reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
tak z badań mi wyszło że lekki stan zapalny mam w organizmie, alergia ? ale na co ? chyba na męża :-D:-D:-D a lody ostatnio nie jadłam bo pogoda nie pozwolała :wściekła/y:
:-) - miłego oglądania, napisz jak wrócisz

Bunny gratulacje!
Anastazja kobieto zwariowałas chyba!:-D Ja? Ale miło mi, że mnie typujesz:-)
Ale ja Wam mówię, że ja tu pod koniec roku sama niezaciążona zostanę:-)

Nie mów hop :-) dziewczyny też tak się wypierały, że w tym cyklu na pewno nie , że ten cykl jest stracony ,a tu proszę - testy poszły w ruch :-D

Bunny gratki :) ale superowo :) i już łapię fluidki :)

Poczytałam Was, ale masakrycznie się czuję.... brzuch mnie napitala, tak, że już dawno nie pamiętam takiego bólu:no:

M. zabrał Igora do babci, rodziców nie ma a ja mam caly dom dla siebie:-)

Miałam plana dokończyć myć okna, ale dzisiaj już nie dam rady:no:

Martolinka na jednym wózku jedziemy!
.

i super:tak::tak:

martolina, bunny - to jeszcze baranki będą a nie byczki, a myślałam że urodza Wam się byczki takie jak Ja :-D:-D
to wie? byle nie za szybko:-D

Liv mój gin twierdzi też , ze dopiero od 16 tc można w wieej niz 50 % okreslic płeć. Wczesniej to zgaduj zgadula

Ale u nas wieje....

Wika rzuć te okna i odpoczywaj!!!!!!!!

Maron ja tez mam gina w pt:tak:
Lelek czekamy na wiesci

reklama
siema przepraszam że was nie nadrobie ale czuje się tragicznie. z tego co zdołałam na szybko zobaczyć to BUUUUNNNYYYYYYY! GRATULUJE!!!!! BARDZO SIE CIESZĘ! :-D

u mnie coś zaczyna się dziać. wynik moczu bedzie w czwartek rano . ale dzisiaj przed południem zaczęłam plamić. pomyślałam uff... wszystko z głowy. kamień z serca @ nadchodzi. ale teraz cisza. od soboty mam jakiś dziwne skurcze macicy. nie moge po nocach spać tak mnie napindala jade na nospie. mam nadzieje że wreszcie się @ rozkręci . wiesołek mi mamuśka przywlokła z Polski. jak tylko bede po @ zaczne go wcinać :-D

Do góry