach w PL, to mi sie slabo robi. Musze skads wytrzasnac jakies swetry bo za 2 tygodnie jade do rodzicow.

reklama
Qcz, może lepiej to z kimś skonsultuj, tak dla spokojności.

Sowinko, trzymaj się kochana. Ja o starszego starałam się 1,5 roku i wiele osób mi mówiło, że za bardzo chcę i mi się jajeczka blokują :-) Może coś w tym jest, w końcu to stres. Może odpuść na chwilkę, znajdź sobie jakieś absorbujące zajęcie, wiem, że to łatwo powiedzieć, trudniej zrealizować, ale trzymam kciuki by ci się udało.

Co do wag dzieci, to u mnie starszy miał być duuuuuży, urodził się 3600g, młodszy urodził się 3 tyg przed terminem, po usg mówiły "oj malutki, ze 2,5kg", a miał 3300g :-)
co u Was tak zimno? tak zle to nawet w n na svalbardzie teraz nie jest:-D faktycznie mam -5, zimno przyjdzie na chwile w sobote/niedziele

Liv, to wyż znad Syberii :-D Nie odpuści tak łatwo, zahaczył też o Chorwację i Turcję, oni tam to dopiero przeżywają szok :-D

ej kobitki ja kocham zimę i taki mróz mi nawet nie przeszkadza;-)tym bardziej przyjemnie , ze nie musze z moim brzuchem latem chodzić. To był koszmar dopiero;-)
załuje tylko , ze moje narty sie kurza , ale co zrobić;-)

Heloł!
Ja tam lubie zimę, szczególnie wtedy gdy nie muszę wychodzić z domu:-D
A tak poważniej: odebrałam własnie wyniki mego małżonka.
Wychodzi na to, że mam w domu zdrowego, płodnego męża. Żeby nie być gołosłowną oto konkrety:
ilość w 1 ml: 190.000.000
ruchliwość: 75% ruch żwawy
5% ruch drgający
20 % brak ruchu
morfologia: 90% budowa prawidłowa
10% zmiany patologiczne

Ja sie tam na tym nie znam, ale wyglada na to, ze wsio ok?
Tak więc to ja jestem felerna:-:)zawstydzona/y:

Danao glupolu :-p ja sie tam na mezowskich wynikach nie znam, a Twoje wyniki tylko troszke trzeba podciagnac :-) Powiedz kiedy masz wizyte u gin?? mam nadzieje ze szybciutko dostaniesz leki i do dziela, tzn. dzialac trzeba juz podczas brania :-)
Ja tam za zima taka ze sniegiem i ciapa nie przepadam, ale tak jak jest teraz jest dobrze :-) co prawda auta nie moge odpalic ale za to chodzimy sobie z Tunim na spacerki po lesie pelnym slonca :-) ( tylko zeby auto odpalilo jak przyjdzie co do czego :-D )

Szczerze to nie wiem, muszę sobie policzyć. Dziś mam 4 dzień cylku, chciałabym iść tak co mniej więcej mi się wydaje, że mam owulację. Albo w pobliżu tego czasu. Nie muszę się wcześniej umawiać, więc ok. Mam miec robione usg to chciałabym zobaczyc czy mi jakie jajo będzie dojrzewać:-)

reklama
Dana, teraz przynajmniej wiadomo, co dalej robić. Ty wadliwa nie jesteś - hormony da się wyregulować i nie jest to jakaś strasznie skomplikowana sprawa :-) Będzie super już niedługo :-)

Do góry