reklama
Cześć dziewczynki.
Misia jak tam staranka? Jakieś efekty?
Agnieszko nie podzielisz się wieściami?
Daffodill to ile masz lat, że mają Cie źle nazywać?
Co do drobiazgów to ja też nie dostaje.Tylko na poważne okazje. No ale na urodziny dostałam złote kolczyki więc nic nie mówię.
Devi bardzo dobrze Cie rozumiem. My wczoraj też o mało głowy nie straciliśmy. A chce odczekać te 3 miesiące po tabsach.
Co do drobiazgów to ja też nie dostaje.Tylko na poważne okazje. No ale na urodziny dostałam złote kolczyki więc nic nie mówię.
Devi bardzo dobrze Cie rozumiem. My wczoraj też o mało głowy nie straciliśmy. A chce odczekać te 3 miesiące po tabsach.
Cześć dziewczynki.
Mam 22 lata
witam nowa staraczke
Mam 22 lata
witam nowa staraczke
1. To bez obrazy strasznie młoda to nie jesteś żeby nie mieć dzieci.
2. Jestem jedną z pierwszych dziewczyn które zapisały się na mamusie 2012 ale w przypływie impulsu postanowiliśmy szybciej zacząć starania. A jak wyjdzie to zobaczymy.
K
kobietka22
Gość
Witam sie po weekendzie furia witaj i witam inne bywalczynie.
Weekend udany dzieciaki mi jak zwykle na głowe wlazły ,ale ja to lubie:-), dali cioci popalić łobuziaki.
Zmykam prychcić obiadek.
Weekend udany dzieciaki mi jak zwykle na głowe wlazły ,ale ja to lubie:-), dali cioci popalić łobuziaki.
Zmykam prychcić obiadek.
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Witam Was
Ja dzisiaj znowu w szkole byłam... powiem Wam, ze sobie nie wyobrażam jak to będzie od środy, jak już mnie regularnie w domu nie będzie ((
Misia- witaj i opowiadaj !!!! Jak wesele?? I jak Ci jest w życiu małżeńskim????
Devi- również witaj, bo Ciebie też nie było u nas kilka dni . No to może coś z szaleństw się wykluje ))))
Agnieszka- fajnie, ze Mężuś zaskakuje Cię dobrymi wieściami ) Oby tak dalej )
KrolowaFal- u nas też była ostatnio chwila zapomnienia, bo bez gumki, a tak to zawsze z gumką, bo ja tabsów nie biorę. I z jednej strony bałam się że mogę być w ciąży (a dla mnie to trochę za wcześnie), a z drugiej smutno mi się zrobiło, jak dostałam @@@@@. Tak więc babie nie dogodzisz !!!! I tak źle i tak nie dobrze, hihihi
Daffodill- Ty nie masz co się wstydzić swojego wieku!!!! Jesteś odpowiedzialną młodą mamusią i super!!!!!!! A przecież ile jest matek, które pomimo swego dojrzałego wieku zachowują się jak nie matki!!!! Mój M. się śmieje, ze gdybyśmy zaczęli starać się o dzidziusia koło 20-22 lat to teraz posyłalibyśmy go do przedszkola!!!!!
Furia- witamy u nas I zapraszamy do pisania FAjnie, że jest nas coraz więcej
Kobietka- cześć To pewnie jesteś ich ulubioną ciocią??? )
Ja dzisiaj znowu w szkole byłam... powiem Wam, ze sobie nie wyobrażam jak to będzie od środy, jak już mnie regularnie w domu nie będzie ((
Misia- witaj i opowiadaj !!!! Jak wesele?? I jak Ci jest w życiu małżeńskim????
Devi- również witaj, bo Ciebie też nie było u nas kilka dni . No to może coś z szaleństw się wykluje ))))
Agnieszka- fajnie, ze Mężuś zaskakuje Cię dobrymi wieściami ) Oby tak dalej )
KrolowaFal- u nas też była ostatnio chwila zapomnienia, bo bez gumki, a tak to zawsze z gumką, bo ja tabsów nie biorę. I z jednej strony bałam się że mogę być w ciąży (a dla mnie to trochę za wcześnie), a z drugiej smutno mi się zrobiło, jak dostałam @@@@@. Tak więc babie nie dogodzisz !!!! I tak źle i tak nie dobrze, hihihi
Daffodill- Ty nie masz co się wstydzić swojego wieku!!!! Jesteś odpowiedzialną młodą mamusią i super!!!!!!! A przecież ile jest matek, które pomimo swego dojrzałego wieku zachowują się jak nie matki!!!! Mój M. się śmieje, ze gdybyśmy zaczęli starać się o dzidziusia koło 20-22 lat to teraz posyłalibyśmy go do przedszkola!!!!!
Furia- witamy u nas I zapraszamy do pisania FAjnie, że jest nas coraz więcej
Kobietka- cześć To pewnie jesteś ich ulubioną ciocią??? )
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dziewczyny Ja 3mam za was wszystkie tu na tym wątku mocne kciuki.
Wychodzi na to że jak zacznie się okres starankowy to będzie bardzo gorącoooo
Witam także nową staraczkę
Wychodzi na to że jak zacznie się okres starankowy to będzie bardzo gorącoooo
Witam także nową staraczkę
A ja nie wiem co bedzie z naszymi grudniowymi, planowanymi starankami Spraw troche delikatna dla faceta..Dziś mój mąż był u lekarza i chyba bedzie musial miec zabieg na swoim .... Prywtanie ponad tysiac złoty a na NFZ trzeba czeeeekac Zbieg nie jest poważny ale potem przynajmniej miesiac abstynecji seksualnej no i nie wiadomo kiedy uda sie go przeprowadzić....
reklama
orientujemy sie narazie w sytuacji.ja bym zrobila prywatnie aby jak najszybciej to zalatwic ale P. chce robic to na NFZ. Sprawa nie jest pilna ale trzeba ja jak najszybciej zalatwic.
Nie wiemy jeszcze ile sie czeka na zabieg w panstwowym szpitalu ale na glupia wizyte u urologa zapisy sa na koniec grudnia. Aktualnie chcemy uruchomic znajomosci i poszukac lekarza ktory wykonuje takie zbiegi prywatnie ale w ramach NFZ. Cale szczescie ze jest to zabieg z tzw.chirurgi jednego dnia w znieczuleniu miejscowym.
Szkoda mi go dzis...meskie sprawy sa dla facetow takie wazne
Nie wiemy jeszcze ile sie czeka na zabieg w panstwowym szpitalu ale na glupia wizyte u urologa zapisy sa na koniec grudnia. Aktualnie chcemy uruchomic znajomosci i poszukac lekarza ktory wykonuje takie zbiegi prywatnie ale w ramach NFZ. Cale szczescie ze jest to zabieg z tzw.chirurgi jednego dnia w znieczuleniu miejscowym.
Szkoda mi go dzis...meskie sprawy sa dla facetow takie wazne
Podziel się: