no waszak lutówki z nas obu, wiec i usg w tym samym czasie ;-)no to we wrzesniu poznamy plec obie
reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
tak z badań mi wyszło że lekki stan zapalny mam w organizmie, alergia ? ale na co ? chyba na męża a lody ostatnio nie jadłam bo pogoda nie pozwolała
:-) - miłego oglądania, napisz jak wrócisz
:-) - miłego oglądania, napisz jak wrócisz
danao84
Fanka BB :)
Bunny gratulacje!
Anastazja kobieto zwariowałas chyba! Ja? Ale miło mi, że mnie typujesz:-)
Ale ja Wam mówię, że ja tu pod koniec roku sama niezaciążona zostanę:-)
no waszak lutówki z nas obu, wiec i usg w tym samym czasie ;-)
co racja, to racja, tyle, ze ja mialam miec wizyte 26 sierpnia, wiec pewnie wtedy wiedzialabym co i jak :-)
lelek czekamy na fotke
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Bunny gratulacje!
Nie mów hop :-) dziewczyny też tak się wypierały, że w tym cyklu na pewno nie , że ten cykl jest stracony ,a tu proszę - testy poszły w ruch
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Bunny gratki ale superowo i już łapię fluidki
Poczytałam Was, ale masakrycznie się czuję.... brzuch mnie napitala, tak, że już dawno nie pamiętam takiego bólu
M. zabrał Igora do babci, rodziców nie ma a ja mam caly dom dla siebie:-)
Miałam plana dokończyć myć okna, ale dzisiaj już nie dam rady
Poczytałam Was, ale masakrycznie się czuję.... brzuch mnie napitala, tak, że już dawno nie pamiętam takiego bólu
M. zabrał Igora do babci, rodziców nie ma a ja mam caly dom dla siebie:-)
Miałam plana dokończyć myć okna, ale dzisiaj już nie dam rady
livastrid
2010 & 2012
kobito zostaw te okna i odpoczywaj jak mozesz, okna nie uciekna
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Martolinka na jednym wózku jedziemy!
.
i super
to wie? byle nie za szybkomartolina, bunny - to jeszcze baranki będą a nie byczki, a myślałam że urodza Wam się byczki takie jak Ja
Liv mój gin twierdzi też , ze dopiero od 16 tc można w wieej niz 50 % okreslic płeć. Wczesniej to zgaduj zgadula
Ale u nas wieje....
Wika rzuć te okna i odpoczywaj!!!!!!!!
Maron ja tez mam gina w pt
Lelek czekamy na wiesci
gosiulek73
mama K&K&A
U mnie lekarz w 13tyg.powiedział że chłopak i jest chłopisko.:-)
reklama
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
siema przepraszam że was nie nadrobie ale czuje się tragicznie. z tego co zdołałam na szybko zobaczyć to BUUUUNNNYYYYYYY! GRATULUJE!!!!! BARDZO SIE CIESZĘ!
u mnie coś zaczyna się dziać. wynik moczu bedzie w czwartek rano . ale dzisiaj przed południem zaczęłam plamić. pomyślałam uff... wszystko z głowy. kamień z serca @ nadchodzi. ale teraz cisza. od soboty mam jakiś dziwne skurcze macicy. nie moge po nocach spać tak mnie napindala jade na nospie. mam nadzieje że wreszcie się @ rozkręci . wiesołek mi mamuśka przywlokła z Polski. jak tylko bede po @ zaczne go wcinać
u mnie coś zaczyna się dziać. wynik moczu bedzie w czwartek rano . ale dzisiaj przed południem zaczęłam plamić. pomyślałam uff... wszystko z głowy. kamień z serca @ nadchodzi. ale teraz cisza. od soboty mam jakiś dziwne skurcze macicy. nie moge po nocach spać tak mnie napindala jade na nospie. mam nadzieje że wreszcie się @ rozkręci . wiesołek mi mamuśka przywlokła z Polski. jak tylko bede po @ zaczne go wcinać
Podziel się: