reklama
Głupia przed chwilą naczytałam się że jeżeli wynik nie wyjdzie do 5 minut to nawet jeżeli pojawi się po tym czasie druga kreska to i tak nic z tego. I bądź tu mądrym... Ale ja wierzę w mój cień po kilku minutach, nie wziął się z nikąd, a z niego różowa kreseczka. Mam nadzieję że to jednak nadal możliwe.
spokojnie, bądź dobrej myśli. Ja w dzień @ miałam taką historię jak Ty. Wszystko zależy od poziomu hormonu. 6 dni do @, a wyszła Ci kreska, to dobry znak. Rzeczywiście jakbyś zostawiła to na godzinę, to wtedy może być jakieś przekłamanie, ale myślę, że z tego, co mówisz jest dobrze :-)
Mama Stacha
&Franka&Janka
Chyba jestem w ciąży...
Chyba test wyszedł pozytywnie...
Chyba widzę bladoróżową kreskę...
Chyba gratuluję
Spokojnie, ja miałam taką sytuację, że 2-3 dni przed @ robiłam test bo miałam wziąć antybiotyk, wyszedł negatywny, ale po jakimś - dłuższym - czasie zobaczyłam bladą kreseczkę. Po tygodniu w środku dnia już była taka, że wątpliwości nie miałam. A w teście też pisało, że druga kreska po czasie dłuższym niż 10 minut nie jest wiarygodnym wynikiem.
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Syneczki &&&&&&&&&&&&&&&&
ja nie mam neta wiec pisze na szybko ze starej chatki przeprowadzka przebiegła sprawnie w weekend bylismy już przeprowadzeni i umeblowani dwie noce nie przespane ale z głowy miałam po weekendzie i odpoczywałam sobie
dzisiaj 36 dc testy negatywne co oznacza że znowu dupa zbita... ale przeżyje to jakoś bo miałam ten miesiąc bardzo zabiegany i byłam mega przemęczona więc liczyłam sie z tym że pójdzie cykl na straty moze w następnym... a może sie przeciagnie na 2013... albo ma sie urodzić 9 listopada bo u nas to wariactwo jest z ta datą... mój Mąż i siostra sa 9tego listopada... jak bym miała jeszcze dziecko z 9tego listopada brałabym co miesiąc kredyt na prezenty a później by mnie zamknęli bo bym sie nie wypłaciła w banku haha
buziaki laski i do rychłego... w następny weekend powinnam juz mieć neta...
SYNECZKI!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukaski!! :-*
ja nie mam neta wiec pisze na szybko ze starej chatki przeprowadzka przebiegła sprawnie w weekend bylismy już przeprowadzeni i umeblowani dwie noce nie przespane ale z głowy miałam po weekendzie i odpoczywałam sobie
dzisiaj 36 dc testy negatywne co oznacza że znowu dupa zbita... ale przeżyje to jakoś bo miałam ten miesiąc bardzo zabiegany i byłam mega przemęczona więc liczyłam sie z tym że pójdzie cykl na straty moze w następnym... a może sie przeciagnie na 2013... albo ma sie urodzić 9 listopada bo u nas to wariactwo jest z ta datą... mój Mąż i siostra sa 9tego listopada... jak bym miała jeszcze dziecko z 9tego listopada brałabym co miesiąc kredyt na prezenty a później by mnie zamknęli bo bym sie nie wypłaciła w banku haha
buziaki laski i do rychłego... w następny weekend powinnam juz mieć neta...
SYNECZKI!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukaski!! :-*
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Syneczki - chyba GRATULUJEMY!!!! i trzymam kciuki, żeby kreseczki były coraz mocniejsze
Podziel się: