reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Siemka lachony :-D
U nas dzis w miare ladna pogoda. Ja poklocilam sie wczoraj z Borysem i nie bylo dunga dunga :-( On wrocil za to do domu o 4:00 troche wstawiony :dry: Dzisiaj obudzilismy sie o 12:00 i mowie mu, ze ma mi zrobic dziecko, bo mam juz 10dc (w zeszlym miesiacu owulke mialam w 9dc);-) Wiec jako tako poszlo z czego bylam zadowolona. Ale sam Borys wkurza mnie ostatnio i to ostro, ale nie chce cyklu zmarnowac... :zawstydzona/y:
Lelek idz sobie jutro do tej kosmetyczki na spokojnie. Ale tesciowej nie mow, bo znow Cie czyms obdarzy :-D
rozczochrana wlasnie sie zastanawialam gdzie Ty sie podziewasz ;-)
martolinka moj niestety lubi mecze ogladac :dry: Ale coz robic, juz sie przyzwyczailam ;-)
mmona do ktorej dzisiaj w pracy? W ten weekend tez imprezujesz? :-)
wika a Ty gdzie ucieklas? :blink:

reklama
Hej Laseczki :-) Mi już trochę przeszło, choć nie tak do końca…. Ale na tyle żeby się tu u Was pojawić :-) Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz :-* Kochane jesteście :-* Wy doskonale mnie rozumiecie :-) a co do mojego Kochania, to… wiecie tak sobie wczoraj myślałam, że… On chyba był zawiedziony że Nam się nie udało, w późniejszej rozmowie się przetoczyło zdanie: „ a może mi też jest ciężko, że Nam się nie udało” eeehhh, a że niby facet mówi wszystko otwarcie i prosto z mostu :-) Złość to zły doradca, a jednak cięgle obecny :-p w bądź każdym razie chyba już lepiej :-D a ja mam takie przecieki, jak by mi rura pękła :-p a tak w ogóle to naprawdę mi się rozregulowało… zwykle cykle 28/29 dniowe, zamieniły mi się na: w zeszłym miesiącu 25 dniowy, a w tym 27 dniowy :-/ eehh.. :-/

Lelek - naprawde możemy sobie rękę podac co do teściowej.

Lazurowe
- jutro razem z mężem otwieramy winko, jakiś filmik, świeczki i romantyczny wieczorek:-):-):-):-):-), a w niedziele urodzinki brata :-):-):-):-). A ty jakie masz plany na weekend?
Ja pracuje od poniedzialku do piątku od 8 do 16. Takie godziny, że w tygodniu nic nie załatwisz:-:)-:)-(, dlatego w poniedziałek biorę urlop :-)
Przedłużam sobie weekendzik, oby tylko mi nie dzownili z pracy, nie cierpię tego, pamietam ze dzien po weselu miałam e-maile od szefów, bo mam ich dwóch i powiem wam ze to jest koszmar, jeden chce tak drugi tak a ja posrodku.Czekam tylko na 2 magiczne kreski, potem L4, macierzynski i nie wracam bo mnie wykonczą nerwowo.
Już mój mężula sie wkurza. AAAAAAAAAAAAAAAA tego wam nie opowiadałam, jak leżałam w szpitlau po poronieniu to szef chcial mi laptopa przywieź bym pracowała :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:czujecie to!!!! Oj duzo by gadać!!!!

Ciekawa jestem czy czekają mnie wakacje nad morzem czerwonym. Powinnam odpoczywac tam już jutro!!!

wika - halo ??!!
dana - mam nadzieje, że nie wylądujesz nad morzem czerwonym :-)

Ostatnia edycja:
Hej!
A mnie dzisiaj nieźle postraszyło:-D Ale do rzeczy:-) Przebudziłam sie o 5 rano z dziwnym uczuciem, ze dostałam @. No to wiadomo, wstaję, majtki w dół i... cos tam było. Znaczy się jedna, no góra dwie maleńkie brązowe kropeczki. Myślę sobie, no już nadchodzi. Poszłam do łazienki, załozyłam pieluchę i dalej do łóżka. Wstałam dwie godz później i nic. Czysto. I tak aż do teraz. Nie wytrzymałam i wracając do domku kupiłam dwa testy. Zrobiłam i nic. Zero.Hmm... to znaczy tak myślę. Problem w tym, ze ja tam coś widzę. Ale jak znam siebie to po prostu mam przewidzenia. Moja obsesja już chyba narosła do takich rozmiarów, że widzę coś, czego nie ma. W każdym razie jakby nie było czekam do jutra. Jak nic dalej nie będzie w niedzielę znów test. Ale ja tam w cuda nie wierzę:tak:

KOchane, bo ja to tylko wpadłam Was obudzić:szok: i poleciałam do szkoły... tzn. do Kościoła, bo od trzech dni dzieciaki mają Misje i lekcji nie ma, ale za to szły na 1h do Kościoła i dzisiaj o 12.00 miałam dyżur:tak:
Dana a zrobiłaś może zdjęcie tego testu?? Jak tak to wrzuć to oblookamy:tak: Ale cos mi się zdaje, że Ci się nie wydaje:-D (ale mi się rymło:-D) i to jednak II kreseczki. A który masz dzisiaj dc??

Lazurek- nie denerwuj sie na chłopa, oni z innej planety są.;-)

Truskawica nie bój żaby :-D w następnym cyklu się powiedzie:tak:

Lelek co za babsztyl z tej Twojej teściowej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrrrrr

Na cala godzine zostal mi bezczelnie zabrany laptop :dry: Ale juz go odzyskalam :-) No i co widze? :szok:

dana Ty nie sciemniaj i jak dzisiejszego testu nie wstawisz to jutro nie masz wyjscia. Czekamy, zeby ocenic te II kreseczki ;-)

wika wiec juz masz wolne? ;-) A wiesz, kiedys marzylam, zeby zostac nauczycielka :-D I do tego polonista :tak:

mmona dziekuje za zaproszenie :-) A fotogeniczna to ja jestem moze na 1 z 10 zdjec :-D Co do weekendu to jeszcze nie mamy planow...

Ja musze sie ogarnac i jakis pobyt w Polsce zorganizowac, bo jak zaciaze to przeciez nie bede sie tak podrozowac :-D

witajcie :-) ja godz temu wrocilam z pracy, zaraz zabieram sie za urodzinowa kolacje dla malzona :tak: tylko nie wiem kiedy wroci ze szkoly.
Lelek alez sliczny ten Twoj Miloszek :-) to kolejny powod, ze chce Miloszka :-)

reklama
dana male dziewczynki maja rozne marzenia :-D A Twoj test pewnie pokazal II kreski, a Ty nas tu do zawalu chcesz doprowadzic przez to czekanie :-D
maron w taim razie najlepszego dla Twojego malzona :-p

Ide na 10 minut z Elvisem do parku, bo mi tu mialczy ciagle nad uchem :dry:

Do góry