reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

truskawciaaaa Ty ja i lazurek będziemy się razem testować w przyszłym miesiącu w takim razie! a tteraz czekaj aż się Morze czerwone rozstąpi, dunga dunga i do przodu :D nie ma co sie smucić GLOWA DO GÓRY :D ZA MIESIĄC I MY ZOBACZYMY 2 KRESKI! :D
tak o to wpadłam i wypadam :D zameldowałam się i zmykam bo ciężki dzień za mną :D buźka babeczki!

reklama
Hejka!
Ja sie przypominam jako mama kandydatka na 2012 za miesiac zaczynamy staranka!
Pozdrawiam :-)

PS Truskawcia mezczyzni nie rozumieja niuansow, ale mysle ze zrozumie ze Ci bylo przykro i przeprosi. Powodzenia w przyszlym cyklu &&&&

Lazurku, Rozczochrana, Zuz- dziękuję za wsparcie :-*

Dziękuję Kobietki za zrozumienie… może za jakiś czas będę się z tego śmiać, ale na razie jest mi strasznie źle, cieszę się że jesteście :-* Może i powinnam pogadać z moim M. ale na razie musiałabym się z Nim pożreć, ale i tak nie ma go w domku, więc może lepiej jeśli minie trochę czasu.
Mam nadzieję, że do weekendu Nam przejdzie.

Truskawcia, trzymaj się kobietko, ja też to przeżywałam wielokrotnie i też płakałam, to naturalny odruch matki. Jestem pewna, że zaświeci dla ciebie wkrótce słońce i wszystkie tu będziemy się cieszyć z twojego zdjęcia testu z dwoma kreseczkami. Głowa do góry, trzymam kciuki za powodzenie misji :-)

Niestety, przyłączam się do klubu, wczorajsze plamienie to raczej nie implementacja bo dziś też jest, nawet więcej, tak więc @ idzie. Kijowo, czuję się strasznie rozżalona, choć to nie było planowane. Następna owulacja pewnie mi się trafi dopiero za kilka m-cy.
A do tego w sobotę idę na wesele i nie wyobrażam sobie dobrej zabawy z @.

Truskawcia, Mama Stacha tak mi przykro.... ale wierze ze w nastepnym cyklu juz ujrzyie swoje dwie kreski!

Truskawcia
, wspolczuje ze mialas sprzeczke z mezem, fakt, glupio powiedzial, ale moze tego nie chcial? chlopy czasem cos palną, nawet jak nie chca. Mam nadzieje ze juz sie pogodziliscie..

calogera Tobie zycze zeby relacje z mama sie poprawily, a fakt- rozmawiac o przykrych rzeczachnie musisz ale czasami to pomaga...
tak.. pomyslowy student, zreszta malo takich co na latwizne idzie? multum:-p

dana nie mam teraz skojarzen:-D

wika i jak tam dunga dunga? przyniosly ulge dla glowy?:-D

Miloszek poszedl z babka do kampingu a ja musze wstawac i zabierac sie za obiad bo dzis znow robie dla calej armii:-pale tak mi sie nie chce wychodzic z lozka!! na dodatek ochlodzilo sie:-(
Wyskoczylabym sobie tez do kosmetyczki zeby brwi mi wyskubala, do fryzjera podciac koncowki...

witajcie :-D
danao, dla mnie Miloszek jest najpiekniejszym imieniem meskim :-) moze dlatego, ze sama mialam byc Miloszem ;-)
Lelek, a nie narzekam :-) dzieki. Czuje sie ok i poza sennoscia, bolem brzucha i bolem piersi jest ok :-D czasem mam zawroty glowy, czuje sie jak na mega bombie :-D WSzystko jeszcze przede mna :-) a jesli liczyc tygodnie od ostatniej @ to dzis stuknal 5tc :-), no ale ja wiem, kiedy doszlo do zaplodnienia, wiec w sumie jutro stuknie ;-)
truskawcia, nie zalamuj sie, zbieraj sily na nastepny cykl :-)
mama Stacha, a czy my przypadkiem obie nie mialysmy sie starac pod koniec roku??? ;-):-p

Hej Kobitki,

Pare dni mnie tu nie było, a juz tyle naprodukowałyscie:)

dana
- sliczny piesek... nadal chce ci sie spac...?

truskawica - zobaczysz w nastepnym cyklu sie uda, a z facetami to juz tak jest :-:)-:)-( czasami jak z małymi dziećmi. Poto tutaj jestesmy zeby móc sie sobie wyżalić i sobie doradzać.

mama stacha- trzymam kcuki za nastepny cykl

wika8-uwielbiam popcorn:-):-):-):-) jeszcze taki cieplutki:)

Chyba ktoś nowy do nas dołączył - więc witam nową staraczkę :-):-)

Lelek - sliczny avatar, myslałam, że jestes brunetką :tak::tak::tak:

lazurek
-co do zupki pomidorowej to ja ją zjem podwarunkiem , że jest zabielona jogurtem naturalnym...

Planuje kupić żelazko... oceńcie czy takie może być ....

Philips GC4410 - Żelazko parowe - CENA w RTV EURO AGD

Wczoraj wyciągnełam mojego mężula do plejady, udało mi się zakupić taką bluzko-tunikę w ORSAY za 20 zł:) bo jeszcze miałam zniżkę:).

Dzisiaj mężula do dentysty a ja chyba chrzesniaka odwiedzie, bo to poprzecinwej stronie ulicy.

Dziewczyny jeszcze 1,5 dnia i weekend :)

Hej!
Ale dzisiaj jest paskudnie, brr...
Mmona tak, ciągle, nieustannie. Mniej lub bardziej, ale cały czas. To nie jest tak, żebym zasypiała na siedząco, czy robiła jakieś częste drzemki. Cały dzień podziewuję. Wieczorem szybko chce mi się spać. To dla mnie dziwne, gdyz z natury taki nocny marek ze mnie. A rano ciężko mi jest się dobudzić.
Maron otóż to. Imię prześliczne. A jakie ładne znaczenie:-)
P.S. Ja miałam być Rafałem:-D

reklama
A ja miałam być Łukaszkiem :):) :-):-) dla mnie ulubione imię męskie to Szymon:) Kiedys mówiłam jak będzie syn to będzie Szymuś, ale brat mnie wyprzedził :-:)-(

Wiecie co od zawsze wogóle podobali mi sie bruneci i myslałam, że bede miała męża bruneta,a trafiałam na blondynów no i blondyn został moim kochanym mężem:)

Do góry