reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

wika hey :-) To teraz mozesz sobie odpoczac na BB :-D Ja jak bylam mala to zawsze z babcia przebieralam truskawki, ale kompocik byl wtedy pyszniutki :tak:

Laski, siedze sobie ot tak i naszly mnie takie dziwne klucia w podbrzuszu. Dokladnie takie same jak mialam w poprzedniej ciazy i tez zaraz po owulce tak mialam... :-:)-( Ale ja chyba reaguje tak jak trina ze wole sie nie cieszyc poki nie bede wiedziala. Nawet jakbym miala nie wiem jakie objawy... :-(

Ostatnia edycja:
reklama

prawda ze Junior podobny do mamusi???? :-):-):-):-D:-D:-D
Wiecie co??? dzis uwierzylam, ze to nie sen, wiem wiem to tylko peherzyk, ale my go juz tak bardzo kochamy :-):-):-)

Witam:-) Planuję jak się uda zostać mamusią 2012:-) Starania zaczynamy za około 3 miesiące. Mam już jednego synka, który jest bardzo kochany, ale pragniemy już drugiego dzidziusia. Pozdrawiam:-)
maron, ale śliczna fota:-) Gratulacje:) Ja rok temu też cieszyłam się z podobnej fotki:-)

lol leniwce

tygryskowa witaj mloda mamo

maron
po co tak szybko lecialas trzeba bylo poczekac tydzien bys fasolke juz widziala:-prozumiem, rozumiem;-)w pierwszej jak poszlam sie upewnic to byl 5-5,5 tydzien. Wazne, ze pecherzyk kochany, wiec bedzie sobie fasolina rosla i rosla:tak:

moja pierwsza pirania
Zobacz załącznik 363827

druga pirania
Zobacz załącznik 363828
lazurowe kalendarz chinski:-D u mnie sprawdzil sie w 50 procentach:-p:-p:-p pisalo chlopiec wyszla dziewczynka:-D

trina przestan widziec czarno, fasola jest i bedzie rosnac. Ja pomimo problemow po porodzie nadal wole rodzic sn, bo sam porod wspominam milo i po nim nie wiedzialam, ze stalo sie cos tak okropnego:oo2:
trzymaj sie w robocie:tak:

wika truskawki:-D to towar niemile widziany w tym roku w moim domu:-D wytrzymaj jeszcze pare dni, potem sa juz wakacje slonko:tak:

Lelek wykop tesciow i wracaj do nas:-)

u mnie nic szczegolnego

Witam czwartkowo:) Jeszcze jutro i weekend:)

Lazurowe - nie pomyliłas sie, ja mam przeczucie, że marzec będzie twój. Wieć męcz tam twojego Burysa ile sie da:-):-):-)i nogi na lampe:-D:-D

Czekam az, lekarz powie ze wszystko ok wtedy odetchnę z ulgą, poprzednio nawet nie zdazyłam na wizyte bo wyladowalam w spzitalu

maron - przepiękne :-):-) ja musze jeszcze czekać 2 tygodnie:-(
Normanie rano jak wstałam to miałam uczucie, ze zaraz bede zwracać , w pracy wylałam inkę, bo mi nie podeszła i teraz pije herbatkę.

Mój mężula już wie, ze w przyszłym tygodniu czeka go wieszanie firanek - i nie prostestuje:-):-)

dana
- działaj dunga dunga na okrągło.

Livstrid
- śliczna fasolka :)

tygryskowa - witaj wśród nas i często zaglądaj

Lelek - wracaj

Hej!
Ale mi się nic nie chce...:tak: Ale spac tez nie, więc wsio ok;-)
Maron pęcherzyk śliczny, fakt, podobieństwo uderzające;-)

No więc działalismy wczoraj i postanowilismy, że będziemy dzialać codziennie. A co tam. Trzeba zmienić strategię. Mąż przynajmniej jest zachwycony:-D

Tygryskowa witaj!

Liv śliczne zdjęcia, ech jak ja bym chciała też takie mieć:tak:

Lazurek A nie mówiłam? A nie mówiłam?:-D:-D

reklama
Witajcie
laugh.gif

Ja oczywiście w biegu
yes2.gif
jutro jedziemy w końcu na nasze upragnione WAKACJE
biggrin.gif
teraz masa załatwiania, ale już jesteśmy w miarę ogarnięci
biggrin.gif
nawet dziś jadę jeszcze pożegnać się z kumpelą, która na początku lipca przeprowadza się do Niemiec, bo jej mąż tam pracuje
biggrin.gif
dziś kończę o 13:00, więc raczej uda się wszystko pogodzić
yes2.gif
jutro dzień wolny, więc prasowanie i pakowanie
biggrin.gif

Buziaczki i trzymajcie się cieplutko przez te 2 tygodnie
biggrin.gif

Do góry