reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
wika - pewnie już poszłaś , ale wróć - poczęstuj ciastem :-)
maron - to o Egipcie więcej postaram się pisać :-p
A Ja jeszcze 2 godziny i do domku dopiero , ale nie nudzę się, mam paru klientów co im oferty na maila co jakiś czas wysyłam , może coś z tego wyjdzie. A w piątek znajomi ( Ci co w sobotę tydzień temu a weselu byłam ) polecieli w podróż poślubną - ale się nic nie odzywają , i trochę się martwię mimo że hotel full wypas ( w Egipcie ;-)) , a my planujemy w styczniu teściów na 30 rocznicę ślubu gdzieś zabrać , i chyba Egipt właśnie będzie punktem docelowym - Morze Czerwone :-)

anastazja ja pracuje jako kelnerka, ale nie na umowe niestety. Potrzebuja mnie srednio 3-4 razy w tygodniu na kilka godzin. Takze jak chce jakis urlop to nie ma problemu, ktos inny sie zalapie w tym czasie. Jest jeszcze jedna dziewczyna, ktora tak pracuje i jak mnie nie ma to po prostu ona przychodzi tez za mnie. A wiadomo, ze jej to pasuje, bo wiecej zarobi :)
wika wlasnie, zostaw dla nas troche ciasta :-) Ja czekam na tego 3-bita :tak:
maron to za rok jedziesz na wakacje do Egiptu z dzieckiem, tak? :-)

My bylismy na tym festynie. Za duzo ludzi i nie chcialam byc zbyt dlugo w tym tlumie :no: Kupilam sobie tez bilet na samolot do Polski na 4 lipca, a powrotny juz na 9 lipca. 5 dni w zupelnosci mi wystarcza :tak:

anastazja poprosze :-D
lazurek, no mam nadzieje, ze sie uda :-) w tym roku nasze plany sie zmienily przez ciaze, to moze za rok :-D

Wika w życiu bym się nie domyśliła, że masz Beata na imię:-) Jakoś tak sugerowałam się bardziej nickiem:-) Ładne imię, zresztą pisałam już, moja siostra się tak nazywa. I najlepsza koleżanka ze studiów też:-)

Maron pochwal się jak Ty masz na imię:-D:-D:-D

trina i mmona gratuluje!
wika SPEŁNIENIA MARZEŃ! :blink:
Tak wpadam momentami i Was podczytuje :) Kiepsko się czuję. Padłybyście jakby Wam mąż taki numer odwalił jak mój mi odwalił :) Wyobraźcie sobie spać nie mogłam. Tak mnie balony bolały. A ja zawsze na brzuchu. A on (spostrzegawczy) skojarzyl że poprzednim razem w ciąży pierwsza oznaka to były piersi i KUPIŁ TEST i mi go dał w prezencie z kwiatkami dzisiaj. Myślałam że z krzesła spadne.
Pytam po co? A on że Domi (nasza kumpela) przez 3 miesiące w ciąży okres miała i żebym zrobiła bo mnie balony bolą. lol
Obiecałam że zrobie w weekend jeśli nie przestaną. Co za wariat. Masakra :)
Co ja mam z nim zrobić. No powiedzcie :D :szok:

mama hahhaa :-D no to zatestuj, zeby nie zrobic mu przykrosci :-D tylko w sumie troche za wczesniej :-D
danao a jakie imie do mnie pasuje? :-p

reklama
maron dla mnie to ciaza moze krzyzowac plany, najwazniejsze, ze w tej ciazy bym byla :-D
dana pisz co tam u Ciebie. Jak tam nad Morzem Czerwonym? ;-)
rozczochrana to Ci powiem, ze tez bym z krzesla spadla na Twoim miejscu :szok: Ale wiesz, chlopak sie zasugerowal przypadkiem kumpeli i ma nadzieje, ze Ty teraz jestes w takiej wlasnie sytuacji, ze niby @, ale ze fasolka jest :-) Nie odbieraj mu tej nadziei i zrob testa tak jak chce, a co Ci zalezy :-)
Lelek przykro mi kochana. Nie smutaj, przytulam Cie mocno. No i wiesz, marzec jest nasz :-)

Mnie sie odbija po pieczarkach i sosiku, ktore wchlonelam na tym festynie :zawstydzona/y: I do tego jeszcze nalesnik z czekolada... Mniam, pyszne bylo, ale tak jakos mnie wywalilo po tym zarelku, ze az wstyd :zawstydzona/y: Teraz spijam kawe 3in1. Myslalam, ze po tej popoludniowej drzemce mina mi te zawroty glowy, ale mam je za kazdym razem jak sie poloze i spojrze w sufit :baffled: Taki mi sie helikopter zalacza, ze szok. Ciekawe czemu... eehh... :-(

Ostatnia edycja:
Do góry