reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Bunny kochana tulam Cie mocno, wiem ze zadne slowa teraz Cie nie pociesza ale wiedz ze jestem myslami przy Tobie

wika a mialam juz uciec ale mnie dorwalas:-D
Mi to sie nic nie chce... wrocilam od gina, kosmowka sie zagoila wiec mozna uprawiac seks
12.gif
12.gif
kazal odstawic tabletki... za to mam anemie ale powiedzialam mu ze zadnego zelaza nie bede jesc bo wtedy to juz mi dupa calkiem peknie od zatwardzenia ale nadrobie to w menu, widzialam mojego czlowieczka, machal raczkami, nozkami
jupi2.gif
jupi2.gif
gin powiedzial ze na nastepnej wizycie za 3 tyg byc moze podgladniemy juz plec
jupi2.gif
jupi2.gif

a ten dokuczajacy zoladek to wysokie stezenie HCG w organizmie utrzymujace sie do 16tyg, ktore spowalnia prace zoladka i jelit
111.gif
za tydzien dopiero moge wziac Ranigast

przedstawiam Wam mojego dzidziusia, ktory ma az 4,27cm

Ale sliczny bobas ciekawe kim jestes ? Napewno dziewczynka :tak:

reklama
Bunny - strasznie, strasznie mi przykro :-( (bywam rzadko, więc dopiero teraz przeczytałam..)

Calogera - super, ze Twojego Synka przyjęli do przedszkola - u nas kurcze wszędzie mówią, ze minimum 3 latka :-( A tak swoja drogą to mój Staś tez mało co mówi (no mówi mama, tata, baba, nie, papa, no, nio=tak i ... kółko ;)) - nigdy sie tym nie przejmowałam (w końcu wszystko rozumie ;)), a po pobycie w szpitalu tym bardziej się tym nie przejmuję :-D Oddział chirurgiczny (więc dzieci ogólnie przekrojowo, nie chore na choroby przewlekłe, a raczej ostre) i na 10 małych chłopców tylko 3 mówiło przed 2rż, 2 zaczęło mówić po 3rż, jeden miał 3,5 i dalej mówił tylko mama, taka, kompot i lizak ;-)

Lelek - no dzieciątko juz duże! No i sliczne oczywiście :-)

a robilas test ciazowy?
Robilam kochanie test ciazowy w czwartek rano.. test nazywa sie "early pregnancy test" i rzekomo wykazuje na 5 dni przed spodziewana @ .. ale jakos ..2tyg temu robilam ten sam test i odziwo byl slepy,nie pokazala sie nawet kontrolna,w czwartek kontrolna byla .. niestety tylko kontrolna ..

TEST OWULACYJNY jeżeli ma przepowiadać ciążę MUSI MIEĆ KRESKĘ TESTOWĄ
CIEMNIEJSZĄ OD OWULACYJNEJ
chcialabym wstawic zdjecie .. kontrolna byla bardzo tlusta,az bordowa a nie rozowa,za to testowa pod nia byla ciemna / lecz rozowa.. teraz wlasnie grzebalam w smieciach :-D .. i kontrolna wciaz ciemna,testowa juz mniej ..

Sakar mnie dzisiaj rwalo tez z prawej strony .. ale z tego wszystkiego nawet nie probowalam sie skupic na miejscu,czy to podbrzusze czy pachwina .. z 20 min tak mialam .. i ucichlo ..

nie moglam sie powstrzymac i zrobilam zdjecie .. po tym co napisala zZagubiona pomyslalam,ze to nie glupi pomysl jednak ..
ta ciemna to oczywiscie kontrolna ..test sprzed 12h ..
wtedy akurat testowa byla taka ciemna a kontrolna o wiele mocniejsza..
co myslicie,robic jutro tesciora czy poczekac te 2tyg ?

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Martawy a mi sie wydaje ze miałaś wczoraj owu i dlatego test pokazał drugą kreskę. Mam nadzieję ze wykorzystałaś męża porządnie .
Test rób za 2 tygodnie. A ból w podbrzuszu świadczyć może o owu.

A ja dziś od rana sie poryczałam. Tak mnie rano zemdliło ze aż wymiotowałam.

Trina po jakim czasie przychodza wyniki ze szpitala? Czy trzeba je odebrać w szpitalu?

bunny kochana trzymaj się!!!-tak daleko do wtorku....:-*** ja odbierałam wyniki pato 2 tygodnie po wyjściu ze szpitala- bo o te wyniki pytasz?

Ostatnia edycja:
Jak jedna rzecz sie wali to reszta zaraz tez.
Nie mam z kim zostawić Patryka . Miala go wziasc jego chrzestna ale jej dziecko sie rozchorowało. Treściowa ma remont i stwierdziła ze nie ma czasu . Moja mama mi sie zaśmiała w twarz jak sie jej spytałam i stwierdziła żebym poszła do kochanej teściowej. Bratowa chce Patryka wziasc ale ona pracuje w tym tygodniu od rana. A przecież nie bedzie wolnego brała. Piotrek rozmawiał z szefem a ten powiedział ze moze dostać wolne ale juz do pracy ma nie wracać bo na jego miejsce ma 50 innych.

Czy tylko ja mam cały czas pod górkę czy co . Kto mi sie Patrykiem zaopiekuje?

Jak jedna rzecz sie wali to reszta zaraz tez.
Nie mam z kim zostawić Patryka . Miala go wziasc jego chrzestna ale jej dziecko sie rozchorowało. Treściowa ma remont i stwierdziła ze nie ma czasu . Moja mama mi sie zaśmiała w twarz jak sie jej spytałam i stwierdziła żebym poszła do kochanej teściowej. Bratowa chce Patryka wziasc ale ona pracuje w tym tygodniu od rana. A przecież nie bedzie wolnego brała. Piotrek rozmawiał z szefem a ten powiedział ze moze dostać wolne ale juz do pracy ma nie wracać bo na jego miejsce ma 50 innych.

Czy tylko ja mam cały czas pod górkę czy co . Kto mi sie Patrykiem zaopiekuje?

Bardzo miło ze strony Twojej mamy... I co to za szef??? Gdzie Twoj mąż pracuje?

reklama
Do góry