reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie:-D

Bunny ogromne gratulacje:-D

Lelek super, że wszystko w porządku i bije serduszko:-)

Ja zrobiłam dziś test, ale niestety negatywny:baffled: może to jeszcze za wcześnie, ale coś czuję, że tym razem nici:baffled: no cóż może uda nam się na maj załapać:tak:

Ja jestem byczkiem jak anastazja:-)

Dziewczyny proszę o głosy na konkurs jaki mam w sygnaturce -> z góry dziękuję
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
Ale się dziś rozpisałyście,,,:)
Bunny wielkie GRATULACJE!!:tak:
Tak Wam zazdroszczę ,mam nadzieję że szybko dołączę.
@powinnam dostać 26 ale pewnie test zrobię 25 bo się nie będę mogła doczekać. To zaraz po Izuni;-)

Lelek, super, ze słyszałaś serduszko :) No i dłużej sobie w ciąży pochodzisz:-D:-D

Mmona, miałam się Ciebie pytać jak pogoda w Zakopcu, bo w tamtym tyg. nasi znajomi wrócili po 3 dniach bo cały czas padało

Martolinka, Liv, dałam sobie spokój z oknami, ale wiecie ja jestem typem człowieka, który lubi doprowadzać zaczęte rzeczy do końca...a te nieszczęstne okna ciągną się za mną już jakiś czas...

Rozczochrana, czyli wg Twojej kolejności teraz JAAAAAA!!!! Ale się cieszę :-):-) Od razu mi się humor poprawił :-D

MamaSówka, może za wcześnie teścik zrobiłaś?? Kiedy masz dostać @@?? Głosik oddany :) Ślicznie wyglądacie :)

Viola i tuż przede mną, bo ja chcę testować koło 26/27 sierpnia :)

no to wika szykuj sie!:-D

wiecie co mnie cieszy? ze waze 58kg a z Miloszem na tym etapie mialam juz 62. Moja wyjsciowa to wogole wlasnie te 57-58. A gin stwierdzil ze na swoj wzrost jestem za chuda:sorry:

Sowka moze za wczesnie na test?

reklama
Dziewczyny zapisywać sie do rozczochranej na testowanie ale juz!

Przyjechała bratowa na kawę nie wytrzymałam i jej powiedziałam. Jej mąż a mój brat miał powiedziane ze to on bedzie chrzestnym więc juz powiedziała ze dzidzia dostanie od niego krzesełko do karmienia. Szybko no nie.

Lelek gratuluje bijącego serduszka ty chudzino !

Dana ty nie gadaj głupot . Musisz myśleć pozytywnie !

Wika jesteś na celowniku! Ha ha ha udanego wykorzystywania męża!

Rozczochrana kciuki cały czas zaciśnięte mam ! Specjalnie dla Ciebie
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~

Mmona Piotrek jest sie z siebie dumny ze pierwszy powiedział o ciąży:-). Widzę ze urlop udany ale pamiętaj żeby sie nie przemęczać!

Mama sówka za testuj w sobotę a na pewno bedzie pozytywny tego Ci życzę. Jak Pati uśnie to pójdę na komputer za głosować na Ciebie:-). Musisz częściej zaglądać żebyśmy pamiętały a codziennym głosowaniu:p.

Viola mam nadzieję ze Ty i Wika będziecie majówkami i nie tyko Wy :p

Do góry