reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

orientujemy sie narazie w sytuacji.ja bym zrobila prywatnie aby jak najszybciej to zalatwic ale P. chce robic to na NFZ. Sprawa nie jest pilna ale trzeba ja jak najszybciej zalatwic.
Nie wiemy jeszcze ile sie czeka na zabieg w panstwowym szpitalu ale na glupia wizyte u urologa zapisy sa na koniec grudnia. Aktualnie chcemy uruchomic znajomosci i poszukac lekarza ktory wykonuje takie zbiegi prywatnie ale w ramach NFZ. Cale szczescie ze jest to zabieg z tzw.chirurgi jednego dnia w znieczuleniu miejscowym.
Szkoda mi go dzis...meskie sprawy sa dla facetow takie wazne

oj, ważne, ważne. Mój M. w życiu by nie poszedł do urologa. Ja już nie pamiętam kiedy on był u lekarza rodzinnego:no::no:

reklama
poszedlby,jakby trzeba bylo:) czasami trzeba zacisnac zeby. Mojego zmotywowaly zblizajace sie staranka tym bardziej ze to on mnie namowil do ich przyspieszenia, poza tym w gre wchodzil tylko lekarz-facet no i ogolnie z niego dzielny i odpowiedzialny facet jest:) sam przed wizyta mi mowil ze ja co chwile chodze do lekarza i ´nogi musze rozkladac´ to jemu nic sie niestanie jak raz majtki sciagnie;) no i sama przypadlosc nie przekresla staranek, w gre wchodzi jedynie miesieczna abstynecja po zabigu no chyba ze (tfu,tfu) stan sie nagle pogorszy

no i sama przypadlosc nie przekresla staranek, w gre wchodzi jedynie miesieczna abstynecja po zabigu no chyba ze (tfu,tfu) stan sie nagle pogorszy

Dobrze, że staranka będą mogły się odbyć w swoim czasie :-D:-D Bo własśnie mialam się pytać co z nimi :)))) A miesięczna abstynencja dobrze Wam zrobi :)) Żołnierzyki jak wystrzelą po miesiącu abstynencji to od razu będzie złoty strzał :-D:-D

A ja nie wiem co bedzie z naszymi grudniowymi, planowanymi starankami:( Spraw troche delikatna dla faceta..Dziś mój mąż był u lekarza i chyba bedzie musial miec zabieg na swoim .... Prywtanie ponad tysiac złoty a na NFZ trzeba czeeeekac :( Zbieg nie jest poważny ale potem przynajmniej miesiac abstynecji seksualnej no i nie wiadomo kiedy uda sie go przeprowadzić.... :(

Devi będzie dobrze:)
Najważniejsze że Twój poszedł do lekarza i ze wie że jest jakiś problem.Dobrze że chce się podjąć leczenia,zabiegu.
Na spokojnie załatwcie sprawę a potem może jakaś konsultacja z lekarzem na temat staranek i do dzieła:)
Powodzenia:)

Spokojnej nocy dziewczyny:)

wika8 wesele bylo super, wszyscy super sie bawili a balam sie, ze cos nie wyjdzie:-( ale bylo superrrrr:tak:

W zyciu malzenskim jeszcze lepiej teraz tylko czekamy na potomka... Jutro odbieram bete ale cos czuje, ze nie tym razem:-(

Misia trzymamy &&&&&&&&&&&&&&& i napisz koniecznie jaki wynik. Oby pomyślny dla Ciebie.

Fajnie, że wesele udane, a to, że się martwiłaś, że cos nie wyjdzie, to normalne. Ja swoje wesele też super wspominam, wybawiłam się wtedy za wszystkie czasy :))

Cześć dziewczyny :)

Ja tylko na sekundkę, bo mam dzisiaj masę papierkowej roboty do załatwienia. !!!!

Hej dziewczyny.

Powiedzcie mi co sądzicie o kalkulatorach ciąży? Tzn chodzi mi czy taki kalkulator w miarę dobrze przybliża termin porodu? Np taki www.maluchy.pl :: Kalkulator porodu Chcemy z mężem zaplanować mniej więcej kiedy dzidzia się urodzi. Może mamusie już po porodzie by sprawdziły czy im dobrze wyliczy?

1. To bez obrazy strasznie młoda to nie jesteś żeby nie mieć dzieci.

2. Jestem jedną z pierwszych dziewczyn które zapisały się na mamusie 2012 ale w przypływie impulsu postanowiliśmy szybciej zacząć starania. A jak wyjdzie to zobaczymy.

no wiesz ale u nas ostatnio moda jakas na dzieci panuje od 19 lat wzwyz dziewczyny sa z brzuszkami.. a jest kilka takich co na matke sie nie nadaje bo cpaja itp... jak ja rodzilam to kilka dni wczesniej urodzilo sie dziecko z uzaleznieniem chyba nikotynowym... to dziecko plakalo niemilosiernie... w efekcie po kilku miesiacach ta mama wyrzucila to dziecko przez okno! tylko nie wiem czemu na niedzielnym spacerze z mezem i corka minelam ja jak szla z kolezanka. taka to powinna przecez siedziec! dziecko roslinka lezy w szpitalu a jej do niego nigdy juz nie wpuszcza bo ma zakaz. no i przez taka jedna czy druga zle patrza na ciebie.... nie daj boze piwka sie napijesz to juz wszyscy o tobie gadaja.
a ja jestem z osob ktore nie lubia jak sie gada glupoty na moj temat bo niektorzy to poprostu olewaja ale ja tak nie umiem... wiec wole zapobiegac zbednym dyskusjom.

wika8 wesele bylo super, wszyscy super sie bawili a balam sie, ze cos nie wyjdzie:-( ale bylo superrrrr:tak:

W zyciu malzenskim jeszcze lepiej teraz tylko czekamy na potomka... Jutro odbieram bete ale cos czuje, ze nie tym razem:-(

trzymam &&&&&&&&&&&!! daj znac koniecznie jak odbierzesz bete!!!

Hej dziewczyny.

Powiedzcie mi co sądzicie o kalkulatorach ciąży? Tzn chodzi mi czy taki kalkulator w miarę dobrze przybliża termin porodu? Np taki www.maluchy.pl :: Kalkulator porodu Chcemy z mężem zaplanować mniej więcej kiedy dzidzia się urodzi. Może mamusie już po porodzie by sprawdziły czy im dobrze wyliczy?

u mnie idealnie wyliczyl ta sama date co lekarz.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry