reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

wika hey :-) To teraz mozesz sobie odpoczac na BB :-D Ja jak bylam mala to zawsze z babcia przebieralam truskawki, ale kompocik byl wtedy pyszniutki :tak:

Laski, siedze sobie ot tak i naszly mnie takie dziwne klucia w podbrzuszu. Dokladnie takie same jak mialam w poprzedniej ciazy i tez zaraz po owulce tak mialam... :-:)-( Ale ja chyba reaguje tak jak trina ze wole sie nie cieszyc poki nie bede wiedziala. Nawet jakbym miala nie wiem jakie objawy... :-(

Ostatnia edycja:
reklama

prawda ze Junior podobny do mamusi???? :-):-):-):-D:-D:-D
Wiecie co??? dzis uwierzylam, ze to nie sen, wiem wiem to tylko peherzyk, ale my go juz tak bardzo kochamy :-):-):-)

Witam:-) Planuję jak się uda zostać mamusią 2012:-) Starania zaczynamy za około 3 miesiące. Mam już jednego synka, który jest bardzo kochany, ale pragniemy już drugiego dzidziusia. Pozdrawiam:-)
maron, ale śliczna fota:-) Gratulacje:) Ja rok temu też cieszyłam się z podobnej fotki:-)

lol leniwce

tygryskowa witaj mloda mamo

maron
po co tak szybko lecialas trzeba bylo poczekac tydzien bys fasolke juz widziala:-prozumiem, rozumiem;-)w pierwszej jak poszlam sie upewnic to byl 5-5,5 tydzien. Wazne, ze pecherzyk kochany, wiec bedzie sobie fasolina rosla i rosla:tak:

moja pierwsza pirania
Zobacz załącznik 363827

druga pirania
Zobacz załącznik 363828
lazurowe kalendarz chinski:-D u mnie sprawdzil sie w 50 procentach:-p:-p:-p pisalo chlopiec wyszla dziewczynka:-D

trina przestan widziec czarno, fasola jest i bedzie rosnac. Ja pomimo problemow po porodzie nadal wole rodzic sn, bo sam porod wspominam milo i po nim nie wiedzialam, ze stalo sie cos tak okropnego:oo2:
trzymaj sie w robocie:tak:

wika truskawki:-D to towar niemile widziany w tym roku w moim domu:-D wytrzymaj jeszcze pare dni, potem sa juz wakacje slonko:tak:

Lelek wykop tesciow i wracaj do nas:-)

u mnie nic szczegolnego

Witam czwartkowo:) Jeszcze jutro i weekend:)

Lazurowe - nie pomyliłas sie, ja mam przeczucie, że marzec będzie twój. Wieć męcz tam twojego Burysa ile sie da:-):-):-)i nogi na lampe:-D:-D

Czekam az, lekarz powie ze wszystko ok wtedy odetchnę z ulgą, poprzednio nawet nie zdazyłam na wizyte bo wyladowalam w spzitalu

maron - przepiękne :-):-) ja musze jeszcze czekać 2 tygodnie:-(
Normanie rano jak wstałam to miałam uczucie, ze zaraz bede zwracać , w pracy wylałam inkę, bo mi nie podeszła i teraz pije herbatkę.

Mój mężula już wie, ze w przyszłym tygodniu czeka go wieszanie firanek - i nie prostestuje:-):-)

dana
- działaj dunga dunga na okrągło.

Livstrid
- śliczna fasolka :)

tygryskowa - witaj wśród nas i często zaglądaj

Lelek - wracaj

Hej!
Ale mi się nic nie chce...:tak: Ale spac tez nie, więc wsio ok;-)
Maron pęcherzyk śliczny, fakt, podobieństwo uderzające;-)

No więc działalismy wczoraj i postanowilismy, że będziemy dzialać codziennie. A co tam. Trzeba zmienić strategię. Mąż przynajmniej jest zachwycony:-D

Tygryskowa witaj!

Liv śliczne zdjęcia, ech jak ja bym chciała też takie mieć:tak:

Lazurek A nie mówiłam? A nie mówiłam?:-D:-D

reklama
Witajcie
laugh.gif

Ja oczywiście w biegu
yes2.gif
jutro jedziemy w końcu na nasze upragnione WAKACJE
biggrin.gif
teraz masa załatwiania, ale już jesteśmy w miarę ogarnięci
biggrin.gif
nawet dziś jadę jeszcze pożegnać się z kumpelą, która na początku lipca przeprowadza się do Niemiec, bo jej mąż tam pracuje
biggrin.gif
dziś kończę o 13:00, więc raczej uda się wszystko pogodzić
yes2.gif
jutro dzień wolny, więc prasowanie i pakowanie
biggrin.gif

Buziaczki i trzymajcie się cieplutko przez te 2 tygodnie
biggrin.gif

Do góry