u mnie idealnie wyliczyl ta sama date co lekarz.
Czyli jest to wg Ciebie miarodajne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie idealnie wyliczyl ta sama date co lekarz.
Czyli jest to wg Ciebie miarodajne?
Hej dziewczyny.
Powiedzcie mi co sądzicie o kalkulatorach ciąży? Tzn chodzi mi czy taki kalkulator w miarę dobrze przybliża termin porodu? Np taki www.maluchy.pl :: Kalkulator porodu Chcemy z mężem zaplanować mniej więcej kiedy dzidzia się urodzi. Może mamusie już po porodzie by sprawdziły czy im dobrze wyliczy?
witajcie
Daffodill - mnie to normalnie febra trzęsie na myśl o takich kobietach , które dzieci wyrzucają i ćpają wrrr.
No mam nadzieję ,że jestem jedną z ulubionych cioć ,w każdym razie mój chrześniak dydol cioci powiedział ,że on śpi z ciocią bo w przeciwnym wypadku wcale nie zaśnie ,ja oczywiście jak usnął to sie wymsknęłam ,potem jak w nocy sie obudził to mnie wołał i musiałam go utulić zdążyłam sie położyć obok i już chrapał spowrotem:-).Kocham usypianie dzieci poprostu ,ale ich było tam czworo i nie byłam w stanie wszystkich lulać ,a za chwile piąte sie urodzi będzie 4 chłopaków i jedna dziewczynka w jednym domu ,armagedon tam jest szczególnie kiedy rano jeszcze nie zdążyłam dobrze oczu otworzyć ,a już dwa cyce z butlami mleka do mnie i męża do wyra wlazły:-)w takich chwilach myśle sobie,że bym już teraz dzidzie robiła ,ale musze przynajmniej do nowej umowy w styczniu sie wstrzymać i zime przeczekać bo u mnie angina to pewniak zimą,a nie chce w ciąży wczesnej chorować , przy poronieniu gorączkowałam tylko ,że to było zakażenie pęcherza wywołane bakterią ,którą na szczęście już wyleczyłam.
Co do zabiegów męskich to mój tata miał usuwanego guza i też jedną dobe posiedział w szpitalu ,a potem wyszedł i dość szybko doszedł do siebie więc nie ma co sie martwić na zapas bo szybko sie dochodzi do formy po takich zabiegach, faceci są twardzi , choć mój przy zastrzyku twierdził ,że go okropnie ten zastrzyk bolał ,aż sie sanitariusz śmiał .:-).
Misia- trzymam kciuki za betke niech będzie baaardzo wysoka
No to jak Bozia da to może razem zatestujemy, też będe trzymała za Ciebie i cała reszte mocno kciuki , dziękuje za ciepłe słowa.
A u mnie sie na nawałnice zanosi znowu już jedna burza była i znowu chmurzyska sie kłębią, a mój biedny ślubny jeszcze w pracy jest dostawcą.