reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Jejku, ale żeście dużo napisały ;D Ja z córunią jestesmy po "przedkolacji" hehe bo obie zgłodniałyśmy :) Czuje sie juz lepiej, teściowa mnie ratowała..... Eh, szkoda gadać. Wiem tylko że cud kobieta :)

Kochane, zachodzić, zachodzić bo dobry czas sie zaczal ;p

reklama
siema przepraszam że was nie nadrobie ale czuje się tragicznie. z tego co zdołałam na szybko zobaczyć to BUUUUNNNYYYYYYY! GRATULUJE!!!!! BARDZO SIE CIESZĘ! :-D

u mnie coś zaczyna się dziać. wynik moczu bedzie w czwartek rano . ale dzisiaj przed południem zaczęłam plamić. pomyślałam uff... wszystko z głowy. kamień z serca @ nadchodzi. ale teraz cisza. od soboty mam jakiś dziwne skurcze macicy. nie moge po nocach spać tak mnie napindala jade na nospie. mam nadzieje że wreszcie się @ rozkręci . wiesołek mi mamuśka przywlokła z Polski. jak tylko bede po @ zaczne go wcinać :-D

Mnie prosze na 22 lub 23 sierpnia dopisać do listy ;P

A na skurcze to magnez. Naprawde polecam. Mi teraz tez lekarz przepisal..

Laski ja juz zgłupialam:szok: wg dzisiejszego usg moja ciaza ma dopiero 6 tydzien:szok: a ja juz myslalam ze conajnmiej 7. Lekarz sie smial ze mnie żem niecierpliwa:-D no ale serduszko bije- jedno:-p poki co wszystko ok ale mam wciaz brac luteine. Fotki nie wkleje bo nie chce mi sie drukarki wyciagac z szafy zeby zeskanowac:no: taka fasolinka mierzaca az 3mm:-D

musze suwaczek zmienic, a i wtedy łapie sie juz na kwiecien:-) moze byc 1 w prima aprilis:-D

Laski ja juz zgłupialam:szok: wg dzisiejszego usg moja ciaza ma dopiero 6 tydzien:szok: a ja juz myslalam ze conajnmiej 7. Lekarz sie smial ze mnie żem niecierpliwa:-D no ale serduszko bije- jedno:-p poki co wszystko ok ale mam wciaz brac luteine. Fotki nie wkleje bo nie chce mi sie drukarki wyciagac z szafy zeby zeskanowac:no: taka fasolinka mierzaca az 3mm:-D

musze suwaczek zmienic, a i wtedy łapie sie juz na kwiecien:-) moze byc 1 w prima aprilis:-D

Super że jest ok :) Ważne że serduszko bije! Życze spokojnej ciąży :)

nie wiem czy zauważyłyście ale zapisaną miałam martolinke i Bunny w testach w kolejności MARTOLINKA , BUNNY , wika i mama sówka i 2 pierwsze sie sprawdziły :p :D haha może moja sygnatura jest magiczna? :-D hmmm sygnaturka zmieniona czekam na następne mamuśki które z niej wykreślę ;-)

lelek!! cieszę się ogrooomnie żee serducho bije i że jest ok :D najważniejsze to pozytywne podejście :-D

Ostatnia edycja:

I to jest najważniejsze.Gratuluję.:-)

BUNNY - GRATULACJE KOCHANA:-):-):-):-):-):-):-)twój mąż miał racje:)Ale sie ciesze, ruszyło na wątku:)
Mój mąz twierdzi, ze mam gładszą pupcię:)

A ja odpoczywam. Dzisiaj wybralismy sie do Szczawnicy, przeszlismy sie na słowację, pospacerowalismy:), jutro wybieramy sie pod skocznie:)

Fiona - sliczny brzuszek, moze ja za niedługo też będe taki miała:)

ktoś pisał o znakach zodiaku, ja to Panna jestem:-),
Lelek - ciesze się, ze nie krwawisz,i żadna stara dupa, ja tez skoncze 27 lat ino, ze 13 wrzesnia:)

odwiedze was potem papap

Lelcia a Twój lekarz sugeruje sie USG w wyznaczaniu terminu? Mój mówił , ze jezeli cykle były w miare regularne to zawsze trzeba patrzeć na termin z OM i o taki tez pytali mnie w szpitalu.:tak:Gratuluje serduszka;-)
rozczochrana obyś szybko dopisała sie do listy testujacych skoro ona taka szczesliwa
Marciaa współczuje tego plamienia...

reklama
martolnka ja nie mam regularnych cykli i poki co lekarz mi nie powiedzial na kiedy mam termin, powiedzial ze ustalimy to za miesiac jak juz bedzie mogl zrobic pomiary i wtedy mi powie. No ale skoro gada ze teraz 6 tc to sama sobie wyliczylam, w poprzedniej ciazy termin z usg a OM roznil sie tylko 2 dniami

Marcia a lekarz co na to Twoje krwawienie????

Do góry