reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej :)

Ja tylko na chwilkę na okienku wpadłam na bb. Uzależnienie???:-p

Truskawica kochana, po to tu jesteśmy, żebyśmy mogły sie wyżalać od woli, bo z facetami tak jest, ze wielu rzeczy nie rozumienią :no: Ja też za kazdym razem płakałam, jak dostawałam @@:-( Chyba normalna reakcja:tak: Uszy do góry, cyc do przodu. Ujrzysz wkrótce swoje upragnione II kreseeczki :))

Mama Stacha przykro mi z powodu wrednej @@@ A kysz z nią:-D

Dobra spadam, bo zaraz kończy sie moje "okienko". Wlecę wieczorkiem :)

Hejka! ;-)
Wlasnie wrocilam z miasta z soczewkami na nastepne pol roku :tak: Tak jak przewidywalam, nic sobie dzis nie kupilam :-D Ale za to Borys podarowal mi bukiet bialych roz :-) Do tego zaliczylismy McDonald's. Ale spoko, ostatnio bylam tam pol roku temu, wiec dzisiejsza wizyta znow mi wystarczy na kolejne 6 miesiecy :-D Co do imion to ja mialam byc Jackiem i jak bylam mala dziewczynka to tata tak do mnie wlasnie mowil :-D
Fotki dzisiaj wkleje 2. Obiecuje :tak:
Mama Stacha przykro mi z powodu plamien, ale nie smutaj sie, za miesiac razem testujemy :tak:
wika ja chyba tez juz sie uzaleznilam od BB :-D Przyklad: Wczoraj niespodziewanie skonczyl mi sie internet, wiec dzwonie do Borysa zeby pojechal kupic doladowanie na kolejny miesiac (byla godzina 16:40). A on, zebym poczekala do nastepnego dnia. Wiec mu mowie, ze musze na BB popisac i potrzebuje net. W koncu pojechal i kupil :-D Tak wiec to chyba uzaleznienie, co nie? :-D

Chciala mnie tam ktoras w tej kiecce dlugiej no to macie :-D

DSC01265-1.jpg Jak w niej ide to czuje sie jak ksiezniczka :-D A to dlatego, ze pierwszy raz w zycu taka kiecke mam :tak::-)

A tutaj ten stroj za te 40 euro :zawstydzona/y: Material jest naprawde fajny. Podoba mi sie :tak:

DSC01267.jpg

Ostatnia edycja:
lazurek kiecka sliczna a i Ty pieknie w niej wygladasz:-)
a stroj akurat nie w moim guscie jesli chodzi o kolor, bo kroj ok;-)

A ja wrociłam wsciekła z budowy, bo tescie znow zaczeli sie rzadzic!! niby *******y ale mnie to wscieka!!
nie dosc ze wycieli mi bez, ktory rosl przy kampingu i dawal fajny cien w upal, to jeszcze tesciowa zrobila przemeblowanie w kampingu!!
21.gif
21.gif
21.gif
21.gif
21.gif
glupia pipa, mogla chociaz zapytac
21.gif
21.gif

Milosz juz spi, kochane malenstwo... on niby leci za babka ale wciaz mnie wola
11.gif

widzicie nawet nie moge napisac pierdoła!:wściekła/y:

Lelek to ja juz nie skomentuje tej Twojej tesciowej :no: Faktycznie wredna pipa. Ja na Twoim miejscu to na pewno bym wybuchla od razu i predko by walizki pakowali ;-)
A w tym stroju to sie wczoraj wieczorem Borysowi pokazalam. Od razu go ze mnie zaczal zdejmowac :-D
Glowa mnie bolala i mowie o tym Borysowi, a on na to: "Tylko nie bierz tabletki, bo przeciez niebawem w ciazy bedziesz" :-D

Ostatnia edycja:
eee, jak jutro Lukasz przyjezdza to spoko. Nie martw sie, na pewno bedzie po Twojej stronie i nagada tesciom do sluchu ;-) Jak dobrze, ze moi sa 2000km ode mnie. Ale powiem Ci Lelek ze jak bylismy ostatnio w Bulgarii na 2 tygodnie to tez tesciowa zrobila cos co mi sie nie spodobalo. A dotyczylo to mnie i Borysa, ale ona poszla tylko Borysa sie pytac, a ja to juz sie nie licze :wściekła/y: Wscieklam sie na nia i tez jej powiedzialam swoim lamanym bulgarskim. Niech wie, ze sobie w kasze dmuchac nie dam :crazy:

lazurek to dobrze Borys zareagowal:-D co masz sie truc prochami skoro on Ci by ulzyl:-D

a tesciowe to temat rzeka, tylko taka brudna:-p

zaraz sobie chlapne brezerka z tego wszystkiego

Pewnie Lelek a co sobie zalowac bedziesz :-D Tym bardziej ze Miloszek juz spi :tak: Ja wlasnie otworzylam RedBulla ;-) Borys okazal sie specjalista po prostu od spraw ciazowych :-D Aaaa, i jeszcze mowie mu, ze chce dunga dunga dzis, a on na to: " Robilismy juz 2 razy po Twojej @ i wiem, ze dziecko juz na pewno jest, ale skoro jeszcze chcesz to ok" :-D Z tego to sie konkretnie usmialam :-D Kiedys mu tlumaczylam o dniach plodnych i o owulacji, ale chyba juz mu z glowy wylecialo :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry