reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dziewczyny, mam pytanie: czy któraś z was leciała w ciąży Ryanairem? Z ciekawości chciałam wiedzieć czy z brzuchem mam prawo wejść do samolotu wcześniej razem z matkami z małymi dziećmi i osobami potrzebującymi pomocy.

Qcz - obawiam się, że tylko pod warunkiem, że wykupisz priorytet wejścia, to wejdziesz tą kolejką przed kolejką.
Nie leciałam nigdy w ciąży, ale jak z malutką córeczka, to musiałam mieć wykupioną tę opcję, żeby być jakby poza kolejką.

Hej :)

Byłam dziś u świetnego lekarza, prywatnie. Zrobił usg 2D i 4D i mam zdjątka :) Będę miała córeczke :) Póki co, prawdopodobnie dziecko będzie zdrowe :) Mam lekko łożysko przesunięte ku dołowi, ale lekarz mówi że może tak być, że wczesna ciąża jeszcze i mam się nie martwić, bo nic sie nie odkleja, nie ma krwiaków, jest jedynie nadżerka ale może czekać do porodu :) Jestem szczęśliwa :) Wszystko ładnie "pozamykane" a szyjka ma 4cm :) Nawet plamienie już znika, i lekarz powiedział że za tydzień moge odstawić Duphaston ;]

Pozdrawiam!

P.S. Zmarła siostra mojej babuni. Spotkałyście się z tym że gdy kobieta jest w ciąży lub rodzi to umiera ktoś z rodziny?

Izulka - bardzo mi przykro.
Spotkałam się z tym. Mój dziadziuś chorował na raka, długi czas choroba była w stanie hibernacji, ale nagle przed świętami Bozego Narodzenia w ub. roku zaczęła postępować i to bardzo szybko. Mój brat wtedy spodziewał sie swojego pierwszego dziecka (synka). Pierwszy termin chyba był na 26 grudnia, potem lekarz określił chyba na 6 stycznia... jakoś tak. Mały urodził się 2 stycznia, następnego dnia brat wysłał meilem zdjęcia do rodziców, dziadek tez oglądał.
Mama mi mówiła, że stwierdził wtedy, że jest już następca i on może odejść. Zmarł 5 stycznia. Brat małemu dał imię po dziadku.

Hej, dostałam własnie smska od SYNECZKI

TEST POZYTYWNY!!!! :-):tak:
Gratylacje raz jeszcze Anetko :* a tak panikowałaś, mówiłam że jest dobrze i bedzie!;-)

reklama
Do góry