reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
ja jestem... dopiero co uśpiłam Igora

cin cin Lelek :) A co do teściów to no comment!!!!

Siemka Lazurek :p Super wyglądasz w sukience! Ja nigdy nie miałam takij długiejjjjjjjj do kostek. A i strój kąpielowy też niezły. Ja muszę zobaczyć mój... ale coś czuję, ze musze sie zaopatrzyć w nowy

a moj gizmak odkad napisalam ze spi juz nie spi i caly czas- mniam mnaim, tata, brum brum a mi mocz po nogoach leci... o wyjsciu z pokoju moge pomarzyc bo syrena zawyje na cala Polonie

wika moj stroj jest jeszcze z czasow panienstwa, kupilam go we Wloszech i zal mi sie z nim rozstawac ale widze ze gacie juz za male sie robia:-D co prawda kupila 2 lata temu kolejny ale zanim zalozylam, bratow apozyczyla i juz nie oddala a do tego starego jestem bardzo przywiazana:-p

Witam wieczorowo,

Wyjątkowo leże juz w łóżku z laptopem, mężula ogląda mecz a to mnie akurat to nie interesuje - on jak kazdy osobnik płci męskiej sie zachwyca.

Lelek skad ja to znam - Teście - koszmar. A szczególnie teściowa i jej dwulicowość, poprostu brak słów. Jak można przymilac sie do przyszłej synowej, a jak wyjdzie obrabiać jej dupe.. Tyle dobrze ze ze przyszlą szwagierką dogadujemy sie co do niej:-):-):-):-):-)

lazurek ślicznie wygladasz w tej sukience.

Co pijecie, ja sie przyłącze z chęcią:-):-):-)

Lelek ja kupiłam swój przed ciążą czyli 3 lata temu. Musze jutro zrobić przymiarkę. :)

Mmona- czyli grzejesz futro?:-p:-p:-p

Hey mmona :-) Ja dysponuje dzis tylko RedBullem. A, jeszcze gdzies mam butelke szampana ;-)

Lelek ja tez kiedys mialam taki szalowy stroj, ktory kupilam w Polsce, razem z pareo, ale podczas przeprowadzki z Wiednia do Szwajcarii gdzies mi wsiekl :dry:

wika ja tez takiej kiecy nigdy nie mialam. Tak jakos sobie kupilam. Z moich obserwacji wynika, ze tu u nas w miescie chyba sezon teraz na takie, wiec nie bede w tyle, co nie? :-D

reklama
Do góry